Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6680842 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Sirra kadem basmamis pusuda bekliyormus @Efe

:D :D

Arkadaşlar herkese selamlar bende sizleri özledim ama bu yönetim hakikaten canımızı çok sıkıyor stat inşaatının bu kadar yavaş gitmesi, bir çok şeyin belli olmaması hepimizin keyiflerini kaçırmakta. Umarım tez vakitte başta Başkan olmak üzere yönetim kendine çeki düzen verir.

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar herkese selamlar bende sizleri özledim ama bu yönetim hakikaten canımızı çok sıkıyor stat inşaatının bu kadar yavaş gitmesi, bir çok şeyin belli olmaması hepimizin keyiflerini kaçırmakta. Umarım tez vakitte başta Başkan olmak üzere yönetim kendine çeki düzen verir.
mustafa hocam hızlı ve sert bir geri dönüş yaptın :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı WarrChief

numaralının biraz daha hızlı olması için için kolonların değil ama kirişlerin çelik yapılması planlanıyor.vodafone alt yapı için yakında saha içersine girecek.belgesel çekimi gerçekleşicek.eski acık rampanın olduğu yerde su şebekesi geciyor.oradaki borunun güzergahı değişicek...
iç tarafta 1 aydır duran duvar yapımı tekrar başladı..

bunlar nasıl guzel haberler boyle uctum uctummmm tesekkurler mabet

Çevrimdışı ONUR KOLCU

mustafa kardeşim bence yazdıgın yazı gereksız eleştri kardeşim.. bu tip söylemlere gerek yok. bizden  1000 kat daha cok isterler stadı bitirmeyi keyfi bi durum yok ortada işçiiler bugun yarın giriş yapacakmış mabet  o sekilde bilgi verdi zaten..

1 sene gibi bi sürede bu stadın bu duruma biile gelmesi bence iyidir. sen hergün gittiğin iiçn bence farkı farkedemiyorsun..

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 12 Ekim 2014 Resimleri için Tıklayınız (124 Resim )

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

mustafa kardeşim bence yazdıgın yazı gereksız eleştri kardeşim.. bu tip söylemlere gerek yok. bizden  1000 kat daha cok isterler stadı bitirmeyi keyfi bi durum yok ortada işçiiler bugun yarın giriş yapacakmış mabet  o sekilde bilgi verdi zaten..

1 sene gibi bi sürede bu stadın bu duruma biile gelmesi bence iyidir. sen hergün gittiğin iiçn bence farkı farkedemiyorsun..

Gereksiz değil hocam her anlamda yönetim zaafiyeti var şu anda bjk tv de neler dönüyor hepimiz biliyoruz.

Çevrimdışı Deniz

Onur kardeşim bence mustafanın yazdığında bir gereksizlik yok sadece bir eleştiri yapmış ve haklı olduğu noktalar da var.Sonuçta yönetimdekiler de etten kemikten insan onlar yanlış yapamaz onlar eleştirilemez diye birşey yok.daha 4 dün önce hata yaptılar,taraftar tepki gösterdi bugün hatalarından geri döndüler  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Gereksiz değil hocam her anlamda yönetim zaafiyeti var şu anda bjk tv de neler dönüyor hepimiz biliyoruz.

Ne gibi olaylar var bjk tv'de? @mustafa_(87)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Ne gibi olaylar var bjk tv'de? @mustafa_(87)

Konu dışına çıkmayalım kardeşim özelden cevaplamaya çalışırım  :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 12 Ekim 2014 Resimleri için Tıklayınız (124 Resim )
Sen ne zaman oradaydın yahu @mustafa_(87) @ekrem86 i gördüm seninle rastlaşmadık. Şimdi senin fotoğraflardan sonra cila niyetine 40 tane falanda ben atıyorum. Sende blogunda paylaş bir zahmet

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Sen ne zaman oradaydın yahu @mustafa_(87) @ekrem86 i gördüm seninle rastlaşmadık. Şimdi senin fotoğraflardan sonra cila niyetine 40 tane falanda ben atıyorum. Sende blogunda paylaş bir zahmet

Allah allah kısmet değilmiş demek ki internet cafedeyim videonun yüklenmesini bekliyorum atamazsam kusura bakma.  :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Onur kardeşim bence mustafanın yazdığında bir gereksizlik yok sadece bir eleştiri yapmış ve haklı olduğu noktalar da var.Sonuçta yönetimdekiler de etten kemikten insan onlar yanlış yapamaz onlar eleştirilemez diye birşey yok.daha 4 dün önce hata yaptılar,taraftar tepki gösterdi bugün hatalarından geri döndüler  :ok:

ben stat bitene kadar hiiç bir konuda eleştir yapamam kardeşim..

stat bitsin hele ondan sonra tutarsız davranışlar devam ederse hatalar devam ederse.

ozaman herkes tepkiyi gösterir.

Çevrimdışı ZEKI

124 Pictures Loading...  :busted_cop:
kardes ozlettin kendini bir iki defa aradim cebin kapaliydi sevgiler saygilar :pray: :pray:
[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2014, 16:16:59 ZEKI ]

ysariusta

• Ziyaretçi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

kardes ozlettin kendini bir iki defa aradim cebin kapaliydi sevgiler saygilar :pray :pray

Yok Zeki abi her zaman açıktı cebim  :alala:  hoşbulduk abi  :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Serjo

Kasımpaşa ve Akhisar Bld. maçlarımızı Başakşehir Stadı'nda oynayacağız.. ( via @fatihdogan_38 )
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

ysariusta

• Ziyaretçi

@Efe son fotoğrafta kırılan yer hakkında fikrini alalım? Neden acaba? Ekrem gördü