Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688260 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı erty

SELAM

İLK DEFA YAZIYORUM BİR KAÇ HAFTADIR TAKİP EDİYORDUM Bİ YAZAYIM DEDİM ATEŞ YAKMIŞLAR EMEKÇİ ABİLERİMİZ
:hosgeldin

Çevrimdışı yigitcan1903

Diğer kale arkası satışa çıktı
Niye tuttular bu kadar anlamak mümkün değil
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 21:29:43 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

SELAM

İLK DEFA YAZIYORUM BİR KAÇ HAFTADIR TAKİP EDİYORDUM Bİ YAZAYIM DEDİM ATEŞ YAKMIŞLAR EMEKÇİ ABİLERİMİZ
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Once is guvenligi gelir @Necmi abi.bu havada kimse donmaz ama orada cikacak bir yangin insaatin yanmasina ve en onemlisi oradaki insanlarin hayatina mal olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

SELAM

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2014, 21:33:06
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@Efe abi bu günkü beton bilançosu nedir abi nerelerde betonlama yapıldı/yapılacak ???

Çevrimdışı Türkay

TT Arena'nın ısıtma sistemlerinden daha iyidir.  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

@Efe abi bu günkü beton bilançosu nedir abi nerelerde betonlama yapıldı/yapılacak ???
yeni açıkta kolon betonlaması oldu eski açık tablayı bekliyoruz bitti bugün oda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Diğer kale arkası satışa çıktı
Niye tuttular bu kadar anlamak mümkün değil

Taraftar bütünlüğü sağlamak içindir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı asyakartalı

orda çalışan,heleki hepimiz sıcak evlerimizde otururken orda çalışan insanların boğazın ayazında üşüyüp ısınmaları kadar doğal bişey olamaz.saçmalık kelimesi daha saçma olmuş.abartmayın bu kadar,robot değil o insanlar.

Çevrimdışı Necmi

Once is guvenligi gelir @Necmi abi.bu havada kimse donmaz ama orada cikacak bir yangin insaatin yanmasina ve en onemlisi oradaki insanlarin hayatina mal olur.
neden yangın çıksın deniz orası rafinerimi :kop: betonun üstünde büyük ihtimal teneke içinde ateş yakmışlar onlar 3 yaşında çocuk değilki yangın çıkarsın kaldıki yanacak bir şeyde yok ortalıkta :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

SELAM

Çevrimdışı yigitcan1903

Taraftar bütünlüğü sağlamak içindir.
Abi erken açsalar orası da dolardı her türlü
Şimdi milletin haberi bile yoktur
Bileti şimdi alsan yarın öğleye kadar açıkmış passkart noktaları

Çevrimdışı ozan062

neden yangın çıksın deniz orası rafinerimi :kop: betonun üstünde büyük ihtimal teneke içinde ateş yakmışlar onlar 3 yaşında çocuk değilki yangın çıkarsın kaldıki yanacak bir şeyde yok ortalıkta :evillol:

kaldıki betonun mukavemeti içnde bazen tenekeler içinde ates yakılmalı (buzlanmayı engellemek )bunun bir diğer yontemi yazın ıslak toprak getirmek kısında bu sekilde ısıtmak:))  biraz fazla terim oldu fazla bile bu size :ebebe: :lol:
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2014, 21:44:21 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Herkese iyi akşamlar

Yarın forumdan maça gidecek  olan arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar  diliyorum.Gazanız mübarek olsun.......

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ekim 2014, 21:45:33
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
yeni açık tabya sona kadar önümüzdeki hafta sonuna kadar biter mi sizce ???

Çevrimdışı fani madida

biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı ahmetx

Abi erken açsalar orası da dolardı her türlü
Şimdi milletin haberi bile yoktur
Bileti şimdi alsan yarın öğleye kadar açıkmış passkart noktaları
Saatli kale arkası dolmuşmuyduki
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

merhaba arkadaşlar...
sizden bir ricam olacak; yazılarınızda bağlaç olan -ki, dahi anlamındaki -de, ve soru ekleri olan -mi-mı-mu-mü' yü ayrı yazarsanız sevinirim.
o değil de; şu an kendimden gıcık kaptım. aslında örneklerle anlatacaktım ama... kendimi tokatlayasım gelince vazgeçtim. neyse siz yine de dikkat edin. yolculuk yapacak arkadaşlarada "hayırlı yolculuklar diliyorum.

Çevrimdışı Serkan7738

aklıma bişey takıldı işi bitince bu paletli nereden çıkacak yarığa sığmaz gibime geldi :D

Çevrimdışı Necmi

kaldıki betonun mukavemeti içnde bazen tenekeler içinde ates yakılmalı (buzlanmayı engellemek )bunun bir diğer yontemi yazın ıslak toprak getirmek kısında bu sekilde ısıtmak:))  biraz fazla terim oldu fazla bile bu size :ebebe: :lol:
eskidendi onlar şimdi beton dondan etkilenmesin diye içine bir sürü şey konuyor :D ama boğaz rüzgarı pistir emekçilerde şimdi rüzgarı alacak konumda çalışıyorlar ellerini ısıtsalar yeter

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı asyakartalı

merhaba arkadaşlar...
sizden bir ricam olacak; yazılarınızda bağlaç olan -ki, dahi anlamındaki -de, ve soru ekleri olan -mi-mı-mu-mü' yü ayrı yazarsanız sevinirim.
o değil de; şu an kendimden gıcık kaptım. aslında örneklerle anlatacaktım ama... kendimi tokatlayasım gelince vazgeçtim. neyse siz yine de dikkat edin. yolculuk yapacak arkadaşlarada "hayırlı yolculuklar diliyorum.

açtığımız tırnakları da kapatalım dimi ? :)

Çevrimdışı fani madida

merhaba arkadaşlar...
keşke sen de ''arkadaşlarada'' kelimesindeki -da'yı ayrı yazsaydın. olur böyle şeyler :)
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...