Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678190 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

şu resimdeki prekast dizilimi sinirlerimi bozdu umarım 4 numaralı yere 1 prekast daha gelecektir çünkü simetri çok kötü duruyor çıkış kapısı tam ortada onun hizasındaki prekast en üst seviye ve hem sağında hem solunda 2 şer tane prekast olması gerekirken sağ tarafta bitane var
yapacaklardır

Çevrimdışı ilhan mansız

hemencecik kapıyorum konumu ilerleyen vakitlerde silsinler sadece bu mesajımı

benim için sorun değil ulkenin basbakanına rte deniyor sorun olmuyor bumu olacak :))
kaldıki burası klavyelerin konustugu biryer bosuna kasıyorsun kendini bosver yahu:))
dostum, sana yazmıyorum. genel bir ifadedir bu yazdıklarım, sakın yanlış anlama. Beşiktaş Başkanı veye herhangi biri hakkında klavyeden yazıyor olmamız bize kafamıza göre yazma veya hakaret etme hakkı vermez. Beşiktaş Başkanını küçük düşürmek için kullanılan bir sürü ifade var ve bunlar hiç yakışık alan ifadeler değil, eleştirebilir miyiz tabi ki eleştiririz ancak bazı sitelerin yaptığı gibi kasıtlı bir takım terimler kullanmak bence bizlere, bu klübe hiçbir fayda sağlamaz sadece bilmeden birilerinin oyununa gelmiş oluruz.

Çevrimdışı Sedat_BJK

bu bjk tv olayını merak den arkadaşlar için paylaşmak istedim. mesaj silinirse de sorun değil ama herkesin merakını da giderecektir eminim ki.
https://docs.google.com/file/d/0B1JPrUIhV174VFB3emx6S3ZyMkU/edit?pli=1
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Serkan7738

@Necmi Abi bu eski açık köşede temel demiri örülen yerle birlikte eski açık temeli tamamen bitiyor mu? rampayı eski açığa dahil etmiyorum

Çevrimiçi Necmi

hemencecik kapıyorum konumu ilerleyen vakitlerde silsinler sadece bu mesajımı

benim için sorun değil ulkenin basbakanına rte deniyor sorun olmuyor bumu olacak :))
kaldıki burası klavyelerin konustugu biryer bosuna kasıyorsun kendini bosver yahu:))
ülkenin başbakanına kimin nerde ne dediği bizi ilgilendirmez ama Beşiktaş forumunda Beşiktaş başkanına söylenen bizi ilgilendirir, kaldıki burda siyasi kişiliklerede saygısız hitabı kabul etmiyoruz, ondan öteye Beşiktaşımızla ilgisi yoksa konularının geçmesine bile müsade etmiyoruz bir mesaj siyasi içerik taşıyorsa silinir hangi siyasi görüşü temsil ettiğinin bir önemi yok o yüzden başka forumlarda kimin ne dediği bizi ilgilendirmez oralarda yapılıyor diye burada da yapılabilir anlamını taşımaz bu arada üstüne alma bu aralar çok sık tekrarlandığı için uyarma gereği doğdu mesajını silecek olsaydık zaten silerdik daha sonra zaten konu dışı olduğu için silinecektir. :)

Çevrimdışı Ekrem

tamam tabiki oyle yapayım ama bu bence problem teskil edebilcek birseye maal vermiyor hiçbir kucumseme yok f*iko vari değil :iblush:

ama duzelticem anlastık :ok:

@ekrem86 hocam eski acıktaki su 15-16 basamak var ve bu seviye erken bittiği için değişik bir durum oluyor arada cok fark varmı  sutunlarla?? bakamadım cok detaylı ama sizler gordugunuz için canlı...
@WarrChief hocam tahminen şuan 4-5 metre fark vardır heralde tabi ki üst kirişler ortaya doğru geldiği zaman mesafe biraz daha açılacak.

Çevrimdışı If Else

26 Eylül-12 Ekim 16 Günlük Eski Açık - Yeni Açık Değişimi (via @mustafa_(87))

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Çevrimdışı ahmet türker

şu resimdeki prekast dizilimi sinirlerimi bozdu umarım 4 numaralı yere 1 prekast daha gelecektir çünkü simetri çok kötü duruyor çıkış kapısı tam ortada onun hizasındaki prekast en üst seviye ve hem sağında hem solunda 2 şer tane prekast olması gerekirken sağ tarafta bitane var
başından beri takip ediyorum, senin gibi bende hasta oluyorum ,hep yarım yarım yapıyorlar sonradan tamamlıyorlar , belki bir sebebi vardır değerli kardeşim.  :alala:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi bu eski açık köşede temel demiri örülen yerle birlikte eski açık temeli tamamen bitiyor mu? rampayı eski açığa dahil etmiyorum
:tabe: bitiyor diyeceğim ama şimdi resmi tam hatırlamıyorum temeli sıfıra kadar getiriyorlarmı bilmiyorum

Çevrimdışı bjk_mabet

başından beri takip ediyorum, senin gibi bende hasta oluyorum ,hep yarım yarım yapıyorlar sonradan tamamlıyorlar , belki bir sebebi vardır değerli kardeşim.  :alala:
simetri olarak tam merak etmeyin... :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Mustij1903

Bütün kartallara Çanakkale den selamlar olsun.
Zaman zaman foruma girip muhteşem paylaşımları zevkle ve büyük bir gururla okuyorum. Belirtmekte fayda var bu forum kadar seviyenin korunduğu ve karşıt görüşteki insanların fikirlerinin çok mazik bir dille eleştirildiği çok fazla forum görmedim. Emeği geçen tüm Kartallar a canı gönülden teşekkürler. Ayrıca emek verip hemen hemen her gün stadın fotoğraflarını yayınlayan kardeşlere de canı gönülden selamlar olsun.
[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2014, 22:06:46 Mustij1903 ]
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı ilhan mansız

@ilhan mansız pm gönderemiyorum. beni engellemişsin :P
yoo bende kimse engelli değil ki, acaba ayarlarda mı birşey var

Çevrimdışı bjk_mabet

evet bitiyor.

Çevrimdışı Efe

çatıyla ilgili timsah arenanın yeni çekilmiş bir fotosunu buldum bizi ilgilendiren bölüm yuvarlak içine aldığım dik oklarla gösterdiğim ortadaki asma ger çatı diğer bölümler sadece timsah arenaya özgü devasa çelikler gelecek bizim çatı timsah arenanın ortasındaki asma germe çatının büyüğü olacak :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

evet bitiyor.
bu ay sonu  rampaya beton atılırmı . bu rampa bayağı bir dert oldu bana ,rampa bitse neredeyse stad bitti diyecek hale geldim değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı Efe

eski açıkta kalıp söküyorlar bı arada :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Kullanıcı 'ilhan mansız' sizi engellemiştir. diye bir mesaj çıkyor.
@ilhan mansız hocam gerçi link aynı link. denedim açıyor.

Çevrimdışı ilhan mansız

sağol. o zaman benim bilgisayarda bir sorun var

Çevrimiçi Necmi

sen değil herkes engelli :D yanlışlıkla yapılmıştır düzelttim artık atabilirsin @Sedat_BJK

Çevrimdışı ahmet türker

eski açıkta kalıp söküyorlar bı arada :ok:
bu gün resimlerde de gördüğümüz gibi, :) obitaş ta normale dönmüş galiba, emekçi sayısı artmış efe kardeşim. :)

Çevrimdışı bjk_mabet

bir deneme yapmak istiyorum bjk_mabet@hotmail.com skype olan bi eklesin deniyeyim grup konuşması yapılıyormu :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ilhan mansız

sen değil herkes engelli :D yanlışlıkla yapılmıştır düzelttim artık atabilirsin @Sedat_BJK
necmi hocam benim ayarlarla oynama  :D . malum Beşiktaşlıyız, ayarlar zaten bozuk  :busted_cop: