Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6670139 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi vat 69 viski vardı anca onu buluyorduk şimdi zurnanın son deliği olmuş :evillol:
Abi sen de gençliğinde delifişekmişsin anlaşılan  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet i çaycı kartal yerine "ayrancı kartal" yapalım @Necmi abi  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

çekimin yapıldığı sıraya dikkat @Necmi abi
etmezmiyim :D ama ordan stad müthiş görünüyor  @bjk_mabet

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

etmezmiyim :D ama ordan stad müthiş görünüyor  @bjk_mabet
iiki yenı acıktan aldık kombıneyıı yetım kaldıkk yaa eskı acıga bı hurmet bı ılgıı:PP)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Necmi

çekimin yapıldığı sıraya dikkat @Necmi abi
yanlız ilk dört beş hafta millet maçı seyrederken biz stadı seyrederiz gibime geliyor zaten olimpiyatta bile maçmı izliyorum stadımı teftiş ediyorum belli değil bu inşaat benim maç keyfimin içine etti :bandit: ankaradada farklı bir durum olmayacak büyük ihtimal :evillol:

Çevrimdışı Efe

yanlız ilk dört beş hafta millet maçı seyrederken biz stadı seyrederiz gibime geliyor zaten olimpiyatta bile maçmı izliyorum stadımı teftiş ediyorum belli değil bu inşaat benim maç keyfimin içine etti :bandit: ankaradada farklı bir durum olmayacak büyük ihtimal :evillol:

prekasta bak sıra sayısını say eğime bak taç çizgisi görünüyor mu ona bak çatı nasıl kapatılmış ona bak zemine bak maç bitti zaten :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Bu Ankara yolculuğunuda kameraya alıcağım zaten :)yol söyleşisi, maç öncesi, maç esnası, maç sonu ve dönüş diye :)yayınlıyacağım :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmet türker

@bjk_mabet benim koltuktan çekmişsin :D
sizin oturacağınız yerden çekim yapmışsa ,çok iyi yerden almışsınız değerli kardeşim. :)  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

Geçen yıl Ankara 19 mayıs stadında sıra sayısını sayıp bizim 1. Kat bu kadar olacak üstüne 2 kat loca bi okadar yine tribün hesabı yapmıştım
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Efe

stadta bu gecelik beton bitti gibi görünüyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

stadta bu gecelik beton bitti gibi görünüyor :icool:
senin yatma saatin geldi o zaman :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

Alıntı yapılan: ahmet türker link=topic=878.m sg77230#msg77230 date=1413323622
:hosgeldin
Hosbulduk Degerli Abim malum calisaniz sabah is var bilgileri alip kacicam

Çevrimiçi Necmi

aktar abi hiç takılmıyor yaw :bandit:
telefon ediyorum açmıyorda obitaş onu fena bozdu :bandit: sürekli obitaş harika iş çıkartıyor bu hızla ilk o bitirecek falan diyelim dayanamaz gelir :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Efe bugünü özetlermisin
tabi yeni açıkta sol taraftaki devasa tablada kalıp işleri bitt demirleme işleri sürüyor testere kirişleride baya ortaya çıktı o bölümde demir iskelet olarak eski açıkta 2 adet daha üst kat testere kirişinin demir iskeletleri hazırlanıyor ayrıca tablada ve sütunlarda da çalışma hızlı numaralıda 2.kat loca katlarının kolon ve perdelerinin betonlanmasına devam edildi ayrıca arka taraftada büyük perde hazırlandı tablada ise demirleme sürüyor prekastçılar kapalıda sona geldi artık 2 güm içinde bitecek gibi görünüyor eski açık arkada hafriyatta vardı yine ayrıca yeni açık numaralı birleşimde iskele ve kalıp işleri sürüyor  :ok:
[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2014, 01:04:51 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

telefon ediyorum açmıyorda obitaş onu fena bozdu :bandit: sürekli obitaş harika iş çıkartıyor bu hızla ilk o bitirecek falan diyelim dayanamaz gelir :evillol: :evillol:

obitaş bi harika dostum :sevinc :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

tabi yeni açıkta sol taraftaki devasa tablada kalıp işleri bitt demirleme işleri sürüyor testere kirişleride baya ortaya çıktı o bölümde demir iskelet olarak eski açıkta 2 adet daha üst kat testere kirişinin demir iskeletleri hazırlanıyor ayrıca tablada ve sütunlarda da çalışma hızlı numaralıda 2.kat loca katlarının kolon ve perdelerinin betonlanmasına devam edildi ayrıca arka taraftada büyük perde hazırlandı tablada ise demirleme sürüyor prekastçılar kapalıda sona geldi artık 2 güm içinde bitecek gibi görünüyor eski açık arkada hafriyatta vardı yine ayrıca yeni açık numaralı birleşimde iskele ve kalıp işleri sürüyor  :ok:
:super:

Çevrimdışı ahmetx