Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6701226 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Salih A.

Bende tamamen kırmızı olsun demiyorum ancak kırmızının, siyah ile beyazla güzel bir uyum oluşturduğunu düşünüyorum ve beraber kullanıldıklarında çok güzel bir görünüm elde edilebilir. Diğer yandan zaten tokinin ki gibi olacaksa koltuk kalitesi ne siyah yakışır ne kırmızı. Bir yandan da vodafone bu stata sponsor olduğu için bir yerlerde muhakkak kırmızı kullanılacaktır gibi geliyor bana.

Bence kırmızı koltuklar, üzerlerine beyaz yazılar; siyah korkuluklar, basamaklar ve tribün çıkışları güzel bir uyum oluşturur gibi.

Yanlış hatırlamıyorsam koltuk siparişleri verilmişti galiba zaten, bu saatten sonra biz ne kadar da konuşsak planlanandan değişiklik olmaz gibi. En iyisini mabet bilir  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
kardeşim kırmızı formamız bile en az satan forma :) siyah be beyaz ile güzel bir kombin oluşturulabilir
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı WarrChief

4 tribün birbirinden bağımsız yapılıyor herhangi bir depremde bütün halde olsa birbirine baskı yapar ve daha çok zarar görür.

4 tribün kendi başlarına bütünlük oluşturuyor. Hiç biri ötekine bağlanmıyor. Aralarında strafor gibi bir şey var. Bu da bina oturma yaparken ve olası bir depremde avantaj sağlıyor. Her biri ayrı salınım gösterip ötekine zarar vermiyor

cok tesekkurler
tek blok oalrak imal edilen yapılar her zaman daha avantajlıdır
birbirleriyle baglantılı sıralı apartmanlar (site gibi)mesela birinci katın kolon yada kirişler yandaki apartmanın 1katındaki kolunu yada kirişi kırabiliyor aynısekilde balkonlarda bu cok gorulur onun için sordum

[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2014, 20:54:43 WarrChief ]

Çevrimdışı ahmet türker

Kırmızı dersin galatasaraya çekilir konu, mavi denir fenerbahçeye çekilir konu; biz Beşiktaş taraftarıyız diye siyahla beyazdan başka renk beğenemez miyiz veya daha uygun göremez miyiz? Bu kadar holiganlık yapmaya ne gerek var? İnsanları anlamak gerçekten zor...
değerli kardeşim, bir fikir ortaya attığında elbette eleştiriyi göze alacaksın ,eleştiriye açık ve alıngan olmamalısın . eleştirilerden korkmamalısınız , yeterki her şey saygılı olsun ,kafaya takmadan fikir üretmeye devam et sevgili kardeşim  :)  :)

Çevrimdışı Burak

Kardeşim, biz Beşiktaşlılar için dünyadaki en güzel renkler siyah ve beyazdır. Kırmızı ise onlardan sonra gelir. Bu nedenle, bizim için anlamı az olan kırmızı yada tamamen alakasız olan mavi gibi renkleri beğenmemizi beklememelisin. Sonuçta üstümüze giyeceğimiz t-shirt için renk seçmiyoruz. Beşiktaşımızın stadyumundan konuşuyoruz, tabiki siyah-beyaz kombinasyonu isteyeceğiz. Bu yüzden, Beşiktaşlı abilerini holiganlıkla suçlamadan önce bir nefes al ve düşün derim.

Kimseyi bu renkleri beğenmiyor diye holiganlıkla suçlayamam ancak insanları kendilerini ifade etmesi ve ima ettikleri önemlidir bence. Ne güzel yazmışsınız şimdi olayı açıklayarak, bu durumda buna holiganlık denemez zaten ama renkleri doğrudan rakiplere çekmek bir holiganlık belirtisidir bence, özellikle kırmızı renk için.

Diğer yandan eğer kırmızı koltuk hiç kullanılmayacaksa tamamının siyah olmasını ve üzerine beyaz yazılar yazılmasını tercih ederim, eğer beyaz tribün olursa zaten açık olan prekast renklerinin üzerinde çok sırıtır diye düşünüyorum

Çevrimdışı attila_metu

Stadin koltuk renkleri kesin siyah ve beyaz olacak sadece nasil dizilecekler o belli degil koltuklar depoda
Koltuklar belli ise belli sayıda koltukla ne kadar farklı be mantıklı kombinasyon
Yapılabilir ki. Eğer gerçelten koltuklar depoda ise kafalarındaki tasarımı uygulayacaklardır.

Çevrimdışı WarrChief

stadı gösterecek en önemli unsurlardan biri çimdi çok şükür hibrit olacağı için ondan korkum yok. :sevinc

bjktvye mesajlar yolluyorum donem donem ama birtürlü donupte yazmıyorlar bana neydi bu mesaj

yonetim dediya gecenlerde bizim bir sahamız yani anrenman tesielerimizden bir sahamızı hibrit yaptık diye

bende diyorumki kanala bu hibrit hakkında detaylı bir yayın yapın nasılsa bu uygulamanın aynısı stadımızdada oalcak

hemde türkiyede bir  ilk bu uygulama yapın diyorum yapmıyorlar artık korkmaya basladım acaba o bilgimiz hibrit değilde japon uretimimi oalcak :D:D

Çevrimdışı ilhan

Uzun zamandır canlı yayını açmamıştım az önce açtım sanki kamera biraz dahamı netleşmiş banamı öyle geldi.
Hafta sonu yağan yağmur bayağı bi temizledi.

Çevrimdışı serti67

koltkların nası dzayn edılecegı depodakı koltukların sıyah ve beyazının sayına gore degısır beyaz coksa depoda godugumuz gıbı olucaktır muhtamelen
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

bjktvye mesajlar yolluyorum donem donem ama birtürlü donupte yazmıyorlar bana neydi bu mesaj

yonetim dediya gecenlerde bizim bir sahamız yani anrenman tesielerimizden bir sahamızı hibrit yaptık diye

bende diyorumki kanala bu hibrit hakkında detaylı bir yayın yapın nasılsa bu uygulamanın aynısı stadımızdada oalcak

hemde türkiyede bir  ilk bu uygulama yapın diyorum yapmıyorlar artık korkmaya basladım acaba o bilgimiz hibrit değilde japon uretimimi oalcak :D:D
Üstat o saha sene sonu yapılacak.

Çevrimdışı ilhan

Fışkırtıcı şahlandı, hadi hayırlısı

Çevrimdışı Burak

/** Konu Dışı **/

Eğer bu olayı bizim takımımızdan bir futbolcu gerçekleştirse tüm ülke inlerdi, konu Trabzonla ilgili olunca nedense tek bir kaynakta sıradan bir haber olarak geçiyor...

http://www.fanatik.com.tr/2014/09/30/trabzondan-sok-eden-haber-388820

Çevrimdışı WarrChief

hmm demekki sakatlıklar devam edecek birkaç ay daha
tabi tesis için diyorsan hocam saha ise dogrudur
olsun gec olsun guc olmasın en azından yapıcaklar on bi calısma bunu ben onların kulaklarına kacırdım yaptıklarında bu sureci artık yayınlarlar bekliyorum bunu

hehehehe bu fotoda sanki arka planda bizim stad var

[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2014, 21:16:29 WarrChief ]

Çevrimdışı salih

Zaten koltukların rengi siyah-beyaz olacak o kesin de nasıl bir dizayn olacak o merak konusu tabi.Bu arada az önce de yazdım kimse dikkat etmedi sanırım dragao stadı 50.000 kişilik fakat hiç öyle durmuyor daha küçükmüş gibi geliyor bana bir tek bana mı öyle geliyor yoksa  :)
kale arkalarıyla çatı arası mesafe fazla olduğu için ufak gözüküyoo .şöyle söyleyim  o kale arkası toplam sıra sayısı biizm eski açık alt ve üsütünün toplamından daha fazla ..yeni bi proje var onlarda yanılmıyorsam kale arkalarını bi kat daha çıkaracaklar o zaman daha muhteşem bi stad olcak gibi duruyor

Çevrimdışı yigitcan1903

mk dons stadium
En kralı budur
Simsiyah üzerine beyaz yazı
Diğer renkler haftaya netleşir

Çevrimdışı lucabrasi41

Beşiktaş 70 sene sonra stat yapıyor o stat ki yıllarca siyah beyaz bayraklar dalgalanma siyah beyaz pankartlar bezenmiş yapılan tezahüratlarda siyaha beyaz özellikle vurgulanmış foruma bakıyorum sanki başka renkler tercih edilse çok memnun olacak insanlar var çok net söylüyorum bu statta siyah ve beyazın dışında üçüncü bir rengi  kabul edenin besiktasliligindan  şüphe  ederim kırmızı bile olmaz

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 30 Eylül 2014, 21:17:13
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Abi antrenman sahamiz değişmiş ama hollandadan bir ekip gelip değiştirmiş umraniyede toplamda 2 saha varmis 1 tanesinin çimleritamamen ddeğişmiş artik orda antrenman yapiyo futbolcular..

Çevrimdışı salih

Beşiktaş 70 sene sonra stat yapıyor o stat ki yıllarca siyah beyaz bayraklar dalgalanma siyah beyaz pankartlar bezenmiş yapılan tezahüratlarda siyaha beyaz özellikle vurgulanmış foruma bakıyorum sanki başka renkler tercih edilse çok memnun olacak insanlar var çok net söylüyorum bu statta siyah ve beyazın dışında üçüncü bir rengi  kabul edenin besiktasliligindan  şüphe  ederim kırmızı bile olmaz
iyi hoş söylüyonda bu zor durumda imkanı olupta kulube  destek vermyenlerin beşiktaşlılığını sorgulasan daha güzel olomazmı renge gelene kadar ?????

Çevrimdışı serti67

bugun ıs yogunlgundan hıc bakamadım aksam olsun resımlerle tesllı oluruz dedım ama bgun resım konusunda cokmu fakırız benmı kacırdımm
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 30 Eylül 2014, 21:19:15
/** Konu Dışı **/

Eğer bu olayı bizim takımımızdan bir futbolcu gerçekleştirse tüm ülke inlerdi, konu Trabzonla ilgili olunca nedense tek bir kaynakta sıradan bir haber olarak geçiyor...

http://www.fanatik.com.tr/2014/09/30/trabzondan-sok-eden-haber-388820
+1903

Çevrimdışı ALI RIZA

bugun ıs yogunlgundan hıc bakamadım aksam olsun resımlerle tesllı oluruz dedım ama bgun resım konusunda cokmu fakırız benmı kacırdımm
malesef 1 tane vardı oda süzerden çekilen

Çevrimdışı ahmet türker

kale arkalarıyla çatı arası mesafe fazla olduğu için ufak gözüküyoo .şöyle söyleyim  o kale arkası toplam sıra sayısı biizm eski açık alt ve üsütünün toplamından daha fazla ..yeni bi proje var onlarda yanılmıyorsam kale arkalarını bi kat daha çıkaracaklar o zaman daha muhteşem bi stad olcak gibi duruyor
dragao stadı kale arkası sıra sayısı 42 ,bizim eski açık kale arkası sıra sayısı ortalama locadakiler dahil 47 .tek tek sayabilirsin kardeşim :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 30 Eylül 2014, 21:21:17
Forum tarihinin en fakir günüydü hem de abi  :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı ilhan

Bizim Beşiktaş'ımız değil miy di kırmızı forma giyen,kartal yuvaları değil miydi sattığı kırmızı formalarla maddi gelir elde eden.

Çevrimdışı Burak

Şimdi de statı umursamaya mı başladınız? Hani biçimsiz stattı, sıradan bir şeydi? Ettiğiniz onca laftan sonra şimdi koltuk renklerine kadar statı umursamaya başlamanız biraz garip geldi?