Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6683223 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı aa.aslan

Eski açık dönüş arka kısımda temel için demirleme başlamış.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dünyanın En Büyük İş Makinesi

Bagger 288; 45 ton ağırlığında.Günde 76.500 m3 den fazla hafriyat kaldırabilmektedir. http://t.co/nbODfS9wnx

Çevrimdışı FARUK

çiçekler eski açık numaralı köşede temel çalışmalarına başlamış
arkada rampa için yapılan çift yüz perdeye kadar 1. kat tabla kalıbı hazırlanmış
eski açık üst testere için kalıp yapılmış
eski açık üst ilk çıkış kapısı için çalışmalar devam ediyor

numaralı da 1. loca katı tavanındaki demirleme çalışmaları devam ediyor aynı zamanda eski açığa doğru tabla kalıbı genişletiliyor
arkada duvar kenarı tekyüz perde için demir örme işlemi devam ediyor
numaralı yeni açık arka köşede çekirdek betonu denilen yer de betonlama için demirlerin kalıplanması yapılıyor

yeni açık - kapalı birleşiminde son kat tablası için demirleme hız kazanmış
aynı bölgenin kat kalıbı numaralı yönüne doğru genişletiliyor
yeniaçık 2. kat için numaralı yönüne doğru kalıplama başlamış ilk olarak 3 testere kiriş kalıbı hazırlanmış

kapalıda prekast yerleştirme işlemi  eski açık yönüne doğru ilerliyor

Çevrimdışı WarrChief

Kamera ne zaman taşınacak ya ?altyapı diyorlar ama cahil değiliz biz de kurulması 2 gün düzeneğin.altı üstü 2 kamera alacaklar ve tesisatı kuracaklar.trabzonun toki stadı bile koydu oyalamasınlar artık.

öncedende konusuldu yinelemek lazım vodafone gsm sirketi dolayısıyla herseyi kiralayarak veya satın alarak yapıyor kendi malzemelerini kullanmıyor tokideki telekom gibi onlar olsa zaten hiçir problem olmaz neden konya neden bursada sıkıntı yok çnk onların altyapısı var bu konuyu anlamanızı bekliyorum...
[ Son Düzenleme: 11 Ekim 2014, 12:33:23 WarrChief ]

Çevrimdışı FARUK

Barıs Kale instagram hesabından alıntı foto dün çekilmiş ama görüntü mükemmel  :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

Barıs Kale instagram hesabından alıntı foto dün çekilmiş ama görüntü mükemmel  :ok:
Hala şu stada şekilsiz diyorlar ya. Güzelliğe bak

Çevrimdışı Deniz

öncedende konusuldu yinelemek lazım vodafone gsm sirketi dolayısıyla herseyi kiralayarak veya satın alarak yapıyor kendi malzemelerini kullanmıyor tokideki telekom gibi onlar olsa zaten hiçir problem olmaz neden konya neden bursada sıkıntı yok çnk onların altyapısı var bu konuyu anlamanızı bekliyorum...
Trabzonun altyapisi bizimkinin yaninda yok bile.bizim stadimizda elektrik ve internet ilk gunden beri mevcut trabzonun stadina aylarca elektrik bile gelmedi.
Altyapiyi ozellikle kapali tribune kurmak hic de zor degil hareketli kamera alinir ya da kiralanir hizli internet baglantisi getirirlir ve kamera acilir.
Olayin ustune fazla dusmuyorlar sorun burda yoksa aylardir bir hareketli kamera takamamanin baska izahi olmaz.bu kadar zamanda stadin etrafina 8 kere fiberoptik dosersin altyapi falan artik pek gercekci degil.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Aşka geldim kuşanıp makineyi gidiyorum stada 2 3 saat sonra. Eve gelip resimleri TV ekranına atıp izleyecem valla. Dev ekranda stat keyfi yapayım. Deli diyen olursa da vuracam artık.

Çevrimdışı asi_kartal

Eski açığın 15. sıraya düştüğü yer bence kötü duruyor :(
Yalnız bir iki sıranın farkı baya varmış mesela en düşük yer 17 yada 18 sıra olsa sıkıntı yok ama bu şekilde gerçekten basit durmuş..

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ahmet türker

Aşka geldim kuşanıp makineyi gidiyorum stada 2 3 saat sonra. Eve gelip resimleri TV ekranına atıp izleyecem valla. Dev ekranda stat keyfi yapayım. Deli diyen olursa da vuracam artık.
:kop:  :kop:

Çevrimdışı Efe

Eski acikta arka temel bolumunde ust tablayi tutan iskeleler kaldirilmis gro beton atilabilir ama pek orali degillet numarali tabla bu geceye hazir olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı WarrChief

Trabzonun altyapisi bizimkinin yaninda yok bile.bizim stadimizda elektrik ve internet ilk gunden beri mevcut trabzonun stadina aylarca elektrik bile gelmedi.
Altyapiyi ozellikle kapali tribune kurmak hic de zor degil hareketli kamera alinir ya da kiralanir hizli internet baglantisi getirirlir ve kamera acilir.
Olayin ustune fazla dusmuyorlar sorun burda yoksa aylardir bir hareketli kamera takamamanin baska izahi olmaz.bu kadar zamanda stadin etrafina 8 kere fiberoptik dosersin altyapi falan artik pek gercekci degil.

evet sanırım sadece yemekhanenin oradaki müsaitmiş ama oda işte sistemler kurulmadıgından yapılmıyor

baksana mabetin paylastıgı fotodan anlasılıyorki bu konuda aslında sıkıntı yok sadece internet için olanlar problem

sanırım gelin gorun nasılsa hergun acıgız heryerden foto imkanı var gibi bir durum oldugundan bu konuya eğilmiyorlar diğerleri sehir dısı vs vs simdi geniş dusunursen bununla ilgilenmiyorsa firma demekki ilerde daha ne sıkıntılar cıkar bu yavaslıktan dolayı:)) kapıyı actıkmı amann:D

Çevrimdışı FARUK

Eski acikta arka temel bolumunde ust tablayi tutan iskeleler kaldirilmis gro beton atilabilir ama pek orali degillet numarali tabla bu geceye hazir olur

efe bana grobeton atılmış ve temel örülüyor gibi geldi :)

ysariusta

• Ziyaretçi

efe bana grobeton atılmış ve temel örülüyor gibi geldi :)
grobeton değilde daha çok çakılın üstüne gibi gördüm ben...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@bjkmabet ten alıntı olan bu fotografta stadın nasıl efsane bi atmosfere sahip olacagı cok bariz ortada :)

Çevrimdışı Yalçın

Arkadas ne yeni acikmis yahu. Aylardir bittigini goremedik gitti. Tamam buyuk anladim da, cekilen resimlerin hic birinde calisan eleman sayisinda bir artis yok  :s20:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

kutu gibi bir stad olacak. buradan çıkmak rakipler için çok zor. bu yıl bizi ellerinden geldiğince asaş a olimpiyata göndersinler. seneye hesabı görürüz.

Çevrimdışı FARUK

abi biz de isteriz :)

Çevrimdışı rubi_tobin

Arkadaşlar gençliğiniz nedeni ile tez canlılığınızı anlamakla beraber, bilgi sahibi olmayı geçtim fikir sahibi bile olmadan değerlendirme yapar olduk.
Öncelikler sizin düşündüğünüz durumlar aylar öncesinde düşünüldü. Süzer di, yemekhanenin orası vs. ancak öyle 8 kere fiber döşenir diyerek hem işi küçümsüyor hemde kolaylaştırıyorsunuz. O bölge de fiber altyapı nerelerden geçmektedir? Bilginiz var mı?
Yok. Her iletişim firması istediği yere fiber döşeyebilir mi? Yok. Fiber altyapısı yapılandırması belli şartlarda gerçekleştirilebilir.
Bırakın stadı ülke genelinde 4G için gerekli fiber altyapısı bile mevcut kurallar gereği hala yapılamamaktadır.
Stadın alabileceği tek fiber bağlantı noktası Kabataş'tadır. Oradan stada, bu hattı olmayan bir alt yapı ile iletmek ve belli kuralları geçmek öyle sandığınız kadar kolay değildir. Bürokrasisi çok zorlu bir süreçtir.
Yoksa Trabzon gibi Adsl üzerinden yayın yapılırdı belli sayıda kullanıcıya. Kabul edilir bir durum mudur?
Kamera koymak sorun değil veriyorsun 1500€ alıyorsun. Ancak belirtiğim sebeplerden ilk kamera kurulduktan tam 4 ay sonra yayın yapabildik.
Ayrıca oranın bir şantiye olduğunu istediğiniz her ekipmanı istediğiniz gibi monte edilemeyeceğini de unutmayın.
Öyle ben buraya kamera koyuyorum demekle olmuyor bu işler, herkesin kendi işi ve önceliği var. Önceliği stadı bitirmek olan birine engel çıkartılır mı? Çıkarırsan seni bir daha içeri sokarlar mı?
Özellikle rica ediyorum; şunu aklınızdan çıkarmayın, bu stat işlerinde ucundan kıyısından tüm çalışan kişiler Beşiktaş'lıdır.
Sizin olsun dediklerinizi hatta düşünmediklerinizi bile gerçekleştirmek için devamlı çalışmaktadırlar.

Lütfen eleştiri yaparken dikkatli olalım. İşleri küçümsemek bir eleştiri değildir.
Tüm camiamıza saygılarımla.

Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Dün yazmıştım ama cevaplayan olmamıştı.Beşiktaş Hentbol takımımız şampiyonlar liginde perşembe günü geçen senenin şampiyonuna karşı oynuyor.Maç İzmitte perşembe 20.30 da.Forum olarak gelinirse güzel Olabilir en azından bir organizasyon yapalım hemde tanışmış oluruz abilerim :) Giriş büyük ihtimalle yine ücretsiz olur.

Çevrimdışı Yalçın

Arkadaşlar gençliğiniz nedeni ile tez canlılığınızı anlamakla beraber, bilgi sahibi olmayı geçtim fikir sahibi bile olmadan değerlendirme yapar olduk.
Öncelikler sizin düşündüğünüz durumlar aylar öncesinde düşünüldü. Süzer di, yemekhanenin orası vs. ancak öyle 8 kere fiber döşenir diyerek hem işi küçümsüyor hemde kolaylaştırıyorsunuz. O bölge de fiber altyapı nerelerden geçmektedir? Bilginiz var mı?
Yok. Her iletişim firması istediği yere fiber döşeyebilir mi? Yok. Fiber altyapısı yapılandırması belli şartlarda gerçekleştirilebilir.
Bırakın stadı ülke genelinde 4G için gerekli fiber altyapısı bile mevcut kurallar gereği hala yapılamamaktadır.
Stadın alabileceği tek fiber bağlantı noktası Kabataş'tadır. Oradan stada, bu hattı olmayan bir alt yapı ile iletmek ve belli kuralları geçmek öyle sandığınız kadar kolay değildir. Bürokrasisi çok zorlu bir süreçtir.
Yoksa Trabzon gibi Adsl üzerinden yayın yapılırdı belli sayıda kullanıcıya. Kabul edilir bir durum mudur?
Kamera koymak sorun değil veriyorsun 1500€ alıyorsun. Ancak belirtiğim sebeplerden ilk kamera kurulduktan tam 4 ay sonra yayın yapabildik.
Ayrıca oranın bir şantiye olduğunu istediğiniz her ekipmanı istediğiniz gibi monte edilemeyeceğini de unutmayın.
Öyle ben buraya kamera koyuyorum demekle olmuyor bu işler, herkesin kendi işi ve önceliği var. Önceliği stadı bitirmek olan birine engel çıkartılır mı? Çıkarırsan seni bir daha içeri sokarlar mı?
Özellikle rica ediyorum; şunu aklınızdan çıkarmayın, bu stat işlerinde ucundan kıyısından tüm çalışan kişiler Beşiktaş'lıdır.
Sizin olsun dediklerinizi hatta düşünmediklerinizi bile gerçekleştirmek için devamlı çalışmaktadırlar.

Lütfen eleştiri yaparken dikkatli olalım. İşleri küçümsemek bir eleştiri değildir.
Tüm camiamıza saygılarımla.

Sizin goreviniz nedir? Sakincasi yoksa belirtebilirmisiniz? Bu sekilde gecerliligi daha cok kabul edilir olacaktir. Sizi yalanladigim gibi bir anlamda cikmasin bundan. Yazdiklariniz mantikli gerekceler cunku.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba