Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.Yaptığınız işi küçümsemek benim haddime değil.ama beni de tanıyan arkadaşlar da bilir ki bilgi sahibi olmadığım konularda konuşmam,hele ki bu konu benim mesleki bilgi alanımı da doğrudan ilgilendiren bir konudur.Turkcell Superonline Fiber Altyapısında proje bölümünde 2 ay çalışmış biri olarak bürokrasinin zorluklarını yeterince biliyorum.Eğer biz stada fiber altyapının gelmesini bekliyorsak o kameralar stad bitince anca kurulur çünkü o izinlerin ne zaman çıkacağı belli olmaz.3 metre asfalt kazmak için bile belediyeden izin almak gerekiyor ki bizim stadın lokasyonu düşünüldüğünde işler 10 kat daha zor olur.
Kameralar konulur bağlantı ADSL olarak yapılır eğer altyapı sağlanırsa fiber sisteme geçilir daha fazla kullanıcının faydalanması sağlanır.Bu şekilde hiç faydalanamamaktan iyidir.
İyi çalışmalar,Saygılar..
Amacım sizi kırmak değil, kırdıklarınızı fark etmeniz.
Üstüne düşülmüyor izahını tek doğru tahmin etmeniz neticesinde bunları yazdım.
Olamamasının daha o kadar çok sebebi var ki?
Zaten bu canlı yayın değil daha bir dünya durum var.
Ayrıca 2 ay çalışmış olmanız güzel de, 8 kere fiber döşenmeyeceğini (döşenemeyeceğini) bilmemeniz kötü.
Küçük bir not:
ADSL sistemi 8 ay önce denendi, istenilen netice elde edilmediğinden yapılmadı.
Adsl hatlarda maalesef sabit bir hız temin etmek mümkün olmadı.
Bunun için en yetkili müdür beyde yardımcı olmaya çalıştı ama bu protokolün yapabilecekleri bu kadar.
İş hayatınızda nasıl bir yapınız var bilmiyorum ama benim şuna inanırım;"İdareten çözümler daha büyük sorunlar yaratır,bir iş ya tam yapılmalıdır yada yapılmamalıdır"
Son olarak da bu görüntü verme işini güvenlik kamerası iletimleri gibi düşünmeyiniz, farklı protokoller üzerinden yapılmaktadır.