Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6708723 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Caner

Bu arada maçın ertelenme ihtimali varmış 1 saat içinde karar verilecekmiş (yağış)

zeminin maç oynamaya engel olmadığı fakat ağır olduğu söyleniyor.

Çevrimdışı ahmet türken

80-120 yi işaretledim ama yeni açıkta alanı,ve o büyüklükte daha iki kat çıkılacağını görünce 80-120 sadece bir temenni gibi hissediyorum

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Tribun kabasi 80 gunde tumu 120 gunde biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

çok iyimsersiniz beyler.. yağmuru soğuğu katın.. üst kat testereler ne kadar ne kadar uğraştırıyor onu hesaplayın... ben 120 günden fazla sürer diyorum kaba inşaat
yaw ne ust kat testereymis :s20: 10 tane adamla yapmaya kalkarsan tabi uzun surer 50 adami yig bakalim kac gunde bitecek alt katlar bitmedigi icin agir ust taraf bi turlu anlatamadim gitti sunu :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Mac ertelensin bence isabet olur yarinda oynanamaz buyuk ihtimal bos bi fiksture koysunlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

yaw ne ust kat testereymis :s20: 10 tane adamla yapmaya kalkarsan tabi uzun surer 50 adami yig bakalim kac gunde bitecek alt katlar bitmedigi icin agir ust taraf bi turlu anlatamadim gitti sunu :bandit:
aynı fikirdeyim.üstte yığ 50 adam 3 günde gör nasıl ,ilerliyorsun.kaldı ki eğitim dediğin adamlar oturup ders görmeyecek ya .zaten bu işin içinde olan adamlar.ki inşaat bitince hepsi boşta kalacak.yevmiye için hepsi gönüllü olacaktır....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Volkan Başaran

180 günden önce kaba bitmez bence..

Zaman azaldıkça para gelmedi, hava kötü oldu, birisi öldü, şöyle oldu böyle oldu yazılarını burada okuruz

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Efe

180 günden önce kaba bitmez bence..

Zaman azaldıkça para gelmedi, hava kötü oldu, birisi öldü, şöyle oldu böyle oldu yazılarını burada okuruz

kaba biter no pasaran duyumlarimiz saglam rahat olun  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

zeminin maç oynamaya engel olmadığı fakat ağır olduğu söyleniyor.

Ersan Kuzgun ‏@ershannn  8 dk.8 dakika önce
Yoğun yağış var diyorlarda acaba biz yanlış Belgrad damıyız :) az bişey yağmur var o kadar ama .
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

Bu maç %99 oynanır ayak yapıyor yine medya
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı quentine83

@no pasaran kardeşim bi inşaata bak .6 aylık ne iş var.gördün obitaş 10 günde koca alanı tablaladı betonladı.ee zaten 4 tane bu şekide alan kaldı.etti 40 gün.hadi bi o kadar da testere sürsün etti sana 80 .sen 180 den bahsediyorsun.100 günlük bi aksilik çok zor zannetmiyorum.hadi yağmur çamur para pul 20 gün geri gittik.yine 100 günde biter....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

belgrad ta hava 8 derece hafif yağmurlu diyor hava....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmet türken

Ersan Kuzgun ‏@ershannn  8 dk.8 dakika önce
Yoğun yağış var diyorlarda acaba biz yanlış Belgrad damıyız :) az bişey yağmur var o kadar ama .

yanlışlıkla belgrad ormanlarındasınızdır belki haberiniz yoktur :D

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Ekim ayını tamamlamamıza 8 gün kaldı. Bu 8 günde nasıl bir ilerleme olur sizce?
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Efe

Ekim ayını tamamlamamıza 8 gün kaldı. Bu 8 günde nasıl bir ilerleme olur sizce?
yeni acik kapali tarafindaki ve numarali birlesimindeki tablalar betonlanir numarali ve eski acik tablalar betonlanir numarali temel betonlanir bunlar benim tahminlerim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı manyak1903

Tünaydın ..Bu fotoğraf çok hoşuma gitti  :super: :super:
hangisi mabet  :evillol:

:D Efe saygılarımla abi :)
:ebebe:

şu çime ve saha ile tribün arasına birisi el atsın yahu :D
uğraşacağım abi.renk değiştirmeyi de buldum  :evillol: bugün maç var ama.
formayı da yaptım fena olmadı aslında  :evillol:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Sertaç Durgun

yeni acik kapali tarafindaki ve numarali birlesimindeki tablalar betonlanir numarali ve eski acik tablalar betonlanir numarali temel betonlanir bunlar benim tahminlerim
Katılıyorum abi. Eski açık üst testerelerin sayısı artar ve betonlanmayan sütunlar da betonlanır. Bunu da ben katayım.
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2014, 19:14:21 Sertaç Durgun ]
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı manyak1903

80-120 'ye verdim.iki tarih arası hesaplama yazdım google ,bugünden 115 gün şubat 15 e geliyor.

devre arası transferini de hesaba katın.para gidecek, sarkar o 80 ama keşke 1 gün dediğimizde bitmiş olsa.

Çevrimdışı manyak1903

Efe, UEFA ulke siralamasina da, senin de bildigin gibi ulke siralamalari, son 5 senenin puanlari toplanarak belirleniyor. 2010 - 2011 sezonunun puanlari gelecek sene silinecek. bizden 4.600 puan silinecekken, Yunanlilardan ise 7.600 puan silinecek. Yani bizden 3 puan daha fazla kaybedecekler. Fakat sunu bilmiyorum, onumuzdeki senenin siralamasina, bu puanlar silinmeden mi bakiyorlar, yoksa silindikten sonra mi? Cunku eger silindikten sonra bakiyorlarsa, Yunanlilarin bu sene bizden 3 puan daha fazla almalari gerekir ki bu da oyle cok kolay bir durum degil. Siralama hangi durum goz onune alinarak belirleniyor, bilgin varsa aciklayabilirmisin?
Benim anladığım şu.14/15 sezonundayız.Geçemezsek şu anki 5 sene toplamı (iki ülke 5 takımlı olduğundan ortalama aynı) kim geçerse 15/16 sezonuna o direkt katılacak.Geçersek rahatız çünkü seneye az olan puanımız devre dışı kalacak.

Burada en önemli olay ya yunan takımları gelecek senelerde başarısız olmalı ya da biz 10.200 lük ortalamayı kaybettiğimizde toplamı etkilemeyecek sonuçlar almalıyız.Çünkü bizden de birkaç sene sonra toplamdan 10.200 lük puan gidecek.

demeden geçemeyeceğim.avrupa maçlarına kazanalım diye başlıyorum.sonra beklediğim gibi yeniliyorlar, yesinler de yesinler diyorum  :evillol:

[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2014, 19:20:51 manyak1903 ]

Çevrimdışı Haldun

inşallah bugün maçta olaylar çıkmaz adamlar kendi aralarında bile kavga ediyorlar alctraz ve zabranjeni(yasaklılar)

@no pasaran kardeşim bi inşaata bak .6 aylık ne iş var.gördün obitaş 10 günde koca alanı tablaladı betonladı.ee zaten 4 tane bu şekide alan kaldı.etti 40 gün.hadi bi o kadar da testere sürsün etti sana 80 .sen 180 den bahsediyorsun.100 günlük bi aksilik çok zor zannetmiyorum.hadi yağmur çamur para pul 20 gün geri gittik.yine 100 günde biter....

Vallan bu inşaat işinden kim anlıyorum diyorsa sallıyor. Herkes sallıyor bende salladım :)))

Bakış açısı ile alakalı herşey aslında. Bence stadın %60 lık kısmı anca yapıldı şu an. Oda 10 ayda bitti. 6 ayda da geri kalan yüzde 40 yapılır.

Çatışı şusu busu Kasım ayında felan stada girerirz..

Bu İnşaat Müdürü denen adamın sözlerine bakıp inanmayın. O arkadaş Ağustos ayında inşallah yetiştireceğiz demişti TRT HABER kanalına..

80 günde kaba nasıl bitecek valla bende merakla beklemekteyim. Umarım ben yanılırım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Haldun

Vallan bu inşaat işinden kim anlıyorum diyorsa sallıyor. Herkes sallıyor bende salladım :)))

Bakış açısı ile alakalı herşey aslında. Bence stadın %60 lık kısmı anca yapıldı şu an. Oda 10 ayda bitti. 6 ayda da geri kalan yüzde 40 yapılır.

Çatışı şusu busu Kasım ayında felan stada girerirz..

Bu İnşaat Müdürü denen adamın sözlerine bakıp inanmayın. O arkadaş Ağustos ayında inşallah yetiştireceğiz demişti TRT HABER kanalına..

80 günde kaba nasıl bitecek valla bende merakla beklemekteyim. Umarım ben yanılırım
kabanın şubat ortası gibi bitecegini tahmin ediyorum tam anlamıyla stadın hazır olması da eylülül ortası gibi olacagını düşünüyorum,agustos iyimser bir tarih

Çevrimdışı ahmetx

kısa ve net mimarı keser'dim  :boom: :kuserim

arkadasımızın çalısması vardı ona en yakın bir farklı calısmada ben yaptım tekradan:D

bu arada partizan maçı ertelenebilirmiş ilk ben duyurayım yagıstan dolayı...

Eline sağlık senin tribünler daha güzel olmuş,yok mu oraya gerçek çim saha yeleştirecek.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

Belgradda yağış durmuş durumda şu an itibariyle   :sevinc