Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678424 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı manyak1903

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

herkese iyi günler , abilerim profesyonel olarak 3d çalışmasını yapıyorum stadın, bittikten sonra stadın heryerinden taraftar gözü ile resmini atıcam , stad bitmeden resimler sayesinde atmosferi hissedebileceğimizi düşünüyorum :super: , lansman görüntüleri (video ve resim) pek doğru değil ölçüler yanlış , stad çok küçük duruyor. Hiç birimizi havaya soktuğunu sanmıyorum işte bu yüzden başladım bu işe. gerçek proje ölçüleri üzerinden yapıyorum inşallah bittiğinde bir hata olmaz.   :eyes
kolay gelsin , eline sağlık ,
belki bilirsin , google earthdeki stadın 3 boyutlu eski halini alabiliyor muyuz ? (3 boyutlu binalar vesaire var hani ,bilgisayara yedek alıp sonradan bakabiliyor muyuz , kaldırırlar yeni hali gelince) @Gökhan_Çelik

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı FARUK

Numaralida dis kolonlarin baslangic seviyesi yol seviyesine gelicek mi?

son kat yaklaşık çizdiğim yere denk geliyor ordaki kuşak boyunca
başlangıcı yol seviyesi altı gibi görünüyor

düzenleme: tabi ki bir kat daha var
tüm numaralı boyunca o kat atılır mı bilmiyorum  aa kesitte var ama cc kesitte görünmüyor
ama çatı sütunları zaten başlamış oluyor son loca tavanından itibaren
[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2014, 19:15:00 FARUK ]

Çevrimdışı asi_kartal

herkese iyi günler , abilerim profesyonel olarak 3d çalışmasını yapıyorum stadın, bittikten sonra stadın heryerinden taraftar gözü ile resmini atıcam , stad bitmeden resimler sayesinde atmosferi hissedebileceğimizi düşünüyorum :super: , lansman görüntüleri (video ve resim) pek doğru değil ölçüler yanlış , stad çok küçük duruyor. Hiç birimizi havaya soktuğunu sanmıyorum işte bu yüzden başladım bu işe. gerçek proje ölçüleri üzerinden yapıyorum inşallah bittiğinde bir hata olmaz.   :eyes

Çok iyi uzun zamandır böyle bir şey bekliyordum çalışmaları ne zaman görmeye başlarız :)
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ilhan mansız

son kat yaklaşık çizdiğim yere denk geliyor ordaki kuşak boyunca
başlangıcı yol seviyesi altı gibi görünüyor

düzenleme: tabi ki bir kat daha var
tüm numaralı boyunca o kat atılır mı bilmiyorum  aa kesitte var ama cc kesitte görünmüyor
ama çatı sütunları zaten başlamış oluyor son loca tavanından itibaren
işaretli nokta 2. katın başlangıcı değil mi?

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2014, 19:25:26
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
ellerinize sağlık çok güzel olur ,şimdiden teşekkürler  :ok:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2014, 19:26:28
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bugün fotoğrafa giden bütün kardeşlerimin abilerimin ellerine sağlık ,fotoya doyduk özlemiştik valla  :D

Çevrimdışı Oktay

Bugun foto çeken tüm arkadaşlara teşekkürler ellerine sağlık...
Stat bayramdan önceki Performansı yakalarsa Bitiş tarihinde bir sapma olmaz  :)

Çevrimdışı dropoon

ufak ufak nezaman başlar numaralıda alt kat prekast takmalar

Çevrimdışı quentine83

yeni açık arka tarafa hiç girmezse ocak 10 gibi biter..(arka taraf mart sonu gibi anca biter)
numaralı testere kiriş performansına göre aralık 10 gibi biter.
eski açık çok işi var daha kasım 30 gibi biter
bunlar benim tahminim...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı juggerhaunt

Yalnız şu İstanbul'daki çarpık kentleşmeye güler misin, ağlar mısın...

İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı Fatih

ty denen şahıs hala şu kulübün nasıl bünyesinde olabiliyor hayret valla neyse konuyu dağıtmış olabilirim kusura bakmayın.
FO oldugu surece TY'ni kovamaz...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

ihtiyacın olan ölçüler olursa istemen yeterli  :D @Gökhan_Çelik

Çevrimdışı bjk_mabet

@Gökhan_Çelik elimde 3d bir çizim var sanırım işini biraz olsun kolaylaştırır :) :evillol:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

@Gökhan_Çelik elimde 3d bir çizim var sanırım işini biraz olsun kolaylaştırır :) :evillol:
yarar tabi alabilirse :D   :bandit: :bandit: @bjk_mabet

Çevrimdışı FARUK

işaretli nokta 2. katın başlangıcı değil mi?

evet orada localar bitiyor üst tribün başlıyor

Çevrimdışı Deniz

Oo 3D alırım bir dal  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Oo 3D alırım bir dal  :D

sketchup ile ben yapmaya çalışıyordum proje boyutlarına göre ama
neyse yapmama gerek kalmadı o zaman :)
@Gökhan_Çelik heyecanla bekliyoruz kolay gelsin  :claps:

Çevrimdışı ilhan mansız

Yeni açık 2. katı yaptığımız anda arka taraf bitmese dahi çatıya başlayabiliyor muyuz? mabet?

Çevrimdışı ilhan mansız

yani çatıya en erken ne zaman başlayabiliriz?

Çevrimdışı Anıl

Yeni açık 2. katı yaptığımız anda arka taraf bitmese dahi çatıya başlayabiliyor muyuz? mabet?
Yeni açıkta şuan yapılan kısım çatı için yeterli :)

Çevrimdışı ilhan mansız

Yeni açıkta şuan yapılan kısım çatı için yeterli :)
peki çatı için planlanan bir başlama tarihi var mı?

Çevrimdışı ilhan mansız

örneğin kapalıdan başlayabilir miyiz şu an