Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6683317 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

birde istanbuldan gelirken temden hangi sapakta ayrılmamız gerekir ankaranın içine girmeyelim boşuna
Tamam abi bi yol haritası hazırlarım sizin için

Çevrimiçi Necmi

tamam anlıyorum değerli kardeşim de , çarşı dendiğinde ben anlamıyorum ,çarşı kimdir ,nereden çıktı ben 49 yıl önce babam beni beşiktaş. feriköy maçına götürdüğünde çarşi diye bir şey mi vardı . benim için beşiktaştan başka gerçeklik yoktur . (tabiki futbol açısından ). :)
aman diyorum ahmet  abi girmeyelim bu konuya aportta bekleyenler var ne olduğunu anlamadan on sayfa gider küfür kıyamet sonra bir kaç kişiyi atmak zorunda kalırız hiç gerek yok burda herkes Beşiktaşlı gurupları tartışmaya açmıyoruz her gurubumuz Beşiktaş için artı değerdir iç işleride bizi ilgilendirmez diyelim kapatalım en iyisi

Çevrimiçi Necmi

Tamam abi bi yol haritası hazırlarım sizin için
:D Ankaraya çok gittim ama o tarafa bende hiç gitmedim

Çevrimdışı ilhan

:D Ankaraya çok gittim ama o tarafa bende hiç gitmedim
Asaş bana çok ters bir yerde abi ama siz İstanbul'dan gelecekler için yolunuzun üzerinde diyebilirim.

Çevrimiçi Necmi

girelim değerli kardeşim  yeni nesil beşiktaşi çarşidan ibaret sanıyor , bu bir yutturmaca , ben asla eski nesillerde böyle bir söylem duymadım benim çocuklarımda benden duymadı . benim gibi herşeye aykırı bır insan belki hiç tanımamışsındır ama çarşıdan şüpheliyim .  :)
bak pişman olursun buranın mazisini bilmiyorsun sırf küfür ve hakaret etmek için bekleyenler var biz bu konuyu kapatana kadar canımız çıktı bu arada bu foruma katkısı olan insanların çoğu forza üyesidir ama herkes saygı gösterip burda konuyu açmıyorlar zaten açıldımı mesajlar silinir silinmesi için içinde çarşı geçmesi yeterli isterimki demokratik bir platformda her şeyi konuşalım tartışalım ama çarşı olayı böyle bir şey değil her kes senin gibi tartışmıyor üçüncü mesajdan sonra küfürler başlar ve kimin kime ettiğine bakmadan küfredeni direk siteden atarım abi burda diğer forumlardaki gibi bir ceza sistemi yok insanlara hoş görülü olmaya çalışıyoruz en fazla mesaj siliyoruz ama iş Beşiktaşımızın değerlerine hakaret küfür ve aşağılayıcı bir konuşma oldumu yapan direk atılıyor forumu tehlikeye sokacak bir durum olunca mesajı silip bir daha yapmaması için uyarıyoruz yani kısacası açmayalım senin anladığın türde bir tartışma olmaz

Çevrimiçi Necmi

Asaş bana çok ters bir yerde abi ama siz İstanbul'dan gelecekler için yolunuzun üzerinde diyebilirim.
haritaya baktım öylede ayrılan bir sapak görmedim  :alala:

Çevrimdışı Deniz

Tartışmaya girecek değilim aslolan ne Çarşıdır ne de başka guruptur aslolan Beşiktaştır.Çarşı 1982 den bu yana 32 yıldır tribünde olan Beşiktaşımızın bir değeridir.Kimisi savunur destekler kimisi desteklemez sonuçta adı üstünde taraftar gurubudur.Bugün söylenen nerdeyse bütün Beşiktaş marşları,internetteki hemen hemen bütün videolar Çarşının eseridir.Yanlışıyla doğrusuyla sonuçta Beşiktaş ın en önemli taraftar grubudur.Kimse Beşiktaş ın önüne geçemez buna cürret de edemez.Böyle düşünenler Çarşının kendini neden fesih ettiğini bir araştırsın.Ben Çarşı ya da bir başkası,hiçbir Beşiktaşlıya hele ki Beşiktaş forumunda laf ettirmem.Üzerine siyah-beyazı giydikten sonra o Beşiktaş taraftarıdır.Lafı uzatmaya gerek yok,Aslolan Beşiktaştır o kadar.İyi geceler.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan

haritaya baktım öylede ayrılan bir sapak görmedim  :alala:
Ankara'ya girişte abi, Sincan kavşağı var oradan sağa girince 2-3 km ilerde stad.

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Ardau

Tartışmaya girecek değilim aslolan ne Çarşıdır ne de başka guruptur aslolan Beşiktaştır.Çarşı 1982 den bu yana 32 yıldır tribünde olan Beşiktaşımızın bir değeridir.Kimisi savunur destekler kimisi desteklemez sonuçta adı üstünde taraftar gurubudur.Bugün söylenen nerdeyse bütün Beşiktaş marşları,internetteki hemen hemen bütün videolar Çarşının eseridir.Yanlışıyla doğrusuyla sonuçta Beşiktaş ın en önemli taraftar grubudur.Kimse Beşiktaş ın önüne geçemez buna cürret de edemez.Böyle düşünenler Çarşının kendini neden fesih ettiğini bir araştırsın.Ben Çarşı ya da bir başkası,hiçbir Beşiktaşlıya hele ki Beşiktaş forumunda laf ettirmem.Üzerine siyah-beyazı giydikten sonra o Beşiktaş taraftarıdır.Lafı uzatmaya gerek yok,Aslolan Beşiktaştır o kadar.İyi geceler.

+1

Çarşı konusu çok uzamasın stada dönelim :)
Bayramdan önceki hıza ulaştığımızda bayramda stada dair kaybolan umutların yeşereceğine inanıyorum:)
Biraz sabır. Sonrası iyilik, güzellik :)
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Deniz

Evet stad başlığını gereksiz şeylerle kirletip ertesi gün bilgi almak için foruma giren arkadaşlara haksızlık yapılmamalı.Stad eski hızına 1 hafta sonra kavuşur diye düşünüyorum bayramdan önceki hızı gayet iyiydi ama 10 günlük bir bocalama dönemine girdik yakın zamanda toparlarız..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Evet stad başlığını gereksiz şeylerle kirletip ertesi gün bilgi almak için foruma giren arkadaşlara haksızlık yapılmamalı.Stad eski hızına 1 hafta sonra kavuşur diye düşünüyorum bayramdan önceki hızı gayet iyiydi ama 10 günlük bir bocalama dönemine girdik yakın zamanda toparlarız..
rahat olun tam bitmese bile yılbaşında orda bitmiş bir stad görürüz yılbaşından sonraki konuşmalarımız çatı çim koltuk taş kaplama gibi şeyler olur birde obitaş ne zaman bitirecek  :D deriz

Çevrimdışı Deniz

rahat olun tam bitmese bile yılbaşında orda bitmiş bir stad görürüz yılbaşından sonraki konuşmalarımız çatı çim koltuk taş kaplama gibi şeyler olur birde obitaş ne zaman bitirecek  :D deriz
Ocakta bitirecek,bitirmeli,bitirmezse...  :alala:  :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı juggerhaunt

Ben kabanın tam olarak ocakta biteceğine inanmıyorum. Eskiden de paylaşmıştım;

şimdi, resimde de gördüğünüz gibi ortalama 9 ayda kapalının iskeleti bitmiş, prekastların %80'i konulmuş durumda. ince işçilik hakkında bir bilgim olmadığı için ona girmeyeceğim.

hafriyat engeli, çalışan sayısı, maddi kaynak eksikliği gibi bir çok engelle kapalı 9 ayda bu hale geldi. o zaman biz 9 ayı baz alarak fazladan bir tarih belirleyelim.

ortalama başlangıç tarihleri:

yeni açık : 15 martta
eski açık: şubat
kapalı: 20 aralık
numaralı: 26 haziran

tahmini bitiş:

yeni açık: ocak(gerçekçi olmak gerekirse şubat)
eski açık: ekim(demiştim önceden ama bu hızla kasım sonu gibi duruyor)
kapalı: ağustos
numaralı: şubat

bir aksilik olmazsa mart gibi numaralı ve yeni açıkta prekast işlemleri gerçekleşir. eski açığın prekastları ise büyük oranda yerleşmiş olur o zamana kadar. nisan gibi çatı işlemlerinin başlayacağını düşünüyorum. ağustos'a 5 ay var demek. yani bu 5 ayda çatı, koltuk, çim ve diğer işçilikler yapılır mı? pek umutlu değilim.

İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı Efe

Ben kabanın tam olarak ocakta biteceğine inanmıyorum. Eskiden de paylaşmıştım;

şimdi, resimde de gördüğünüz gibi ortalama 9 ayda kapalının iskeleti bitmiş, prekastların %80'i konulmuş durumda. ince işçilik hakkında bir bilgim olmadığı için ona girmeyeceğim.

hafriyat engeli, çalışan sayısı, maddi kaynak eksikliği gibi bir çok engelle kapalı 9 ayda bu hale geldi. o zaman biz 9 ayı baz alarak fazladan bir tarih belirleyelim.

ortalama başlangıç tarihleri:

yeni açık : 15 martta
eski açık: şubat
kapalı: 20 aralık
numaralı: 26 haziran

tahmini bitiş:

yeni açık: ocak(gerçekçi olmak gerekirse şubat)
eski açık: ekim(demiştim önceden ama bu hızla kasım sonu gibi duruyor)
kapalı: ağustos
numaralı: şubat

bir aksilik olmazsa mart gibi numaralı ve yeni açıkta prekast işlemleri gerçekleşir. eski açığın prekastları ise büyük oranda yerleşmiş olur o zamana kadar. nisan gibi çatı işlemlerinin başlayacağını düşünüyorum. ağustos'a 5 ay var demek. yani bu 5 ayda çatı, koltuk, çim ve diğer işçilikler yapılır mı? pek umutlu değilim.

çatı islemleri nisanda baslarsa biz diger sezon icinde saha arayislarina baslayalim ben nisan ayinin sonuna dogru catinin havaya kalkacagini dusunuyorum kaplamasininda en gec haziran sonu bitecegini dusunuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

Sadece 2 ay bayramdan önce çalıştıkları hızla gitsinler bu stad biter. eski açık kasım sonu % 100 olur. sadece prekastlar kalır. yeni açık son kat testere kirişleri başlamış olur. aynı şekilde numaralıda da son kata geçilmiş olur. Ben aralık sonuna kada rkaba inşaatın büyük oranda biteceğini ve ince işçiliklerin hızlanmaya başlayacağını düşünüyorum. herşeye rağmen 9 ayda alınan yol çok başarılı. örneğin numaralı aslında 20 temmuzda başladı ancak büyük oranda ortaya çıktı diyebiliriz.

Çevrimdışı Efe

Numarali tabla bu geceye yetisecekmis gibi gorunuyor calisma yoğun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben stada doğru yol alayım bi bakalım ne var ne yok

Çevrimdışı Efe

Ben stada doğru yol alayım bi bakalım ne var ne yok
foto arasan seviniriz numarali yakin cekim olursa iyi olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

foto arasan seviniriz numarali yakin cekim olursa iyi olur

Telefondan atmayı beceremedim gitti. . Twittera atarım faruk alır: ):)

Çevrimdışı Efe

Telefondan atmayı beceremedim gitti. . Twittera atarım faruk alır: ):)
at bakalım @FARUK yapıştırır  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Öğlende anca giderim efe 1 saate çıkarım yola

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK