Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6670343 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

@Efe birinci kat derken birinci tribün katınımı demek istiyorsun :alala: çünkü zaten birinci kat bitti ikinci katı yapacaklar :D
evt abi 1.tribün katının 2.kısmı diyelim daha anlaşılır olsun :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açık 2. kat ay sonu başlayabilir mi?

yüksek ihtimal numaralı ve yeni açıkta kasım başında 2.kat testere kirişlerine başlayacaklar tablalar bitecek bazı bölümlerde tek yapılacak üst kat testereler kalacak :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Vodafone Arena 14.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Sedat

handikaplı çArşı  

Çevrimdışı ilhan mansız

keşke ama zor hava şartları günlerin kısalması vs içine girdimi ocak ortasını bulacak bu ayı değerlendiriyorlar ay sonuna kadar yapılacak işle ocakta tribün bölümnün kabası bitecek kasım aralık ocak aylarında hem gündüzler kısa hemde hava şartları çetin olacak bunları hesaba katmak gerek :ok:
eski açık bitmek üzere,yeni açık 2. kat ne zaman başlar bilemiyorum ama çok uzun sürmeyecektir, numaralıda ise 2.loca katına gelindi. kasım sonuna kadar yoğun çalışılırsa kaba inşaat işi bence büyük orada biter. %90-95 seviyesine gelir, inşallah.

Çevrimdışı Efe

eski açık bitmek üzere,yeni açık 2. kat ne zaman başlar bilemiyorum ama çok uzun sürmeyecektir, numaralıda ise 2.loca katına gelindi. kasım sonuna kadar yoğun çalışılırsa kaba inşaat işi bence büyük orada biter. %90-95 seviyesine gelir, inşallah.
inşallah bu arada yeni açıkta beton sürüyor kamerada bi açılıyor bi kapanıyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 14.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100

@TimeLapse eline sağlık

Çevrimdışı Efe

time lapsete yoğun çalışma görülüyor gerçekten çok sevindirici :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Obitaş Ocak ayına kadar yeni Açığın tamamını (arka taraf hariç)son kat testere kirişleri de %79 prekastcılarda %26 bitirir
Şubat sonunda kabası prekast dahil biter

Not; arka taraf hariç :ok:

Çevrimdışı Caner

Obitaş Ocak ayına kadar yeni Açığın tamamını (arka taraf hariç)son kat testere kirişleri de %79 prekastcılarda %26 bitirir

abi neden %79 ve %26?  :D

Çevrimdışı halvetifarazi

Hey gidi fore kazık saydığımız, yeni açıktaki rampa kalkar mı kalkmaz mı dediğimiz günlerden bugünlere geldik. ha gayret bitsin şu stad artık.

Çevrimiçi Necmi

:D o kadar iş kaldıktan sonra ocak ayına kadar ne yapacak :bandit:

Çevrimdışı Oktay

Obitaş son katı bitirince daha fazla emrkciyle üst kat testere kirişi ne yoğunlaşacaklar o yüzden orda zaman olarak daha hızlı bir ilerleme olacağını tahmin ediyorum  :icool:

Çevrimdışı Caner

Mabet ocak ayı içerisinde bitecek demişti kaba (sadece tribün). Hem onun sözüne istinaden hem de genel gidişata göre ben şubat sonunu çok karamsar bi tarih olarak görüyorum. He olur mu olabilir inşaat bu ama çok garip durumların olması lazım. Ayrıca ben hala gerçek prekast bu değil diye düşünüyorum. Adamlar ığıl ığıl takılıyolar. O da kendilerine iş gelmediğinden. Prekastların aslında çok daha çabuk takılabilir ve yeri geldiğinde takılacaktır.

Çevrimdışı Oktay

@Caner aslında ben ne Aralık ne Mart ne Haziran'a bakıyorum ben direk Ağustos ayına bakıyorum çünkü stat biliyorumki bu tarihte Allah ın izniyle bitecek :ok:

Çevrimdışı Efe

Mabet ocak ayı içerisinde bitecek demişti kaba (sadece tribün). Hem onun sözüne istinaden hem de genel gidişata göre ben şubat sonunu çok karamsar bi tarih olarak görüyorum. He olur mu olabilir inşaat bu ama çok garip durumların olması lazım. Ayrıca ben hala gerçek prekast bu değil diye düşünüyorum. Adamlar ığıl ığıl takılıyolar. O da kendilerine iş gelmediğinden. Prekastların aslında çok daha çabuk takılabilir ve yeri geldiğinde takılacaktır.

ocak ayı ortasında tribün bölümü bitecektir kafanızı yormayın önemli olan yıl sonu çatı parçalarının gelip imalata başlanması bu olursa daha korkmayın stad bitti :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Obitaş yine ritmini arttırmış.Ama hem çiçeklerin hem de obitaşın daha da hızlanması lazım yoksa ağustos işi olmaz.Kaba inşaat en geç ocakta bitirilmeli
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Caner

@Caner aslında ben ne Aralık ne Mart ne Haziran'a bakıyorum ben direk Ağustos ayına bakıyorum çünkü stat biliyorumki bu tarihte Allah ın izniyle bitecek :ok:

İşte aslında benim de varmaya çalıştığım ama şu an alkol yüzünden IQ'mun düşmesi dolayısıyla varamadığım nokta buydu.  :) Ağustosta bitsin de gerisi ne zaman olursa olsun sadece tadını çıkarmaya çalışıyorum :)

Çevrimdışı Deniz

Adak mı adasak forum olarak ,eğer bu stad ağustosa yetişirse durumu olmayan 5 öğrenci kardeşimize forma hediye edelim :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Caner

Çevrimdışı ahmet türker

İşte aslında benim de varmaya çalıştığım ama şu an alkol yüzünden IQ'mun düşmesi dolayısıyla varamadığım nokta buydu.  :) Ağustosta bitsin de gerisi ne zaman olursa olsun sadece tadını çıkarmaya çalışıyorum :)
afiyet olsun . :)  :ok:

Çevrimdışı ilhan

Arkadaşlar ben o kadar karamsar değilim kabanın bitmesi  konusunda.Tek korktuğum nokta var oda günlerin kısalması yoksa son 3 aylık tempo gayet iyi.

Çevrimdışı merttokeer

çatıyı taşıyacak sütunlar tribünlerden de önce bitirilip çatıya başlanamaz mı ?

Çevrimdışı Caner

efe kardeşim yeni açıkta altlarda ışık mı yanıyor yoksa ben kafayı mı buldum. :)

abi sen de mi bendensin ? =D