Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6701088 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

abi aynı programla mabetin verdiği projelerdeki ölçülerle çizmeye başladım birebir aynısı oluyordu stadın ama kapalı tribünü yaptım bıraktım baya zaman alıyor :)
Yıllık izne çıksan  :evillol: :claps:

Çevrimdışı FARUK

bu arada bildiğiniz mat siyah ve metalik siyah daha doğrusu parlak siyah koltuklu stadyum var mı örnek olarak bakabileceğimiz...???

mk dons stadium

Çevrimdışı quentine83

mk dons stadium
faruk kardeşim elinin altında mı vardı  :D teşekkürler.sanırım bu mat siyah.varsa bide parlak siyah alabilirmiyiz. :D
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı FARUK

Yıllık izne çıksan  :evillol: :claps:

:)
program 3d çizim için ben sadece merakımdan indirip bir çizeyim dedim kapalı çok güzel oldu aslında ama abimin bilgisayarında kaldı kayseride :)
iyi bilen varsa kullanmayı hızlı yapabilir belki

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

80 bin kişilik dünyanın engüzel stadını yapsaydık bile mutlaka beyenmeyen çıkacaktı . :)
Cok dogru bir yorum niye 90 bin yapmadik diye elestirirlerdi :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı lucabrasi41

Merhaba arkadaşlar. Forumu ilk açıldığı günden itibaren takip ediyorum. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Nacizane fikrimi belirtmek isterim. Bizim renklerle pek alakası yok ama Portonun Dragao stadı her zaman çok hoşuma gitmiştir. Bizimkinin de koltuk renkleri mavi olsa Türkye'de yanılmıyorsam ilk ve tek olur.
Forum bilgi paylaşım merkezi olduğu için düzeni bozacak gereksiz-kişisel tartışmalarıa ve atışmalara sebebiyet verecek mesaj göndermek yasaktır.
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2014, 20:20:32 Altuğ ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Cok dogru bir yorum niye 90 bin yapmadik diye elestirirlerdi :lol:
En komik olan da niye 90 bin yapmadık diyenlerden büyük çoğunluğunun bi kere bile maça gitmemiş sırf yorum yapmak için yorum yapan tipler olması.
Korku akıl katilidir.

Bayram daha gelmeden bugünden itibaren malesef inşaat bayram havasına girmiş.  :by2:

Çevrimdışı Efe

En komik olan da niye 90 bin yapmadık diyenlerden büyük çoğunluğunun bi kere bile maça gitmemiş sırf yorum yapmak için yorum yapan tipler olması.
Onlari vodafone arenanin yeni acik en alt bolumune sokacan bak bakalim diyeceksin daha konusamaz zaten :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

evet yaaa daha önce niye dusunmedik  ki biz bunu valla harika olur hatta stadın yarısını da sarı koltuk yaparız stada giden yola kanarya heykelleri filan koyarız attığımız gol lerden sonra fb Marşının da çaldık Hoparlörler tamamdır sen bizimle kafamı buluyon  birader.
Adam insan gibi kendi fikrini belirtmiş gayette nazik şekilde ama senin ve senin gibilerin gözü fanatiklikten ve fener düşmanlığından başka bir şey görmediği için hemen başka bi taraftan algılıyor. Eleştireceksen üslubuyla eleştir, yol yöntem bilmiyorsun burda gelip dandun konuşuyorsun..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı lucabrasi41

olsun bunun önemi yok herkes maça gidecek diye bir şart  yok durumu olan var olmayan Hakkari'de bjk li yokmu kalkıp maca mi gelsin senin için şimdi  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı ilhan

Ne alakası var, tasarımcı gözü ile bakarsanız kırmızı, siyah ve beyaz çok güzel bir birliktelikte kullanılabilir, konuyu neden hemen galatasaray tarafına çekiyorsunuz anlamıyorum...
Bence da yani, ne GS'si kardeş yaa, bizim bi rengimizde kırmızı değil mi? Bu konuda şimdiye kadar fikir beyan etmedim ama kırmızı renk bence de çok hoş durur.

Çevrimdışı Efe

Bayram daha gelmeden bugünden itibaren malesef inşaat bayram havasına girmiş.  :by2:
Olsun abi isler ramazandaki gibi 10 -15 gun durmayacak 3.gunu bayramin baslayacaklar bugunde numaralida iyi calistilar bence yeterli su yeni acikla numarali tablaya betonlarsak sıkıntı yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Yeni lansmanlar olsada maç izler gibi izlesek  :lol: :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı lucabrasi41

Forum bilgi paylaşım merkezi olduğu için düzeni bozacak gereksiz-kişisel tartışmalarıa ve atışmalara sebebiyet verecek mesaj göndermek yasaktır.
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2014, 19:46:13 ZEKI ]

Çevrimdışı Efe

Stadin koltuk renkleri kesin siyah ve beyaz olacak sadece nasil dizilecekler o belli degil koltuklar depoda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yeni lansmanlar olsada maç izler gibi izlesek  :lol: :lol:
Şimdiden sabırsızlanıyorum :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ilhan

selamun aleyküm arkadaşlar foruma yenı üye oldum, üye olmadan önce az cok takıp etmeye calısıyordum.Forum cok ıyı emegi gecen herkese tesekkürler.

Umarım stadımız hiç bir emekcıye zarar gelmeden kısa sürede biter , dünyanın en güzel stadlarından biri olacagı kesın,dizayn , mimarlık bır yana stadımızın konumu yeter  :)
:hosgeldin

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stadin koltuk renkleri kesin siyah ve beyaz olacak sadece nasil dizilecekler o belli degil koltuklar depoda
Ortaya karışık bir şey olmaz umarım :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı TØLGA

yanlış hatırlamıosam mabet söylemişti tasarımlar üzerinde çalısılıyor diye hangisi begenilcek bakalım
lansman olcakmış gene öyle deniyor ne için bu lansman gene efe abi bir bilgin varmı stadın son halinimi görücez lansmanda
koltuk desenleriyle flen vs @Efe
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tekstil işiyle uğraşıyorum. Şu bayram önceleri ve sonraları kadar herşeye bahane edilebilen bir şey görmedim. ÖDeme almaya gidersin ya patron yoktur ya bayram öncesi ödememi olurcular çoktur. Bayram sonrası gidersin bayram sonrası ödememi olurcular çıkar. Çalışanlar bayram rehavetinden 3 yerine 1 yapar, ama yine 3 yerine 5 ister bayram sebebiyle falan. :)

Zordur bayramlar.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 30 Eylül 2014, 19:54:34
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
evet yaaa daha önce niye dusunmedik  ki biz bunu valla harika olur hatta stadın yarısını da sarı koltuk yaparız stada giden yola kanarya heykelleri filan koyarız attığımız gol lerden sonra fb Marşının da çaldık Hoparlörler tamamdır sen bizimle kafamı buluyon  birader.
Hocam biraz sakin olurmusun herkesin fikir hürriyeti diye bir şey var duymadin mi hic hayatında , kaç gündür her yoruma salça oluyosun falan su forumda aile sicakligi var herkes birbirinin fikirlerine saygili ne bu kabalik anlamiyorum :poster_spam:  :olmaz :olmaz

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 30 Eylül 2014, 19:57:24
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
selamun aleyküm arkadaşlar foruma yenı üye oldum, üye olmadan önce az cok takıp etmeye calısıyordum.Forum cok ıyı emegi gecen herkese tesekkürler.

Umarım stadımız hiç bir emekcıye zarar gelmeden kısa sürede biter , dünyanın en güzel stadlarından biri olacagı kesın,dizayn , mimarlık bır yana stadımızın konumu yeter  :)
:hosgeldin üstad aramiza :)