Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6669576 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sado

o Deniz seviyesinin üstünde olan rakamlar olabilir ben ölçüyü zeminden alıyorum 27.70 tribün yüksekliği sıfır kottan itibaren doğru ölçü problem yok ama bizim stadın birde zemine gömülmüş eksi kotu var :D sonuçta konuştuğumuz ölçü tribün yüksekliği oda sahadan tepeye alınır yani çimden tribünlerin son noktasına olan yükseklik oluyor 27.70 de aşağı yukarı alt tribün girişlerinin biraz altından tepeye kadar olan ölçü mabet projeye bakıp söylemiştir orda 27.70 görünüyordur ama birde sıfır kotundan aşağısı eksi kotu var yükseklik ikisinin toplamıdır bizim proje bölümlerimizde bakarsan bu ölçüler var zaten @sado

Anladım  @Necmi  abı tesekkürler ayrıntılı acıklama ıcın. Bakmaya calısırım proje kısmına ama pek anlamam proje okumaktan :)
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı sado

27.70 kapalı arkada görünen çatı sütunlarının en üst noktasının kotu
yani şuan kapalının en üst noktası deniz seviyesine göre +27.70 metre de
ama kapalının seyircinin ayağının olacağı yer -2.68 kotunda
toplam yükselik 30 metre yi geçiyor

tesekkürler kardesım cevap ıcın peki tribün enleri hakkında bılgın varmı ?  :alala: @FARUK
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 15 Ekim 2014, 07:45:19
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın
Beşiktaş'ın Ankara'ya gelmesine son 4 gün  :D

Çevrimdışı ahmetx

hakan bircan sizinkiler yine yapmış yapacağını  :D 47.sn

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kaanzor

Günaydın
Beşiktaş'ın Ankara'ya gelmesine son 4 gün  :D

aynen acayip heyecanlı bir durum  :busted_cop: :busted_cop:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı SDemirsoy

hakan bircan sizinkiler yine yapmış yapacağını  :D 47.sn

abi çok iyidi Bizimkiler sayılır benimde Anne Tarafından :) Az bile olmuş..

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

Çevrimdışı tayfun

hummalı bir çalışma başlamış kamera önü...gururlan tshirtleri perşembe geliyormuş cevahir ve türevlerine bilgilerinize.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ahmetx

bizim 1903 loca böyle bir şey olacak,süper yahu  :bigstar:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ilhan

Günaydın arkadaşlar Anteres AVM Kartal Yuvası maç bileti için kuyruktayım her geçen dakika kalabalık artıyor

Çevrimdışı kaanzor

Günaydın arkadaşlar Anteres AVM Kartal Yuvası maç bileti için kuyruktayım her geçen dakika kalabalık artıyor

Abi akşama kalırmı bilet  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı kaanzor

Zor gibi kardeş ya kalabalık artıyor

hay ya bu maça gidemezsem kafayı yicem valla

Çevrimdışı arda

Iişin rast gitsin Ihsan abi, sanada takımada inşallah uğurlu gelir. Haydi bismillah :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ilhan

Iişin rast gitsin Ihsan abi, sanada takımada inşallah uğurlu gelir. Haydi bismillah :D
inşallah kardeş ayağım uğurludur benim bak o avatardakî maç ibb maçı 2-0 almıştık

Çevrimdışı kaanzor

yav saat 11 oldu hala öncelikli satış diyo sitede

Çevrimdışı yigitcan1903

Forzadan alıntı
"Armada kartal yuvasi onundeyim. Erken geldm 10:30 da. Fena sira var geldigimden bu yana sira iki katina cikti satisa yeni basladilar"

Çevrimdışı yigitcan1903

inşallah kardeş ayağım uğurludur benim bak o avatardakî maç ibb maçı 2-0 almıştık
Yere yatsana Abdullah Avcı maçı  :evillol:

Çevrimdışı arda

2009/10 sezonu gurbet ellere gitmeden önceki son kombine sezonum iyi bilirim, aksilik tanışmak bugüne nasipmiş Ihsan abi.
An itibariyle eski açık emekçiden geçilmiyor sarı sarı arı gibi maşallah, kapalıdan yürüyüp gelen üst testere kirişlerin rüzgarıyla bu tabla yarın demire hazır olur inşallah.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ahmet türken

evet bizimkiler fena derslerini verdiler :) Benim hem anne hemde baba tarafım :D
abi çok iyidi Bizimkiler sayılır benimde Anne Tarafından :) Az bile olmuş..

Çevrimdışı FARUK

tesekkürler kardesım cevap ıcın peki tribün enleri hakkında bılgın varmı ?  :alala: @FARUK

tribün uzunlukları olarak saha içi ölçüleri şöyle çim saha lar 105-68 metre oluyor
tribün uzaklıkları kapalı ve numaralıda 6,15 kale arkalarında 7,95
kapalı ve numaralı uzunluğu 105+ (2x7,95) = 120,9 metre
kale arkaları 68+ (2x6,15) = 80,3 metre