Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678201 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sado

Burdan anlatılmaz abi + 18  :kop: .Özelden yazıyorum

bizede yazarsan sevınırım kardesım merak ettm neymıs bu olanlar haberımız olsun  :alala:
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı WarrChief

FO oldugu surece TY'ni kovamaz...

evet :icool: fo nun yogurt yiyişinden dolayı kovulamıyor kovduramıyoruz :ok:

konuya donersek bugun fotolar cok yogundu baya baya doyduk cook tesekkurlerr

Çevrimdışı kaankartal

Kim tarafından yapılmış bilmiyorum ama görünce paylaşmak istedim :) karşınızda SARMA SPOR KOMPLEKSİ VODAFONE ARENA :))

[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2014, 20:50:15 kaankartal ]
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı smtcglr

Maşallah Maşallah güzel çalışma oluyor stad da

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese İİ akşamlar ,

Stadta işler fena gitmiyor , bir saattir fotoları inceledim. Bence kaba kısmın , yeni açık arka tarafı saymıyorum maksimum 90 günü var fazlası yok artık .

Çevrimdışı Efe

peki çatı için planlanan bir başlama tarihi var mı?
baslama tarihi tahmini ocak ayi icinde daha erken olursa supriz olur prekast isleri 3 ay icinde baya ilerler kaba bittikcede prekast takiliyor cati icin ilk olarak orta yuvarlak olusturulacak onun olusmasi icin ilk kat prekastlarinin bitmesi lazim gibi gorunuyor 3 ay sonunda cati isleri baslayacaktir en gec olarak mayis sonuda bitecegini tahmin ediyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Kim tarafından yapılmış bilmiyorum ama görünce paylaşmak istedim :) karşınızda SARMA SPOR KOMPLEKSİ VODAFONE ARENA :))

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

ysariusta

• Ziyaretçi

Prekastlar bitmeden çatı başlamaz deniyordu. Birde keşke bütün testereler çelik olaymış. Kolay olurdu...

Çevrimdışı Efe

Herkese İİ akşamlar ,

Stadta işler fena gitmiyor , bir saattir fotoları inceledim. Bence kaba kısmın , yeni açık arka tarafı saymıyorum maksimum 90 günü var fazlası yok artık .
yarin 90 diyorum ben hergun yazicam rakam olarak yesil renkte  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sado

Resim gönderen herkese cok tesekkürler emegınıze saglık.Baya ıyıdı bugun resımler,anlasılan calısmalar baya hızlanmıs görünuyor emekcılerın alllah yardımcısı olsun kaza bela vermesın.Hayırlı aksamlar.
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

ysariusta

• Ziyaretçi

İzmir Atatürk stadında biraz koyun sığır falan güdülmeli. Çimler çok uzun. Yazık yesin bari hayvanlar.

Çevrimdışı Efe

evet :icool: fo nun yogurt yiyişinden dolayı kovulamıyor kovduramıyoruz :ok:

konuya donersek bugun fotolar cok yogundu baya baya doyduk cook tesekkurlerr

beşiktaş başkanına fo demesek şık olmuyor 111 yillik kulubun baskanına isim olarak hitab etsek daha şık olacak  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Fotolardan anladigim cok onemli bi gelisme olmadigi surece insaatin bu hizla ortalama olarak gidecegidir 3 aylik surede bu hizin yetecegini dusunuyorum alan daraldi artik alt katlardan ciktiklari icin ust kat testere yaterli adam koyarlarlarsa hizlica bitirecekler stadi  :ok: :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

beşiktaş başkanına fo demesek şık olmuyor 111 yillik kulubun baskanına isim olarak hitab etsek daha şık olacak  :ok:
+1903 olay nedir bilmiyoruz tam olarak ama tahminen kaset-şantaj gibi birşeyler olabilir. Yine de Beşiktaş başkanına hitap şekline dikkat etmeliyiz.

Çevrimiçi Necmi

baslama tarihi tahmini ocak ayi icinde daha erken olursa supriz olur prekast isleri 3 ay icinde baya ilerler kaba bittikcede prekast takiliyor cati icin ilk olarak orta yuvarlak olusturulacak onun olusmasi icin ilk kat prekastlarinin bitmesi lazim gibi gorunuyor 3 ay sonunda cati isleri baslayacaktir en gec olarak mayis sonuda bitecegini tahmin ediyorum
bence ilk kolonlardan başlarlar halatları bağlayacakları yeri yapmadan orta yuvarlağı yapmanın bir manası yok bütün prekastlar bitmeden ortada bir şeyde olmaz prekastlar bitecekki vinçler dışarı çıksın biz marttan önce sahada halatları göremeyiz gibime geliyor :)

Çevrimdışı WarrChief

tamam tabiki oyle yapayım ama bu bence problem teskil edebilcek birseye maal vermiyor hiçbir kucumseme yok f*iko vari değil :iblush:

ama duzelticem anlastık :ok:

@ekrem86 hocam eski acıktaki su 15-16 basamak var ve bu seviye erken bittiği için değişik bir durum oluyor arada cok fark varmı  sutunlarla?? bakamadım cok detaylı ama sizler gordugunuz için canlı...

[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2014, 21:26:07 WarrChief ]

Çevrimdışı BULUT10

son maç yetişsede gençlerbirliği maçını izleyebilsek keşke

Çevrimdışı ilhan mansız

tabi ki probleme mahal veriyor. örneğin ben sizi hiç tanımıyorum .siz de benim gibi sıradan bir Beşiktaş taraftarısınız ama ben şu anda bile örneğin sizin isminizi  WC olarak kısaltsam hoşunuza gider mi?

Çevrimdışı WarrChief

tabi ki probleme mahal veriyor. örneğin ben sizi hiç tanımıyorum .siz de benim gibi sıradan bir Beşiktaş taraftarısınız ama ben şu anda bile örneğin sizin isminizi  WC olarak kısaltsam hoşunuza gider mi?

hemencecik kapıyorum konumu ilerleyen vakitlerde silsinler sadece bu mesajımı

benim için sorun değil ulkenin basbakanına rte deniyor sorun olmuyor bumu olacak :))
kaldıki burası klavyelerin konustugu biryer bosuna kasıyorsun kendini bosver yahu:))

Çevrimiçi murat

yok abi ya estağfurullah neden küseyim modem arizalandida giremedim @MURAT @Deniz :super:
o zaman espri yapabiliriz :D

Çevrimdışı Serkan7738

şu resimdeki prekast dizilimi sinirlerimi bozdu umarım 4 numaralı yere 1 prekast daha gelecektir çünkü simetri çok kötü duruyor çıkış kapısı tam ortada onun hizasındaki prekast en üst seviye ve hem sağında hem solunda 2 şer tane prekast olması gerekirken sağ tarafta bitane var

Çevrimiçi Necmi

tamam tabiki oyle yapayım ama bu bence problem teskil edebilcek birseye maal vermiyor hiçbir kucumseme yok f*iko vari değil :iblush:

ama duzelticem anlastık :ok:

@ekrem86 hocam eski acıktaki su 15-16 basamak var ve bu seviye erken bittiği için değişik bir durum oluyor arada cok fark varmı  sutunlarla?? bakamadım cok detaylı ama sizler gordugunuz için canlı...

Başkandan önce makama saygı göstermemiz önemli biz kendi başkanlık makamımızı bu kadar hafife indirgersek başkalarından saygı göstermesini bekleyemeyiz tv lerden birinde çıksalar Başkanımız için FO deseler bunu nasıl karşılarsın bazen küfür hakaret etmedende küçük düşürme haraketleri olur eleştirini yap ama Beşiktaş makamını ve o makamda oturanları rencide etmeden yap  :)

Çevrimdışı dropoon

şu resimdeki prekast dizilimi sinirlerimi bozdu umarım 4 numaralı yere 1 prekast daha gelecektir çünkü simetri çok kötü duruyor çıkış kapısı tam ortada onun hizasındaki prekast en üst seviye ve hem sağında hem solunda 2 şer tane prekast olması gerekirken sağ tarafta bitane var

toplam 13 bölüm orası matematiğe göre gelmesi gerekiyor işaretledğin yere ama bakalım nası olcak