Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6708713 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Salih A.

@Efe kartal gözlerinle gördüğün son durum nedir stat ta :) malum biz gözüne ışık tutulmuş geyik gibi hiçbirşey göremiyoruz
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ibrahmsr

Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı bjk_mabet

golllllllllllll demBA BA (MAÇ TEKRARI İZLİYORUM) :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

süpriz
eee heee gece gece @bjk_mabet ten işkence  :s20:
saat kaçta sabah mı öğlen mi  ikindi mi akşam mı yatsı mı yoksa namazdan sonra mı _? yarın hala saha maçımda var gece 10 11 maça odaklanmam aklım burada kalır kaybederiz maazallah  :kop: :kop: :kop: ipucu tüyo  vs bilgilendir biz tüme varım yöntemi kurarız 

Çevrimdışı Salih A.

golllllllllllll demBA BA (MAÇ TEKRARI İZLİYORUM) :ebebe: :ebebe: :ebebe:
@Necmi abi sen evine gittin bu @bjk_mabet ne içiyor söyle Allah aşkına bizde böyle bir kafa yaşamak istiyoruz :)

Çevrimdışı Salih A.

eee heee gece gece @bjk_mabet ten işkence  :s20:
saat kaçta sabah mı öğlen mi  ikindi mi akşam mı yatsı mı yoksa namazdan sonra mı _? yarın hala saha maçımda var gece 10 11 maça odaklanmam aklım burada kalır kaybederiz maazallah  :kop: :kop: :kop: ipucu tüyo  vs bilgilendir biz tüme varım yöntemi kurarız 
saat niye soruyon ki kardeşim mabet zaten maya takvimi kullanıyor :)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sen evine gittin bu @bjk_mabet ne içiyor söyle Allah aşkına bizde böyle bir kafa yaşamak istiyoruz :)
bende izliyorum :D ilk yarı tolganın kurtardığı pozisyonda acayip heyecan yaptım :evillol: @Salih A.

Çevrimdışı TURKahvesi

@bjk_mabet süpriz dediğin şey hangi harf ile başlıyor  :D

Çevrimiçi Necmi

üçüncü golde birine fena yumruk geçirdim ama kibarlık edip söylemedi kimse sanırım yumruğu yiyen mabetti :evillol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

üçüncü golde birine fena yumruk geçirdim ama kibarlık edip söylemedi kimse sanırım yumruğu yiyen mabetti :evillol:

yumruk neden attın ki _? antrenman yaptık ter attık bu takım bizim paf takımla aynı kalitede  :kop: :kop: :kop:
Sürpriz yapacak sen sana gene dikkat et  :kop: :kop: :kop: @Necmi abi

Çevrimdışı FARUK

Akşam üstü çekilmiş paylasildi mı bilmiyorum

Çevrimiçi Necmi

yumruk neden attın ki _? antrenman yaptık ter attık bu takım bizim paf takımla aynı kalitede  :kop: :kop: :kop:
Sürpriz yapacak sen sana gene dikkat et  :kop: :kop: :kop: @Necmi abi
ne bileyim golden sonra dağılmışık toparlandığımda elim ağrıyordu :alala: mabette kafayı tutuyordu belkide o benim elime kafa atmıştır :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

ne bileyim golden sonra dağılmışık toparlandığımda elim ağrıyordu :alala: mabette kafayı tutuyordu belkide o benim elime kafa atmıştır :evillol:
olabilir gökhanın yerden verdigi pasa yerden kafa vurusu yapmak istemiştir  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
ben totem yapmıstım 5 ve üstüne sevinecektim 4 te bıraktılar  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Geovani

Nasıl GURUR LAN dım takımımla inşaa edenlerden ALLAH razı olsun ve kem gözlerden uzak olsun inş...Yeni stadımız ve akıllı yönetilmeye devam etmeyle beraber sarışın kızkardeşlere BÜYÜK ABİlerinin geri döndüğünü hatırlatalım inş....GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ GÜNEŞLİ GÜNLER............
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ALI RIZA

Nasıl GURUR LAN dım takımımla inşaa edenlerden ALLAH razı olsun ve kem gözlerden uzak olsun inş...Yeni stadımız ve akıllı yönetilmeye devam etmeyle beraber sarışın kızkardeşlere BÜYÜK ABİlerinin geri döndüğünü hatırlatalım inş....GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ GÜNEŞLİ GÜNLER............
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı sallapati

beyler biraz kalsın sonra kaldırırsınız.. çok güldüm.. niohahahaha

Çevrimdışı sallapati

partizanın tarihinde evinde aldığı en farklı mağlubiyetmiş avrupa kupalarında...  :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin herkese
Bu arada iki galibiyet sonrasi
12   Turkey   4.600   5.100   10.200   6.700   4.000   30.600   3/ 5
13   Greece   7.600   7.600   4.400   6.100   4.400   30.100   4/ 5
esas iki sene sonra Hollanda fena gumluyor ... http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/crank2015.html

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Günaydın arkadaşlar..Bugün günlerden Beşiktaş :)

Çevrimdışı ahmett.67

Günaydın. Konumuz değil ama, değinmeden edemiyeceğim. Dün gece seyrettiğim Beşiktaş, son yıllarda seyrettiğim en iyi Beşiktaş idi. Bu takımın oluşumunda kimin katkısı varsa Allah Razı olsun. Ne muradı varsa gerçekleşssin. İlk defa bu kadar keyifle maç seyrettim. :super:

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı mezuroro

Gunaydin herkese
Bu arada iki galibiyet sonrasi
12   Turkey   4.600   5.100   10.200   6.700   4.000   30.600   3/ 5
13   Greece   7.600   7.600   4.400   6.100   4.400   30.100   4/ 5
esas iki sene sonra Hollanda fena gumluyor ... http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/crank2015.html

sampıyonlar ligine direk iki takim sokmak icin kacinci olmak gerekiyor?
Alan Walsh