Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700700 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cagdas44

soruldumu bilmiyorum cevrelediğim alanda neden kademe farkı var??

@ozan062 o bölgede tuvaletler bulunanacak dolayısıyla ıslak zemin altında kalacak temiz ve pis su tesisatının gömülmesi için kademe farkı var.

@ysariusta hocam elinize sağlık :claps:

Çevrimdışı ozan062

@ozan062 o bölgede tuvaletler bulunanacak dolayısıyla ıslak zemin altında kalacak temiz ve pis su tesisatının gömülmesi için kademe farkı var.

@ysariusta hocam elinize sağlık :claps:

detaya bak kacırmısım bunu:( tesekkürler
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

soruldumu bilmiyorum cevrelediğim alanda neden kademe farkı var??
orda üst kat açıklığı var yağmur suyu alacak suyun stadın diğer taraflarına yürümemesi için orda havuz oluşturmuşlar sanırım diğer fikrine gelince duvar stada dahil değil o yüzden esli açıkla bir tutulmaz orası ön peyzajla birlikte tasarlanıyor sanırım yani en son düşünülecek bir alan çiçekler son çıkacak gibi duruyor çünkü otobüs giriş alanı falan yola kadar sonradan yapılır ama genede oralar dahil obitaştan önce bitirmeleri muhtameldir @ozan062

Çevrimdışı serti67

Kandemirin çabası yetmedi
aynen hasta oluyorum onun teknık faul almasına falan nese konudan sapmayalım bugun statta ıı calısma olmus:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ozan062

orda üst kat açıklığı var yağmur suyu alacak suyun stadın diğer taraflarına yürümemesi için orda havuz oluşturmuşlar sanırım diğer fikrine gelince duvar stada dahil değil o yüzden esli açıkla bir tutulmaz orası ön peyzajla birlikte tasarlanıyor sanırım yani en son düşünülecek bir alan çiçekler son çıkacak gibi duruyor çünkü otobüs giriş alanı falan yola kadar sonradan yapılır ama genede oralar dahil obitaştan önce bitirmeleri muhtameldir @ozan062

anladım cok mantıklı bu o zaman diğer iki bosluk olacakmı,, ve numaralıdan yeni acıga gelirken sekilli bir yer vardı orayada yapılacaktır bu ozaman yada cam??

Çevrimdışı Efe

efe hocam numaralı eskı acık donusu yarın falan baslar sanırım betonlanmaya
tahminen yarin  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

tahminen yarin  :ok:
bende ole tahmın ettım sonunda 4 tarafıda betonlanıp tam stat halını alıcak gorsel acıdan en azından:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

bende ole tahmın ettım sonunda 4 tarafıda betonlanıp tam stat halını alıcak gorsel acıdan en azından:)
ilk bolumu cikilsin numarali temelin sen o zaman gor :D çıldırmayan fenerli :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu arada obitas ve cicekler bu tablalari betonladiltan sonra ust kat kirislerde daha aktif hale gelecekler numaralida 3.kat tablayla beraber 2.kat testerelerde baslayacak obitasta yeni acikta ust kat kirisler icin daha fazla iskele kuracak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

ilk bolumu cikilsin numarali temelin sen o zaman gor :D çıldırmayan fenerli :evillol:
aynen hocam zaten her betonda heyecan artıyo ama eskı acık catı ovallıgı falanda belırgınlestıkce buyulenıyo ınsan su halıyle bıle
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

Ayrica sutunlarda da calisma hizlanacak unuttum yazmaya :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

anladım cok mantıklı bu o zaman diğer iki bosluk olacakmı,, ve numaralıdan yeni acıga gelirken sekilli bir yer vardı orayada yapılacaktır bu ozaman yada cam??

ortadaki boşluk iki kat şu an görünüyor ama yanlardaki boşluk tek kat olacak orda bir üst katta bırakırlar sanırım @ozan062

Çevrimdışı ozan062

ortadaki boşluk iki kat şu an görünüyor ama yanlardaki boşluk tek kat olacak orda bir üst katta bırakırlar sanırım @ozan062

tamamdır abi o zaman benden uzun sure soru yok:D

Çevrimiçi Necmi

tamamdır abi o zaman benden uzun sure soru yok:D
biliyorum her şeyi diyorsun yani :D @ozan062

Çevrimdışı TØLGA

biliyorum her şeyi diyorsun yani :D @ozan062
hibrit çim işi kesinleşmemiş galiba abi beşiktaşlı yönetici öyle diyordu öyle bir düşüncemiz var diyor berkan gocay

21.dkdan itibaren sölediğim kısım olmaz ise hibrit işi isyeannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Yeni reklam cekiminden paylasilmamistir bu sefer umarim

Vayy yeni reklam çekimi alırım bir dal.  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Numaralıdaki çelik testere kirişler yalan olmuş.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı bjk3358

arkadaşlar mabetin foto çektiği yeni açık katı loca katı mı olacak.bilgisi olan var mı

Çevrimdışı Ozan E.

arkadaşlar mabetin foto çektiği yeni açık katı loca katı mı olacak.bilgisi olan var mı

Yeni acikta loca yok

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta loca katı olmayacak :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Toki arenanın mı saha tribüne daha yakın yoksa bizim ki mi? (Kale arkası - yan taraflar falan) Bu arada Toki arenanın resmi sitesinde 360 derece tur varmış İnşallah bizim de olur.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Toki arenanın mı saha tribüne daha yakın yoksa bizim ki mi? (Kale arkası - yan taraflar falan) Bu arada Toki arenanın resmi sitesinde 360 derece tur varmış İnşallah bizim de olur.
bizimki türkiyenin en yakını  :bandit:
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2014, 20:25:55 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk3358

stadımız şu haliyle bile muhteşem görünüyor.bitince ve taraftarlarımızla buluşunca herşey daha güzel olacak.bunu düşünmek bile beni keyiflendiriyor. :D