Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700634 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

numaralıda hafiften beyazlaşma başladı sabaha tabla hazır yarında yeni  açıkta ve belki temelde beton  şov bekleyeceğiz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı eski inönü

şekil ortaya çıkıyor  :bandit:

güzel :ok: iki kulenin arasındaki sütun sayısı az oldugundan Kasım sonunda stad baya baya gorunecek deniz tarafından

Çevrimdışı sallapati

Ferencvaros un yeni stadındaki kartal heykeli...

sanat eseri gibi gerçekten

Çevrimdışı Salih A.

güzel :ok: iki kulenin arasındaki sütun sayısı az oldugundan Kasım sonunda stad baya baya gorunecek deniz tarafından
birde şu kaplamalar başlasaydı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2014, 01:20:12
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@Necmi abi sadece tribün kabası için tahminin nedir senin ? Ben sadece eski açık-numaralı köşeden korkuyorum o taraf hala başlamadı. Oradan giriş çıkış olduğu için orası biraz sıkıntı çıkaracak gibi... Çünkü yarın o köşenin temeli betonlanacak. Ardından orada ilk katın çıkılıp yolun ordan verilmesi için birde iskelelerin sökülmesi beklenmek zorunda. Betonun mukavemet kazanıp iskelelerin sökülmeside 25-30 gün desek araç giriş-çıkışının numaralı alta verilmesi için daha en az 40 gün var demek oluyor. Ama çatıyı taşıyacak aparatlar en son köşede takılır. Diğer taraftaki aparatlar takılana kadar da oranın biteceğini düşünüyorum. Bana göre stadda en son bitecek yer malesef eski açık-numaralı köşesi olacak :alala:
Heyy masallah cocuk simdiden mukavemet statik diyo sen kesin insaat muhendisligi oku kardesim ,ama sadece anil degil hepimiz insaatci olduk ben siyasal bilgiler mezunuyum biraz sermayem olsa müteahhitlik yaparim nerdeyse :icool:

Çevrimdışı eski inönü

birde şu kaplamalar başlasaydı
benim nedense en korktugum şey stadda maç oynanmaya başladıktan sonra rehavete kapılıp kalan ince işlerin yarım bırakılması.

Çevrimdışı Efe

bursada acayip bi yağmur başladı beşiktaşta çok bişey görünmüyor ama yarın marmara geneli sağnak yağışlı bereketli bi kış bekliyor bizi ocak içinde tribün kabası bitmeli yoksa kar kış derken çok gecikir çatıda aynı oranda gecikir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

benim nedense en korktugum şey stadda maç oynanmaya başladıktan sonra rehavete kapılıp kalan ince işlerin yarım bırakılması.
kardeşim yapma fikret orman dan bahsediyoruz burda .alışmak için locaları ofis yaptıran adam sence ince işleri atlarmı? emin ol bu stat onun en büyük kozu zerresinde eksik olmadan açar o statı. ama şunuda söylim eğer şampiyonluk olur da statın durumu elverirse en kötü rahmetlinin cenazesinde olduğu gibi yaparlar kutlamaya açarlar
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı frkndgnr

obitaş üst katta yavaş gidiyor yavaş... testere kiriş istiyorum  :s20: :D

Çevrimdışı Efe

obitaş üst katta yavaş gidiyor yavaş... testere kiriş istiyorum  :s20: :D

gayet iyi gidiyorlar bu hız yeterli testerelerden önce tablalar bitsin onlara ay başı başlanır tablalar çok daha fazla önem arz ediyor şuan onları yapmadan sütun ve kirişte yapamıyorsun sonuçta :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Volkan

Herkese iyi geceler.Çatı ve tribün Arasında kalan bölüm açıkmı olacak yoksa proje resimlerindeki o boşluk şeffaf bir şekilde kapatılacakmı?Eğer açık kalırsa ses konusunu ne kadar etkiler?

Çevrimdışı AhmetY

Şöyle bir kapalının ilk temelinin atıldığı günden bugüne kadar ki süreci aklımdan geçirdim de eğer çok aşırı kar vs. gibi doğanın bir engellemesi olmazsa stadımız 1 Ocak tarihinde kesin bitmiş olacaktır. Çünkü ne bir hafriyat çalışması olacak, ne karşımıza zorlu bi kaya çıkacak ne bayram tatili ne işçi azlığı olacak. Yapılacak tek şey aralıksız çalışmak. mabet abi kabanın %80i bitti diyebiliriz demiş 2 ay sonra %100ü kesin biter bu gidişle. Ancak prekast muhabbeti biraz sıkıntı gerçekten o konuda biraz hızlı davranmalıyız.

Çevrimdışı frkndgnr

gayet iyi gidiyorlar bu hız yeterli testerelerden önce tablalar bitsin onlara ay başı başlanır tablalar çok daha fazla önem arz ediyor şuan onları yapmadan sütun ve kirişte yapamıyorsun sonuçta :)
olsun abi kapalı köşeden 1-2 tane yapsınlar yav bi görelim

Çevrimdışı Mehmet Volkan

Herifler tam aklımdaki heykeli yapmışlar müthiş bişey gerçekten

Çevrimdışı doctore

hakikaten heykel süper. bunun gibi yapıtlar şart. kulelerin önündeki meydana izin verirlermiki bu tür şeylere??   :alala: :alala:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Efe

olsun abi kapalı köşeden 1-2 tane yapsınlar yav bi görelim

bu hafta içi başlarlar kapalı bitişiğindeki ilk kirişten :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Aykutt

@ysariusta abi güzel fotoğraflar için teşekkürler birkaç gündür fotoğraf görememiştim.

Çevrimdışı Efe

numaralı tabla iyice göründü saatleri geri almayı unutmayın akıllı telefonlarda otomatik olarak bırakın o kendisi alıyor sizde geri alırsanız sıkıntı olur :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

olmaz öyle bir şey anıtlar başımızda boza pişirir stadın bir bitim süresi var 3 yıldı sanırım o süre zarfında bitmiş ister bizim stadımız konum itibariyle başka stadlara benzemez orda yarım bir inşaata izin vermezler belkide tam bitmeden maç oynanmasına bile izin vermeyebilirler @eski inönü

Çevrimdışı AvrupaKartalı

buna benzer birsey kesinlikle yapilmali.. :super:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı auysal4

numaralı tabla iyice göründü

Efe seninde gozlerine saglik her gun detaylari sayende okuyorum , saglicakla kal hemserim .

Çevrimiçi Necmi

evet abiler kombinesi olup fener maçına gidemicek olan varsa biletinize talibim
passolig var transfer edebiliriz yol parası var bilet parası yok   :)
bu başlığa yaz  http://besiktasarena.com/index.php?topic=483.msg73422#new  @1903tolga

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK