Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678167 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

bu ay sonu  rampaya beton atılırmı . bu rampa bayağı bir dert oldu bana ,rampa bitse neredeyse stad bitti diyecek hale geldim değerli kardeşim. :)
atılmaz ay sonuna doğru bir parti daha indirirler ama beton atma işi stadın son işlerinden biri olur onun için bir haftadan fazla rampayı kapatmaları lazım şu an için olacak bir şey değil o yüzden rampa sanırım olması gereken seviyeye indirilir bırakılır gerisi stad bitince yapılır :)

Çevrimdışı yavvuzz

Arkadaşlar ,
şu bjk tv olayını ısıtıp ıstıp burada sunmayalım . Konu başlığı açıp paylaşabilirsiniz. Ayrıca ortada bir problem var ise bile bu videoyu oluşturanlar , bu foto videolara nasıl ulaşmış yani her yerden falso iş. Sevmedim bu işi ben ...

Çevrimdışı ahmet türker

necmi hocam benim ayarlarla oynama  :D . malum Beşiktaşlıyız, ayarlar zaten bozuk  :busted_cop:
aslında ayarlarımız bozuk değil biz ayarları geliştiriyoruz ,diğerleri fabrika ayarlarında kaldıkları için bizim ayarların bozuk olduğunu düşünüyor değerli kardeşim. :lol:

Çevrimdışı ALI RIZA

bir deneme yapmak istiyorum bjk_mabet@hotmail.com skype olan bi eklesin deniyeyim grup konuşması yapılıyormu :)
bekleriz sizleri

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ahmet türker

atılmaz ay sonuna doğru bir parti daha indirirler ama beton atma işi stadın son işlerinden biri olur onun için bir haftadan fazla rampayı kapatmaları lazım şu an için olacak bir şey değil o yüzden rampa sanırım olması gereken seviyeye indirilir bırakılır gerisi stad bitince yapılır :)
bir soru daha kardeşim , peki rampanın üzerini nasıl yapacaklar ,iskeleleri toprağın üzerine mi koyacaklar,yoksa orasıda mı en son yapılacak. :)

Çevrimdışı ahmet türker

belki saçma sorular soruyorum ama ilk defa bir inşaatla ilgileniyorum,mazur görün. :)

Çevrimdışı İrfan

Herkese iyi akşamlar,

Sorulduysa daha önce kaçırdım ben ama bi sorum olacak bilen herhangi birine...

Numaralıda tirbünle duvar arasında boşluk var onun nedeni nedir? birleştirilmiyor katlar..  :alala:
We are Electric..!

Çevrimdışı Sedat_BJK

sen değil herkes engelli :D yanlışlıkla yapılmıştır düzelttim artık atabilirsin @Sedat_BJK
:s19:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

Herkese iyi akşamlar,

Sorulduysa daha önce kaçırdım ben ama bi sorum olacak bilen herhangi birine...

Numaralıda tirbünle duvar arasında boşluk var onun nedeni nedir? birleştirilmiyor katlar..  :alala:
onu ben açıkladım ama kaçırmışsınız projede 1.kat loca tablaları perdelere bağlanmıyor şimdi yapılacak 2. kat loca tablaları en arkaya perdlere bağlanacak o bölüm 2 kat loca yüksekliğinde çok ferah olacak :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İrfan

onu ben açıkladım ama kaçırmışsınız projede 1.kat localar perdelere bağlanmıyor şimdi yapılacak 2. kat loca tablaları en arkaya perdlere bağlanacak o bölüm 2 kat loca yüksekliğinde çok ferah olacak :ok:

anladımm, peki dolaşım alanı olarak filan mı düşünülüyor orası niye öyle bi ferahlık vermek istemişiz onun sebebi belli mi  :)
We are Electric..!

Çevrimdışı Efe

bu arada mustafanın fotolara bakıyorum stad bitiyor heeee :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

bir deneme yapmak istiyorum bjk_mabet@hotmail.com skype olan bi eklesin deniyeyim grup konuşması yapılıyormu :)
mabet skype de bizleri bekliyor :)  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Efe

anladımm, peki dolaşım alanı olarak filan mı düşünülüyor orası niye öyle bi ferahlık vermek istemişiz onun sebebi belli mi  :)

büyük ihtimal ferah bir ortam olsun istenmiştir sonuçta bi ton para döküyür alanlar her koltuk için loca için 1 milyonluk loca var orda birazda ferah ortam olsun dimi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İrfan

büyük ihtimal ferah bir ortam olsun istenmiştir sonuçta bi ton para döküyür alanlar her koltuk için loca için 1 milyonluk loca var orda birazda ferah ortam olsun dimi :D

tabi godaman abileri iyi ağırlamak lazım  :lol:
We are Electric..!

Çevrimdışı ahmet türker

bu arada mustafanın fotolara bakıyorum stad bitiyor heeee :icool:
61 -62 -63 -üncü resimler çok güzel ,gerçektende bitiyor izlenimi veriyor. :)

Çevrimiçi Necmi

bir soru daha kardeşim , peki rampanın üzerini nasıl yapacaklar ,iskeleleri toprağın üzerine mi koyacaklar,yoksa orasıda mı en son yapılacak. :)
rampanın üstü derken :alala: rampanın stadla bir ilgisi yok  bir üstüde yok sadece kule hizasında karşıdan geçişi sağlamak için bir köprü türünde bir şey yapabilirler numaralıyı meydana bağlamak için onun dışında açık

Çevrimdışı yigitcan1903

Bilet hususunda yanlıştan dönülmüş,açıklamadan tepkilerin sonuç verdiği aşikar

Tuğrul mevzusu geçmiş bu arada
Kendisi tam bir kenedir,Beşiktaşın kanıyla beslenir
Kovulamıyor ya da daha acısı kovulmuyor

Çevrimdışı ahmet türker

rampanın üstü derken :alala: rampanın stadla bir ilgisi yok  bir üstüde yok sadece kule hizasında karşıdan geçişi sağlamak için bir köprü türünde bir şey yapabilirler numaralıyı meydana bağlamak için onun dışında açık
o zaman eski açık neredeyse bitmiş demektir. :)

Çevrimdışı combomaxs

Çevrimdışı ALI RIZA

yeni skype açın :) kaçırdınız kısmet artık biz zevkini çıkartıyoruz  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı pedro

Eski açık tarafının alçak olması mevzuu, projenin lansmanından beri tartışılıyor.
Herkes Anıtlar Kurulu'nun sözde kararından dolayı böylesi bir mimarinin ortaya çıktığı yalanına inandırılmış durumda.
Yahu, hepimiz akıllı insanlarız. O taraftaki tribünlerin, kule seviyesini geçemeyeceğinden dolayı bu yükseklikte tutulmuş olması yalanına inanmayın. O sütunları ne yapacaz? Sütunların üzerine gelecek olan çatıyı ne yapacaz? Çatıyı da koyduğunuzda oradaki dev yapı tabiki kule seviyesini geçecek. Sizce Anıtlar Kurulu'nun böyle bir kararı olsa, biz o seviyede çatı yapabilir miyiz? Hiç sanmam.

Bence bu mimari toplam kapasite sınırlaması sonucu karşımıza çıkmıştır. Adamın biri 42 bini geçemezsiniz demiş. Mimar da, bu kapasiteyi ben nasılsa diğer taraflarda tutturuyorum, en azından boğaz manzarasını kapatmayayım demiş. Boğaz tarafını aklınca alçak tutmuş ki haftada bir stada gelecek olan taraftar, o taraftar arasından da Yeni Açık tribünün üst katındakiler manzarayı görebilsin (gece karanlığında ne kadar görülecekse). Böyle saçma sapan mevzuları sorguluyorum kafamda.

Bu stadın eski açık tarafının alçak tutulmasını kabul edemiyorum kardeşim. Kimsenin bizim yıllardır beklediğimiz stadın göz estetiğine zarar vermesini kabul edemiyorum. Stad dolar dolmaz ayrı konu, ancak eski açık tarafı da yüksek olsa, daha boğucu bir arena olacağı kesin. O kısmın alçak kalıyor olması mükemmel diyebileceğimiz stadın o kısmını basitleştiriyor! En azından şu anda bir müdahalede bulunmak zor. Ancak mevcut mimari ileride bu kısmı yükseltmeye müsaade edecek şekilde inşa edilmeli.

Çevrimdışı manyak1903

çatıyla ilgili timsah arenanın yeni çekilmiş bir fotosunu buldum bizi ilgilendiren bölüm yuvarlak içine aldığım dik oklarla gösterdiğim ortadaki asma ger çatı diğer bölümler sadece timsah arenaya özgü devasa çelikler gelecek bizim çatı timsah arenanın ortasındaki asma germe çatının büyüğü olacak :ok:
bizim çatı tabii böyle beyaz değil , sert ,şeffaf özel bir malzeme olacak değil mi ? (görsellerdeki gibi)

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

bizim çatı tabii böyle beyaz değil , sert ,şeffaf özel bir malzeme olacak değil mi ? (görsellerdeki gibi)
Hayır ona benzer olacak,şeffaf değil