Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6670344 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

51. saniyedeki soruyu soran benim haha

makara olsun diye sormustum cevap gelmisti ne gülmüstüm ama  :kop: :kop: :kop:
eeee var mı bi gelişme o günden beri  :kop: :kop:

Çevrimdışı ekesicil

eeee var mı bi gelişme o günden beri  :kop: :kop:

yok abi ya :D öylesine sormustum zaten   :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

Sevgili arkadaşım Erman Kobak akşam akşam işler yolunda mı diye bakmaya gitmiş stada görülmesi zor biraz ama idare edin

Çevrimdışı sallapati

yok abi ya :D öylesine sormustum zaten   :kop:

sana bi sevgili bulacaz renkli sonra açılışa götürcen o zaman Emre :D

Çevrimdışı sallapati

Sevgili arkadaşım Erman Kobak akşam akşam işler yolunda mı diye bakmaya gitmiş stada görülmesi zor biraz ama idare edin

5 kedi ,4 fare , 6 kuş çalışmaları devam ettiriyor :D

Çevrimdışı LifesGood®

akadaki kolanlara yaslanmadığından ortadan destek yapılıyor kardeşim . :)
Teşekkür ettim abim :)

Çevrimdışı combomaxs

Hale beton mu dokuluyor ne bole dokuluyor cok uzun surdu

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Arkadaşlar selamlar. Herhalde daha önce sorulmuştur kusura bakmayın. Fotoğrafta işaretlediğim kısımlarda da loca mı olacak?

ysariusta

• Ziyaretçi

Evet biri loca biri BJKTV galiba. Ki bence BJKTV yi kapatmak lazım. Daha çok faydası olur  :akuma:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Evet biri loca biri BJKTV galiba. Ki bence BJKTV yi kapatmak lazım. Daha çok faydası olur  :akuma:

Teşekkür ederim hocam.

Çevrimdışı ahmet türker

bence de .hiç olmassa düzlüğe çıkana kadar , birilerinin arpalığı olmuş. :by2:

Çevrimdışı ahmet türker

bir sürü luzumsuz branşı da kapatmak lazım . gençlere spor yaptırmak amacı artık kluplerden belediyelere geçmesi lazım .belediyeler futbol klübü kuracağına bu işlere yönelmeli . zulumpiyat stadından bile 100 bin lira kira alanlar gençlere spor yaptırsınlar , stad isim sponsorluklarından aldıkları onlarca milyon dolarlarla spor bakanlığı yaptırsın .

ysariusta

• Ziyaretçi

bir sürü luzumsuz branşı da kapatmak lazım . gençlere spor yaptırmak amacı artık kluplerden belediyelere geçmesi lazım .belediyeler futbol klübü kuracağına bu işlere yönelmeli . zulumpiyat stadından bile 100 bin lira kira alanlar gençlere spor yaptırsınlar , stad isim sponsorluklarından aldıkları onlarca milyon dolarlarla spor bakanlığı yaptırsın .
Abi olimpiyat komitesinde verilen maaşları bir bilsen... Adamın bir yıllık maaşıyla orta halli bir mahalle kurtulur.....

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta beton var yine geovani abinin fotolarına bi bakayım  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Abi olimpiyat komitesinde verilen maaşları bir bilsen... Adamın bir yıllık maaşıyla orta halli bir mahalle kurtulur.....
eskiden klupler gençlere spor yaptırdığı için klüplerden düşük vergi alınırdı. şimdi bütün kurumlardan alındığı ğibi alınıyor ,madem vergi veriliyor vergiyi alan gençlere spor yaptırmalı .19 branşla uğraşıp dunya kadar para harcayacağına futbolla basket dışındaki branşları kapatmak lazım ,avrupadaki klüpler gibi . :tabe:

Çevrimdışı Efe

eski açıkta 2 adet daha testere kirişi için demir iskelet işleri devam ediyor numaralıda tabla perde ve kolon işleri sürüyor yeni açıkta oluşturulan devasa tabla ve testere kirişleri için demir örümü sürüyor kapalı tribünde prekast işi yarın bitebilir acayip görünüyor eski açıkta temel bölümünde hafriyat yapıldı yeni bi grobeton ve temel işi başlamış olabilir ayrıca tablada demirleme sürüyor bu ay sonuna kadar büyük değişim göreceğimizi düşünüyorum bu ay sonu değişim giflerini arkadaşlar yaparlarsa 30 eylül-31 ekim olarak yapsınlar büyük değişimi görmek için  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Maalesef seyircisi ve geliri olmayan sporların yaşaması imkansız.yaşatmakta imkansız.

Çevrimdışı Efe

obitaş ay sonuna kadar soldaki devasa tablayı ve sağda hazırlanan numaralı birleşimini tamamlarsa büyük iş yapar hem 1.katı bitirmiş olacaklar yeni açıkta hemde testere kirişlerinin üst kısımlarının yapılacağı bölümede geçmiş olacaklar bu olursa büyük aşama olur :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

şuan eski açıkta çelik sütünların kameranın en solunda kalanına beton atılıyor işçiler sütunda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Tesekkürler @Necmi  abi peki mabetin söyledıgi 120 metre yükseklik 27,70 rakamlara ne dıyorsun :) fenerın maraton tribüne kıyasla söyledıgı rakamlar bunlar bızım stad için.
o Deniz seviyesinin üstünde olan rakamlar olabilir ben ölçüyü zeminden alıyorum 27.70 tribün yüksekliği sıfır kottan itibaren doğru ölçü problem yok ama bizim stadın birde zemine gömülmüş eksi kotu var :D sonuçta konuştuğumuz ölçü tribün yüksekliği oda sahadan tepeye alınır yani çimden tribünlerin son noktasına olan yükseklik oluyor 27.70 de aşağı yukarı alt tribün girişlerinin biraz altından tepeye kadar olan ölçü mabet projeye bakıp söylemiştir orda 27.70 görünüyordur ama birde sıfır kotundan aşağısı eksi kotu var yükseklik ikisinin toplamıdır bizim proje bölümlerimizde bakarsan bu ölçüler var zaten @sado

Çevrimdışı ilhan mansız

şuan eski açıkta çelik sütünların kameranın en solunda kalanına beton atılıyor işçiler sütunda
Efe hocam 89 gün saymayalım bence, kasım sonu inşallah bu iş çok büyük oranda biter.

obitaş ay sonuna kadar soldaki devasa tablayı ve sağda hazırlanan numaralı birleşimini tamamlarsa büyük iş yapar hem 1.katı bitirmiş olacaklar yeni açıkta hemde testere kirişlerinin üst kısımlarının yapılacağı bölümede geçmiş olacaklar bu olursa büyük aşama olur :ok:

Bende senin gibi düşünüyorum umarım istedigimiz gibi olur... Aslında son 2 gune bakınca bitmemesi için bir sebep görülmüyor gayet hızlı devam ediyor.. Pazar günü yeni acıkda beton olur herhalde..

Eski açık umarım ay sonuna kadar eksık kısımlarını bitirir.. Sadece numaralı  birleşme yeri kalır ne dersin?

Numaralı ay sonuna kadar son loca katı tavanı işlemlerine başlanırsa süper olur..

Çevrimdışı ilhan mansız

yeni açık 2. kat ay sonu başlayabilir mi?

Çevrimiçi Necmi

@Efe birinci kat derken birinci tribün katınımı demek istiyorsun :alala: çünkü zaten birinci kat bitti ikinci katı yapacaklar :D

Çevrimdışı Efe

Efe hocam 89 gün saymayalım bence, kasım sonu inşallah bu iş çok büyük oranda biter.
keşke ama zor hava şartları günlerin kısalması vs içine girdimi ocak ortasını bulacak bu ayı değerlendiriyorlar ay sonuna kadar yapılacak işle ocakta tribün bölümnün kabası bitecek kasım aralık ocak aylarında hem gündüzler kısa hemde hava şartları çetin olacak bunları hesaba katmak gerek :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK