Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6708854 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sırp polisinden Beşiktaşlılara; "Sizin kadar kimse gelmedi buraya bir dedeleriniz bir de siz"

Beşiktaş adama kendi evinde deplasman yaşatır  :super: :super:
Onlardan korkan onlar gibi olsun :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi çatı bitmeden çime geçilmez diyor ama çatı havaya kalktıktan sonra bence drenaj ve çime başlanabilir,çünkü maratonlarda 6m,kale arkalarında  8m ara var saha ile tribün arasında.Vinçler rahatlıkla sığar.

halatlar varken vinç nasıl çalışacak resimde dikkat edersen dışarda iki vincin bomu görünüyor yapılmamış tarafta içerde olan vinç küçük içerdeki ufak tefek işler için halatlara takılmadan çalışıyor bizde vincin dışarda çalışma şansı yok kale arkaları çalışa bilir ama kapalı, numaralı zor kaba işler biter konteynırlar kalkarsa kapalıda çalışabilir bir ihtimal ama numaralı zor bence kapalı içinde izin vermezler iş güvenliği riski doğurur @ahmetx

Çevrimdışı ACAB1903

yeniinönü'nün tepeden çektiği fotosuna baktım, mustafa kardeşimin çektiği aylık resimlere baktım.. Sadece tribünün kabası (çatı montajına hazır hale gelmesi) 100 günden önce bitmesine imkan yok bence.. 80 - 120 diyorum ama gönlüm 80 den az :D
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2014, 16:56:59 ACAB1903 ]

Çevrimdışı Deniz

Bu anket sonuçlanınca çatı için anket ekleyelim @SDemirsoy  :bandit: :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı pascal26

Fikri Işık beyden sonra çok hisli bir millet olduk. :lol:
:D
@ahmetx inşallah koltuklar da senin yaptığın gibi siyah olur. Bu arada Almanya nın son maçı Commerzbank arenadaydı sanırım. Merdiven boşlukları koyu kırmızıydı ve süper görünüyodu..

Çevrimdışı ahmet türker

Herkese selam,

Forumu uzun süredir takip ediyorum. Üye olmak bugüne nasipmiş, üye no:1008:)
:hosgeldin  :)

Çevrimdışı bjkfatih63

Herkese selam,

Forumu uzun süredir takip ediyorum. Üye olmak bugüne nasipmiş, üye no:1008:)
:hosgeldin

Çevrimdışı ahmetx

halatlar varken vinç nasıl çalışacak resimde dikkat edersen dışarda iki vincin bomu görünüyor yapılmamış tarafta içerde olan vinç küçük içerdeki ufak tefek işler için halatlara takılmadan çalışıyor bizde vincin dışarda çalışma şansı yok kale arkaları çalışa bilir ama kapalı, numaralı zor kaba işler biter konteynırlar kalkarsa kapalıda çalışabilir bir ihtimal ama numaralı zor bence kapalı içinde izin vermezler iş güvenliği riski doğurur @ahmetx
kaplamaya numaralıdan başlanır ,çim için bize o kısım zaman kaybettirir,orası bittikten sonra diğer 3 tribün için problem olacağını zannetmiyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Bu anket sonuçlanınca çatı için anket ekleyelim @SDemirsoy  :bandit: :tabe:
evet @Deniz pazar günü ekleriz  :ok:

Çevrimiçi Necmi

120 güne bitmezse zaten bu forumu yakarız (Necmi abi duymasın)  :evillol:
birlikte yakarız :naughty: ama ben 120 - 180 dedim marttan önce bitmesini beklemiyorum hatta nisan bile söylenebilir siz kaba derken üst testereleri görüyorsunuz be aynı zamanda arkadaki otoparkı görüyorum eski açıktaki otobüs giriş yolunu görüyorum bir kere her şey bitecek otobüs giriş alanı ondan sonra yapılacak :evillol: olayı konuşurken bütününe bakın derim ama yok çatı için gerekli alnların bitirilmesi düşünülürse aralık yada en geç ocak derim ama bu kaba bitmiş demek değildir @Serhat Akkaya

Çevrimdışı Deniz

Bir gün bir güzellik yapılsa staddaki emekçi kardeşlerimiz otobüsle maça götürülse?Tottenham maçı buna uygun.İyi motive olurlar  :) @bjk_mabet
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi ben de senin gibi düşünüyorum ama 80-120 dedim iyi düşünelim iyi olsun  :D

Çevrimdışı ahmetx

:D
@ahmetx inşallah koltuklar da senin yaptığın gibi siyah olur. Bu arada Almanya nın son maçı Commerzbank arenadaydı sanırım. Merdiven boşlukları koyu kırmızıydı ve süper görünüyodu..
veltins arenaday dı o maç,gerçekten siyah koltuk kırmızı merdiven ve çıkışlar efsane olur ama öyle yapmazlar. :s20:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

birlikte yakarız :naughty: ama ben 120 - 180 dedim marttan önce bitmesini beklemiyorum hatta nisan bile söylenebilir siz kaba derken üst testereleri görüyorsunuz be aynı zamanda arkadaki otoparkı görüyorum eski açıktaki otobüs giriş yolunu görüyorum bir kere her şey bitecek otobüs giriş alanı ondan sonra yapılacak :evillol: olayı konuşurken bütününe bakın derim ama yok çatı için gerekli alnların bitirilmesi düşünülürse aralık yada en geç ocak derim ama bu kaba bitmiş demek değildir @Serhat Akkaya

bizim meşhur bir deplasman otobüsü videomuz herkes bilir

çok sakat var ,çok sakat var ,çok sakat var

arkada bir abimiz ligi koyalım ligi der ;

bizde ki de aynı mantık Necmi abi

kaba çatıyı koyacak kadar olsun abi :)

biz çatıyı koyacak kadar kaba hesabı yapalım

bence geri kalanı zaten çatıyla beraber biter .

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben de senin gibi düşünüyorum abi. Kaba derken sadece çatı için gerekli şartların sağlanmasını düşünerek 80-120 dedim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı GPekcan

eski açık köşe hariç 30-35 gün içinde biter.köşenin bitmesi 60 gün sürer.yeni açık otopark kısmı hariç 60-75 gün içinde bitirilebilir ama mevsim dolayısıyla sarkmalar olacaktır.şu an yeni açık 2 loca katı kaldı 15 erden 30 gün yaparbu süre zarfında ikinci kat testere kirişlerde yapılmaya başlanırsa yılbaşına yetişmemesi için neden yok.
Yeni açıkta loca olmayacak diye biliyorum  :alala:

Çevrimiçi Necmi

kaplamaya numaralıdan başlanır ,çim için bize o kısım zaman kaybettirir,orası bittikten sonra diğer 3 tribün için problem olacağını zannetmiyorum.

Beşiktaş inşaat AŞ nin başındakiler umarım bu dediğini görecek kadar zekidir. Bu güne kadar yapılan işe bakınca bana pek öyleymiş gibi gelmiyor mesela eski açık tünel girişi  araçların ordan giriş yapması gerektiğini 3 ay önce beş yaşındaki bir çocuğa sorsan söylerdi ama yok bitirmediler ve şimdi yarım yamalak haliyle ordan giriş verdiler orasıda yarım kaldı kaç aydır aklın nerde bitirsene bitmeside müsaitti ilk katı yap sonlandır geç git bir daha geriye dönme ama yok bir ay sonra illaki gene sıkıntı yaşansın Beşiktaş inşaat AŞ ye ramen işi yapmaya çalışan çiçekler ve obitaşa saygı duymak lazım 2.5 - 3 aydır orayı işaret ediyorum bitirilsin diye tam başladılar tamam dedim bitecek sonra tünelden giriş verecekler baktım gene yarım bıraktılar :bandit: @ahmetx

Çevrimiçi murat

Yeni açıkta loca olmayacak diye biliyorum  :alala:
loca yok doğru.loca katı derken orada 2 kat tabla var onu demek istedim.

Çevrimdışı TØLGA

veltins arenaday dı o maç,gerçekten siyah koltuk kırmızı merdiven ve çıkışlar efsane olur ama öyle yapmazlar. :s20:

abi o üst kattaki tribün cıkışları nedir öyle yaaa :D bizde olsa ne olurdu düşünemiyorum bile
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

@kceptel beni duyuyor musun?Özledik be,sağlığına duacıyım.

Çevrimiçi murat

bu arada -80 hiç mantıksız değil sadece kış şartları dolayısıyla 80+ olması söz konusu diye düşünüyorum 1 ocak için 69 gün var.11 ocağa kadar tribün kabasının bitme ihtimali var.ocak ayı içerisinde kesin biter diye düşünüyorum.bitiş süresi tahminim 75-105 gün arası :D

Çevrimdışı SDemirsoy

bu arada -80 hiç mantıksız değil sadece kış şartları dolayısıyla 80+ olması söz konusu diye düşünüyorum 1 ocak için 69 gün var.11 ocağa kadar tribün kabasının bitme ihtimali var.ocak ayı içerisinde kesin biter diye düşünüyorum.bitiş süresi tahminim 75-105 gün arası :D

haydaaa :D

Çevrimdışı GPekcan

loca yok doğru.loca katı derken orada 2 kat tabla var onu demek istedim.
:ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

Dış kulvardan 80'den az seçeneği atağa kalkıyor :D

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Obitaşın hızına çok kızıyordum ama işçilikleri bence çiçeklere göre çok çok iyi...
TURSAN