Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678418 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan mansız

ty nin olayı neymiş bilgi alabilir miyiz?

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Tolga küstümü ne oldu ?
yok abi ya estağfurullah neden küseyim modem arizalandida giremedim @MURAT @Deniz :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı Efe

Fotodan yıkılıyor site ben daha yeni gordum :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Dış sütunlar çok güzel görünüyor.Çok etkileyici  :claps:

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta isler iyice hizlandi 90 dan geriye yarin saymaya basliyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı manyak1903

bjktvde olanları izledikçe ben utandım.yakında medyanın diline de düşer bu durum.o zaman kulübün şerefini iki paralık edenler hala o koltukta otuyor olursa vay halimize.ty acil kovulmalı çok acil.
ben de bu konunun şurasına parmak basayım :D bu olayın görüntülerini yeni gördük ancak benim bildiğim kadarıyla(daha öncesi var mı bilmiyorum) aralık 2013 yılından beri bunlar biliniyor.yani acili macili kalmadı işin senesi geliyor  :bandit:

bu arada kapalı prekast bitmiş sanırım.temiz tam karşıdan fotosu mevcut mudur ? karıştırayım mı sayfaları :) ekrem kardeş atmış sağolsun, tam karşıdan varmış  :evillol:

@bjk_mabet bizim statta daha sonradan hızlandırılmış çekim videosu yapmak için farklı yerlerde bizim bilmediğimiz gizli kameralar var mı ? bazı yapıların oluyor hani, sıfırdan sonuna kadar hızlı hızlı aşamaların videosu yapılıyor.onun gibi bir şey çıkar mı bizden de.
[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2014, 17:54:20 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

ysariusta

• Ziyaretçi

ben de bu konunun şurasına parmak basayım :D bu olayın görüntülerini yeni gördük ancak benim bildiğim kadarıyla(daha öncesi var mı bilmiyorum) aralık 2013 yılından beri bunlar biliniyor.yani acili macili kalmadı işin senesi geliyor  :bandit:

bu arada kapalı prekast bitmiş sanırım.temiz tam karşıdan fotosu mevcut mudur ? karıştırayım mı sayfaları :) ekrem kardeş atmış sağolsun, tam karşıdan varmış  :evillol:

@bjk_mabet bizim statta daha sonradan hızlandırılmış çekim videosu yapmak için farklı yerlerde bizim bilmediğimiz gizli kameralar var mı ? bazı yapıların oluyor hani, sıfırdan sonuna kadar hızlı hızlı aşamaların videosu yapılıyor.onun gibi bir şey çıkar mı bizden de.
Daha tam bitmemiş ancak çok az kalmış artık. 3 üçümüzünde fotoğraflarında var. İnsan görünce hemen çekip paylaşmak istiyor.

Çevrimdışı FARUK

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ZEKI

Harika fotograflari ceken arkadaslairmiza tesekkurler

Çevrimdışı bjk_mabet

evet time laps kameraları mevcut
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı quentine83

eski açık için çok önceden bitti gözüyle baktık.bişey kalmadı orda dedik.ama nerden baksan 1.5 -2 aylık iş var orda  :s20:.ben hatta numaralının eski açıktan önce biteceğini yada kafa kafaya biteceğini düşünüyorum.yazın bunu bi kenara...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Furkan Sarper

Numaralida dis kolonlarin baslangic seviyesi yol seviyesine gelicek mi?

Çevrimdışı manyak1903

Daha tam bitmemiş ancak çok az kalmış artık. 3 üçümüzünde fotoğraflarında var. İnsan görünce hemen çekip paylaşmak istiyor.
ben sayfanın az yukarısına bakınca ilk gözüme ekrem in fotoğrafı çarptı :D senin ve bütün fotoğraf koyanların eline/emeğine sağlık.

evet time laps kameraları mevcut
teşekkürler.iyi oldu bu :D

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası