Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688356 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi forzada güzel bilgiler vermiş yine   :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

böyle deme burda söylemiyorum sanırlar burda herkesin bildiklerini söyledim özet geçtim :D @Deniz

Çevrimdışı ALI RIZA

böyle deme burda söylemiyorum sanırlar burda herkesin bildiklerini söyledim özet geçtim :D @Deniz
ben onları yeni okudum @Necmi abi :)

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Abdullah

Merak ettim şimdi gidip bi' bakayım  :ebebe:

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi forzada kapasiteyi açıkladı beyler büyük süpriz var :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

forza da kilerini yazdıklarını bilgileri  :kop: :kop: :kop:
gaz verme burda silmekten okumaya fırsat bulamıyorsundur her halde :bandit: her gün mabetle skype de konuşuyorsun burda her konunun açıklamasını yapıyoruz bizim bildiğimiz bilmediğin bir şey yokki umuma yazamadığımızı özelden yazıyoruz :D özelden sorupta cevap alamadığın bir şey varmı :iscrewy:
özelden kim ne sorarsa sorsun biliyorsam cevabını veriyorum :bandit:

Çevrimdışı Necmi

hadi ya bende gidip bakayım kaçmış :D

Çevrimdışı Efe

forza da kilerini yazdıklarını bilgileri  :kop: :kop: :kop:
salvador stad 27.70 yuksekliginde yeni bilgi  :kop: :kop: alt kat 27 sıra yeni acik 28 sıra :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

forza da 65 bin tl saat konusunda kaldım  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

gaz verme burda silmekten okumaya fırsat bulamıyorsundur her halde :bandit: her gün mabetle skype de konuşuyorsun burda her konunun açıklamasını yapıyoruz bizim bildiğimiz bilmediğin bir şey yokki umuma yazamadığımızı özelden yazıyoruz :D özelden sorupta cevap alamadığın bir şey varmı :iscrewy:
özelden kim ne sorarsa sorsun biliyorsam cevabını veriyorum :bandit:
özelden 1 soru daha sorayım :) klasik sorulardan 1 tanesi  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ALI RIZA

edit:gördüm o ney öyle  :kop: :kop:
65 bin tl işte aslında ben başkanın yerinde olsam 40 tane alırdım adamlara para yerine serdar kurtuluşu verirdim  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ilhan

65 bin tl işte aslında ben başkanın yerinde olsam 40 tane alırdım adamlara para yerine serdar kurtuluşu verirdim  :kop: :kop: :kop:
:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Deniz

Uğur boralı da yanında promosyon verelim  :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

ben kaçtım iyi geceler :by2:
iyi geceler hayırlı yolculuklar kazasız belasız dönmeler dileğiyle...