Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688365 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

açtığımız tırnakları da kapatalım dimi ? :)

tebrik ediyorum. bi tane daha var .. onu da bulana bir gururlan tişörtü var.
"Gurur Lan" olacaktı  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı frkndgnr

Ne yani stad mesela 45 bin olacak biz sadece 42 binini satıcaz öylemi

geri kalan boş koltuklar nolacak :D:DDD

:s20: ben yatıyorum bu mesajdan sonra iyi gelceler  :D

Çevrimdışı SDBabuz

denedim ama bazıları anlamak istemiyor stadı kötülemenin yönetimi kötülemek olduğunu sanıyor orda mabette yazıyor ama kimsenin dinlediği yok malesef
Yani o da doğru insanların beynine zorla da birşey sokamazsınız tabi ki.Amacım forzayı kötülemek ya da yönetimi övmek değil bu arada bunu da belirteyim sadece insanların o başlık altında ki yorumları biraz yanlış geldi bana.Senin gibi açıklayıcı pek insan da yok açıkcası. Bir dedikodu kartopu şeklinde büyüyerek teoriden kanuna dönüşüyor resmen :D

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Beşiktaş aşkı bir başka bugün basketbol maçında görme engelli bir taraftarımız ile röpörtaj yapılmış maç sonrası herkesin izlemesi gerek.
[ Son Düzenleme: 19 Ekim 2014, 00:10:23 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı Efe

Ne yani stad mesela 45 bin olacak biz sadece 42 binini satıcaz öylemi

geri kalan boş koltuklar nolacak :D:DDD

3 bin tane kedi besleyeceğiz  :icool: ne olacak boş kalacak tabiki kapasitemiz 42 bin olabilir ama stad 44-45 bin civarında açılabilir şuan tek bilinen bu koltuklar takıldığında net sayıyı sayarak alacağız :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Yarın uykusuz kalmayalım, erkenden yatmak lazım, iyi geceler herkese. Şunu söylemeden olmayacak; ben hiç bir türkçe öğretmenimden bu kadar tırsmadım @hanım sopamı getir  :aaa: (doğru yazdım mı be  :alala:)

Çevrimdışı Efe

eski açıkta beton yalan mı oldu acaba hareketlilik bitti :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tarık_1903

yeri burası degil ama sivas maçıyla ilgili foruma yazdım gören pek olmadı heralde ankaraya gelecekler yazabilirse sevinirim :)

sevgili abilerim kardeşlerim yarın bende maç için ankarada olacagın ama başka bı grupla maçta olacağım forumdan bzı tanıgım abilerim var ama maça gelen abilerim kardeşlerimlede tanışmak isterim mümkün olurmu eğer orda iletişime geçebilirsek yanınıza ugrayıp tanışmak isterim

Çevrimdışı ilhan

yeri burası degil ama sivas maçıyla ilgili foruma yazdım gören pek olmadı heralde ankaraya gelecekler yazabilirse sevinirim :)

sevgili abilerim kardeşlerim yarın bende maç için ankarada olacagın ama başka bı grupla maçta olacağım forumdan bzı tanıgım abilerim var ama maça gelen abilerim kardeşlerimlede tanışmak isterim mümkün olurmu eğer orda iletişime geçebilirsek yanınıza ugrayıp tanışmak isterim
Yarın için biz bir program yaptık ama stada uzak bi yerde olcaz

Çevrimdışı ahmet türker

birincisi bir Beşiktaşlı başkalarının kusurlarıyla alay etmez kardeşim bu bize değil renklilere yakışır ikincisi bir mevcut kapasite vardır birde devletin izin verdiği bilet satma sayın vardır devlet stadın kaç kişilik demiyor bu stadda 42000 bilet satabilirsin diyor istersen stadın 100000 kişilik olsun kapasiten 42000 dir :D
bu gece maşallahın var değerli kardeşim ,forza da kitap yazmışsın ,bir forza bir burası mekik dokuyorsun. :claps:

Çevrimdışı Necmi

Yani o da doğru insanların beynine zorla da birşey sokamazsınız tabi ki.Amacım forzayı kötülemek ya da yönetimi övmek değil bu arada bunu da belirteyim sadece insanların o başlık altında ki yorumları biraz yanlış geldi bana.Senin gibi açıklayıcı pek insan da yok açıkcası. Bir dedikodu kartopu şeklinde büyüyerek teoriden kanuna dönüşüyor resmen :D
Forzayı kötülemek kimsenin haddi değil Beşiktaş taraftarının en değerli forumlarından biridir. Sorun forumla ilgili değil stadımız yapılıyor ama orda bu konu yeterince ilgi toplamıyor bende girdim mesaj yazdım Mabette girdi mesaj yazdı ne soru soran var nede bilgilenmek isteyen bizim için Beşiktaşlının olduğu her yer bizim forumumuzdur ve elimden geldiğince bilgi paylaşmak isterim bu forumu kurmamızdaki amaçta ulaşabildiğimiz kadar Beşiktaşlıya ulaşmaktı her hangi bir menfaatimiz yok ulaşabiliyorsak her Beşiktaş forumundada ulaşırız ben her gün giriyorum forzaya okuyorum ama soru soran yok tek tük soranlarada Deniz cevap veriyor zaten :)

Çevrimdışı Necmi

bu gece maşallahın var değerli kardeşim ,forza da kitap yazmışsın ,bir forza bir burası mekik dokuyorsun. :claps:
:D forza candır Beşiktaşlıların olduğu her yer candır :)

Çevrimdışı tarık_1903

Yarın için biz bir program yaptık ama stada uzak bi yerde olcaz

ÇİÇEKDAĞLI anladım abi yazarken biraz eksik yazmışım kusura bakmayın maç esnasında yazacaktım en azından tanışmış olurduk bu arada bı sorum olacak sana abi nick çicekdağlı yazıyo ordaki nick kırşehir çicekdağmı acaba kırşehirliyimde acaba dedim hemşerimiyiz:)

Çevrimdışı Efe

necmi abi uyusana yarın  yola gideceksiniz gözümüz arkada kalmasın hepinize iyi yolculuklar  :bye:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

:D forza candır Beşiktaşlıların olduğu her yer candır :)
tabi ki forza candır da ,forzada stad başlığı çok hareketsiz, günde 2 sayfa zor giriliyor . forzaya göre bu forum,stad başlığında on misliden fazla gibi görüyorum . :)

Çevrimdışı Necmi

ÇİÇEKDAĞLI anladım abi yazarken biraz eksik yazmışım kusura bakmayın maç esnasında yazacaktım en azından tanışmış olurduk bu arada bı sorum olacak sana abi nick çicekdağlı yazıyo ordaki nick kırşehir çicekdağmı acaba kırşehirliyimde acaba dedim hemşerimiyiz:)
PM attım sana baksana :D @tarık_1903

Çevrimdışı Necmi

tabi ki forza candır da ,forzada stad başlığı çok hareketsiz, günde 2 sayfa zor giriliyor . forzaya göre bu forum,stad başlığında on misliden fazla gibi görüyorum . :)
her güzelin bir kusuru var bizde diğer başlıkları canlandıramıyoruz :D

Çevrimdışı Necmi

necmi abi uyusana yarın  yola gideceksiniz gözümüz arkada kalmasın hepinize iyi yolculuklar  :bye:
sorun olmaz bir sürü kullanacak var  :)

Çevrimdışı tarık_1903

Çevrimdışı ahmet türker

her güzelin bir kusuru var bizde diğer başlıkları canlandıramıyoruz :D
kısmetse stad bittikten sonra olur ,herkesin her konuda yazacağı günlerde biz de bildiğimiz alanlarda sohbet ederiz , belki daha bile canlı olur kardeşim. :)

Çevrimdışı ilhan

Evet Kırşehir