Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6708771 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

yaw ne ust kat testereymis :s20: 10 tane adamla yapmaya kalkarsan tabi uzun surer 50 adami yig bakalim kac gunde bitecek alt katlar bitmedigi icin agir ust taraf bi turlu anlatamadim gitti sunu :bandit:
Bende anlatamadım @Efe  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Oktay

Vallan bu inşaat işinden kim anlıyorum diyorsa sallıyor. Herkes sallıyor bende salladım :)))

Bakış açısı ile alakalı herşey aslında. Bence stadın %60 lık kısmı anca yapıldı şu an. Oda 10 ayda bitti. 6 ayda da geri kalan yüzde 40 yapılır.

Çatışı şusu busu Kasım ayında felan stada girerirz..

Bu İnşaat Müdürü denen adamın sözlerine bakıp inanmayın. O arkadaş Ağustos ayında inşallah yetiştireceğiz demişti TRT HABER kanalına..

80 günde kaba nasıl bitecek valla bende merakla beklemekteyim. Umarım ben yanılırım
Sen müsayit olduğunda bir gün bizim toplantıya gel anlayan arkadaşlar sana kafandaki soru işaretlerin cevabını verir :ok:

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı TØLGA

bayıldımmm :sevinc :sevinc
beste güzelde abi tribünde söylemesi zor iş ritimi sıkıntı biraz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı manyak1903

beste mi dediniz  :evillol:

Açın şarkıyı sözleri de şarkıyla söyleyin.Geriye sadece tribünü hayal etmek kalıyor

http://besiktasarena.com/index.php?topic=944.0

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı TØLGA

beste demişken
Toygar Işıklı ‏@toygarisikli  8 dk.8 dakika önce
Beşiktaşımız için çok etkili (Biraz Ezel tadında) bir marş çalışması yapıyorum. Daha vakti var, eğer içime sinerse gün yüzüne çıkartacağım.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

beste demişken
Beşiktaşımız için çok etkili (Biraz Ezel tadında) bir marş çalışması yapıyorum. Daha vakti var, eğer içime sinerse gün yüzüne çıkartacağım.

:bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı sallapati

beste demişken

ben bunu 10 ay önce wow forumunda dile getirmiştim... Toygar Işıklı çok iyi Beşiktaşlı vebence türkiyenin dünya çapındaki müzik adamlarından biri...
Vodafone arena için epik tarz bir şarkı yapmasını çok istiyorum sözsüz olarak...

ezel tadında da olur.. bence mükemmel yapar..

Çevrimdışı capo di capi

120-180 Gün diyorum. Yeni açık arka ve tüm prekastlar dahil.

Beşiktaşımız'da inşaallah galip gelir bu akşam.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı quentine83

arkadaşlar 10 ayda yüzde 60 ise 16 ayda tamamı diye bir mantık çok yanlıiş.bu 10 ayda harfiyatlar dar alanlar bir sürü bekleme zamanları ve tecrübesizlikler vardı.
bunun en güzel örneğini çiçekler numaralıyı yaparak gösterdi.adamlar 2-3 ayda numaralıyı ayağa kaldırdı.resmen çerez oldu koca tribün...enseyi karartmayalım.en geç ocak sonu kaba biter...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben de 80 den az işaretledim. Bana göre yeni açık arka taraf hariç tamamı bitmiş olacak inşallah. Yeter ki çalışma şartları uygun olsun. Benim kaba inşaat bitimi için yeniaçık arka taraf hariç belirlediğim tarih başından beri 30 kasımdı. Muhtemelen 15-20 gün sarkacaktır.

80-120 arası benim tahminim hayırlısı olsun :)

Çevrimdışı ahmet türker

partizan maçında bol şanslar arkadaşlar . :)

@Oktay anlayamadığım birşey var,  bu stat inşaatı neden bize bu kadar keyif veriyor?

Çevrimdışı Efe

@Oktay anlayamadığım birşey var,  bu stat inşaatı neden bize bu kadar keyif veriyor?
sence neden abi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

@aktar_ismail orası BJK mabeti ilham yeri ora aklımızdan çıkarsa mazallah yolumuzu şaşırırız  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Mustij1903

Arkadaşlar bu beste konusuna değinmek isterim. Tribün marşları anlaşılır ve yüksek perdeden bestelenir. Bu tarz bestelerden tribün marşı asla olmaz. Ne kadar hayal edersek edelim bu tarz marşlarda birliktelik ve ses yoksunluğu yaşarız. Besteleri yapan arkadaşların bunlara dikkat etmesinde büyük önem var.
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

@aktar_ismail orası BJK mabeti ilham yeri ora aklımızdan çıkarsa mazallah yolumuzu şaşırırız  :ebebe: :ebebe:
Cansın sen sıcacık, Sevgi dolu bir yüreksin sen, Her harfi mutluluk, Her hecesi umut, Her kelimesi bir hayat... Beşiktaş…

Çevrimdışı ALI RIZA

Cansın sen sıcacık, Sevgi dolu bir yüreksin sen, Her harfi mutluluk, Her hecesi umut, Her kelimesi bir hayat... Beşiktaş…
zannettim bana diyorsun  :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy: :kop: :kop: :kop: 

Vodafone Arena 23.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-19:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail sakatızda ondan  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

Vodafone Arena 23.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-19:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
emeğine sağlık kardeşim. :)

Çevrimdışı Salih A.

çünkü orası bizim evimiz yuvamız
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...