Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688073 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
açtığımız tırnakları da kapatalım dimi ? :)

tebrik ediyorum. bi tane daha var .. onu da bulana bir gururlan tişörtü var.

Çevrimdışı Deniz

İnsallah @Necmi abi biliyorsun orada bir odun tutussa s... Basin vodafone arena yandi bitti kul oldu diye haber yapar :).bu arada yarin kacta yola cikiyorsunuz?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

keşke sen de ''arkadaşlarada'' kelimesindeki -da'yı ayrı yazsaydın. olur böyle şeyler :)
:naughty: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

keşke sen de ''arkadaşlarada'' kelimesindeki -da'yı ayrı yazsaydın. olur böyle şeyler :)
Hanim sopayi getir :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Salih A.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Necmi

İnsallah @Necmi abi biliyorsun orada bir odun tutussa s... Basin vodafone arena yandi bitti kul oldu diye haber yapar :).bu arada yarin kacta yola cikiyorsunuz?
aman deseler ne olur basından korkan .... olsun orda emekçilerimizin üşümemesi basının dedikodusundan önemli iskeleler demir plywood larda öyle kolay kolay yanmaz sıkıntı olmaz merak etme :)

Çevrimdışı Efe

aman deseler ne olur basından korkan .... olsun orda emekçilerimizin üşümemesi basının dedikodusundan önemli iskeleler demir plywood larda öyle kolay kolay yanmaz sıkıntı olmaz merak etme :)

emekçiler betonu bekliyorlar yüksek ihtimal yanda ışıkta yanıyor yada değişmeli gidip geliyorlar beton başladıysa :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Necmi

merhaba arkadaşlar...
sizden bir ricam olacak; yazılarınızda bağlaç olan -ki, dahi anlamındaki -de, ve soru ekleri olan -mi-mı-mu-mü' yü ayrı yazarsanız sevinirim.
o değil de; şu an kendimden gıcık kaptım. aslında örneklerle anlatacaktım ama... kendimi tokatlayasım gelince vazgeçtim. neyse siz yine de dikkat edin. yolculuk yapacak arkadaşlarada "hayırlı yolculuklar diliyorum.
evet bende gıcık kaptım :D şimdi klavye de yazı yazarken bunlarla uğraşılmaz ki ben bazen kelimeleri bile birleşik yazıyorum nokta virgül gibi şeyler kullanmak hiç adetim değildir yolculuğun hayrı artık akşam belli olacak eğer bir kaza maçı olursa dönüş yolu bitmez :bandit: @hanım sopamı getir isminden tırstım bu arada üslübumu mümkün olduğu kadar yumuşattım :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

statta yangın var  :alala: belgeleri yakıyorlar @bjk_mabet yetişşşş çay demlemek için mangal ateşi iyi gider :super: :super:

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta yüksek ihtimal yarın betonu atılacak tabla :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

havalar yine 20 derecelere çıkıyor gündüz çalışmaları etkilecek herangibi bi durum yok ay sonuna kadar gelişme üst düzeyde olacak 1 kasım günü baktığımızda :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

@bjk_mabet  bugün ki misafirperverliğin ve sohbetin için çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar bugün stadımızı çalışmaların tam merkezinden görme fırsatım oldu, orada yapılan yapı gerçekten devasa bir boyutta, bir süre daha sabredelim, inanın ki efsane bir stad bizi bekliyor.
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet  bugün ki misafirperverliğin ve sohbetin için çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar bugün stadımızı çalışmaların tam merkezinden görme fırsatım oldu, orada yapılan yapı gerçekten devasa bir boyutta, bir süre daha sabredelim, inanın ki efsane bir stad bizi bekliyor.
@LVNT.GEMICI asıl ben teşekkür ederim biraz beklettim ama lütfen kusuruma bakmayın:) Güzel günler bizleri bekliyor...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

@LVNT.GEMICI asıl ben teşekkür ederim biraz beklettim ama lütfen kusuruma bakmayın:) Güzel günler bizleri bekliyor...
Olurmu canım biz bu stadı yıllardır bekliyoruz seni beklemişiz çok mu, saha drenajını konuşmayı unutma herşey için çok sağol
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı manyak1903

merhaba arkadaşlar...
sizden bir ricam olacak; yazılarınızda bağlaç olan -ki, dahi anlamındaki -de, ve soru ekleri olan -mi-mı-mu-mü' yü ayrı yazarsanız sevinirim.
o değil de; şu an kendimden gıcık kaptım. aslında örneklerle anlatacaktım ama... kendimi tokatlayasım gelince vazgeçtim. neyse siz yine de dikkat edin. yolculuk yapacak arkadaşlarada "hayırlı yolculuklar diliyorum.
olmadı bu şimdi :evillol:

"yolculuk yapacak arkadaşlara da "hayırlı yolculuklar diliyorum." :busted_cop:

ooo ben geç kalmışım :D arka sayfada bulmuşlar  :kop:
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 22:38:19 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

merhaba arkadaşlar...
hem ve hem virgül var :D @hanım sopamı getir bu arada tişört için uğraşmıyorum :D
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 22:46:58 manyak1903 ]

evet bende gıcık kaptım :D şimdi klavye de yazı yazarken bunlarla uğraşılmaz ki ben bazen kelimeleri bile birleşik yazıyorum nokta virgül gibi şeyler kullanmak hiç adetim değildir yolculuğun hayrı artık akşam belli olacak eğer bir kaza maçı olursa dönüş yolu bitmez :bandit: @hanım sopamı getir isminden tırstım bu arada üslübumu mümkün olduğu kadar yumuşattım :evillol:

abi, şekilcilik belki ama cidden okurken yoruluyorum. maalesef dilimiz hızla aşınıyor. o sebeble biraz  hassasım.

Çevrimdışı manyak1903

abi, şekilcilik belki ama cidden okurken yoruluyorum. maalesef dilimiz hızla aşınıyor. o sebeble biraz  hassasım.
sebeple olacak , necmi abi de üslüp yazmış üslup olacak :D tamam tamam ben kayboluyorum  :kop: dimi de değil mi olacaktı  :icool:

Çevrimdışı ALI RIZA

kesinlikle katılıyorum burada dili en iyi kullanan biri olarak hak veriyorum sana @hanım sopamı getir @Necmi abi

Vodafone Arena 18.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı ahmet türken

Arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim yere herkes kombine numarasını yazarsa alacak olanlara fikir verir :)
http://besiktasarena.com/index.php?topic=198.0
necmi abi biraz gec yazdim kusura bakma. cok guzel bir link acmissin kombine almak isyeyenler icin. fakat bugun baktim goremedim.
121 blok 17 sira 19 numaradan aldim. acaba kimler var yanimda arkamda falan merak ediyorum. Esimin saglik problemleri yuzunden biraz gec kaldim almakta. fakat umarim cok gec kalmamisimdir. ilk olimpiyat macinda sizlerle ayrica tanismak isterim. bukadar  seviyeli abilerimizle ve kardeslerimizle vakit gecirmek cok guzel olacak diye dusunuyorum

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Yarın maç için yola çıkacak abilerim, yolunuz açık olsun. Kazasız, belasız. İyi futbol, bol gol ve 3 puan ile sonuçlanan bir gün olması dileğiyle.
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Türkay

Yarın kolpa basın ateşi  inşaata tinerciler girdi bonzai çekti diye haber yaparsa şaşırmam.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Salih A.

Yarın kolpa basın ateşi  inşaata tinerciler girdi bonzai çekti diye haber yaparsa şaşırmam.
yapmazlarsa... :) o kadar pislik haberlerine rağmen forma satışında rekor kırıldı... Gurur Lan tişörtlerini iki gündür arıyordum geldiği mağazada anında bitiyor bende netten kartal yuvasından sipariş verdim yani sallayın medyayı zaten hiçbir zaman yanımızda değillerdi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...