Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6679283 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

VIP koltuklar, prekast ve obitaş testere örme işlemi

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

12.10.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

Çevrimdışı ahmet türker

Gereksiz değil hocam her anlamda yönetim zaafiyeti var şu anda bjk tv de neler dönüyor hepimiz biliyoruz.
resimler için teşekkürler değeli kardeşim . :)

Çevrimdışı ahmet türker

Sen ne zaman oradaydın yahu @mustafa_(87) @ekrem86 i gördüm seninle rastlaşmadık. Şimdi senin fotoğraflardan sonra cila niyetine 40 tane falanda ben atıyorum. Sende blogunda paylaş bir zahmet
resimler için teşekkürler değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmet türker

nihayet yeni açık gerçekten iş yapmaya başlamış . şimdi artık işler hızlandı diyebiliriz. :D

Çevrimdışı Deniz

Gereksiz değil hocam her anlamda yönetim zaafiyeti var şu anda bjk tv de neler dönüyor hepimiz biliyoruz.
bjktvde olanları izledikçe ben utandım.yakında medyanın diline de düşer bu durum.o zaman kulübün şerefini iki paralık edenler hala o koltukta otuyor olursa vay halimize.ty acil kovulmalı çok acil.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Foto çekmeye giden bütün arkadaşların emeğine sağlık  :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

bjktvde olanları izledikçe ben utandım.yakında medyanın diline de düşer bu durum.o zaman kulübün şerefini iki paralık edenler hala o koltukta otuyor olursa vay halimize.ty acil kovulmalı çok acil.
neler dönüyor ,bir anlatsanız bizde öğrensek sevgili kardeşim. :)

Çevrimdışı Deniz

neler dönüyor ,bir anlatsanız bizde öğrensek sevgili kardeşim. :)
Burdan anlatılmaz abi + 18  :kop: .Özelden yazıyorum

Çevrimdışı ahmet türker

sağol değerli kardeşim . :)

Çevrimdışı ahmet türker

aslında durum ciddi yani.

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

herkese iyi günler , abilerim profesyonel olarak 3d çalışmasını yapıyorum stadın, bittikten sonra stadın heryerinden taraftar gözü ile resmini atıcam , stad bitmeden resimler sayesinde atmosferi hissedebileceğimizi düşünüyorum :super: , lansman görüntüleri (video ve resim) pek doğru değil ölçüler yanlış , stad çok küçük duruyor. Hiç birimizi havaya soktuğunu sanmıyorum işte bu yüzden başladım bu işe. gerçek proje ölçüleri üzerinden yapıyorum inşallah bittiğinde bir hata olmaz.   :eyes

Çevrimdışı Deniz

herkese iyi günler , abilerim profesyonel olarak 3d çalışmasını yapıyorum stadın, bittikten sonra stadın heryerinden taraftar gözü ile resmini atıcam , stad bitmeden resimler sayesinde atmosferi hissedebileceğimizi düşünüyorum :super: , lansman görüntüleri (video ve resim) pek doğru değil ölçüler yanlış , stad çok küçük duruyor. Hiç birimizi havaya soktuğunu sanmıyorum işte bu yüzden başladım bu işe. gerçek proje ölçüleri üzerinden yapıyorum inşallah bittiğinde bir hata olmaz.   :eyes
Elinize sağlık şimdiden kolay gelsin :)

Çevrimdışı Balasagun

124 Pictures Loading...  :busted_cop:

Haftalar sonra stadımızı görme fırsatı bulacağım. Sağolun varolun.

Çevrimdışı ahmet türker

merakla  bekliyoruz kardeşim. :)

Çevrimdışı riza calli

http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=878.0;attach=16621
Kapali tribündeki loca koltukları şimdiki prekast in bittigi son yerden mi başlayacak. Yoksa daha gerden mi .

ysariusta

• Ziyaretçi

:claps: :claps: :claps: :hosgeldin

Çevrimdışı Tolga

ty denen şahıs hala şu kulübün nasıl bünyesinde olabiliyor hayret valla neyse konuyu dağıtmış olabilirim kusura bakmayın.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Obitaş tarafında ciddi hareketlenme var dün Mabet işçilerin gelmeye başladığını söylemişti.Perşembe-cuma ya kadar eski ritimi buluruz  :claps:

Çevrimdışı Ekrem

[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2014, 17:17:52 ekrem86 ]

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Tabi bu proje sayesinde atmosferin yanında koltuk rengi-düzeni gibi şeyleride deneyebiliriz , merdiven renkleri farklı olunca nasıl duruyor gibi soruların cevabınıda alıcaz, proje bitmeden veya sonlarına gelmeden görsel paylaşmayı düşünmüyorum.Yanlız şunu söyliyim abilerim bu kenarların alçalması atmosferi hakikaten çok etkiliyormuş , şimdi farkettim bunu. Görsel olarak güzel problem yok ama  sanki biraz daha şirin hale geliyor stad , uefa bu kuralı koyarken 60.000 ve üzeri stadlar için geçerli deseydi keşke zaten 42000 bin kişilik stad kenarları alçaltmasak ne olurdu  :iscrewy: