Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700682 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

numaraalıda ışık yanıyor ne yapıyor acaba yeni açıktada fışkırtıcı duruyor :)
Kardeş orda da fışkırtıcı var içeri girdi numaralı da üst taraflara beton döküyor

Çevrimdışı ZEKI

Beşiktaş 70 sene sonra stat yapıyor o stat ki yıllarca siyah beyaz bayraklar dalgalanma siyah beyaz pankartlar bezenmiş yapılan tezahüratlarda siyaha beyaz özellikle vurgulanmış foruma bakıyorum sanki başka renkler tercih edilse çok memnun olacak insanlar var çok net söylüyorum bu statta siyah ve beyazın dışında üçüncü bir rengi  kabul edenin besiktasliligindan  şüphe  ederim kırmızı bile olmaz
Kırmızı bizim ilk forma rengimizdir kırmızı - beyaz  kaldiki o kırmızı Bayragimizdan gelmekte. Bak bakalim armada Turk bayragi ne renk. Armamizda. Siyah ve Beyaz vede kırmızı var. Armasinda Bayragimizi koyabilen tek klup BESİKTASK tir. Besiktasliligimi sorgulayabilecek daha bu dunyada dogmadi.

Çevrimdışı ahmet türker

abi bizim eski açığı 25 +15 hesapladım en düşüğünden .ne kdar yüksek çıkarsa sevinme fırsatım olsun diye :) :)
hesap karışıklığı o yüzdenn .... bu arada saydım 42 çıktıı  :D
kasten mi yazıyorsunuz bilmiyorum ,nasıl 25+15 çikarıyorsun  ,alt sıra 26 , 2 kat loca var ,kapalıdan ve numaralıdan eski açık ,19 sıra ile başlıyor ,16 sıraya iniyor ,hepsinin ortalaması 47 oluyor ,loca katlarında koltuk yok mu diyeceğiz .her  locada en az 10 koltuk olacak , daha yeni açığı hesaplamadık bile  . bu sıra sayma işinde de bıktım zaten .bu son yazmam olacak değerli kardeşim . :)

Çevrimdışı A_Aydin

Armasinda Bayragimizi koyabilen tek klup BESİKTASK tir.
Zeki abi ilk aklıma gelen Bursa ve Kasımpaşa kluplerinde de var bayrak.Bu hak sadece bizdeyse onlar nasıl koydu armalarına.

Çevrimdışı ZEKI

Zeki abi ilk aklıma gelen Bursa ve Kasımpaşa kluplerinde de var bayrak.Bu hak sadece bizdeyse onlar nasıl koydu armalarına.
Duzeltme yapalim ve bu konuyu burda kapatalim.
"...armasında ay yıldız taşıma hakkı alan 3 kulüp vardır. bunlardan sadece karşıyakaya atatürk tarafından verilmiştir bu hak. sebebi ise kurtuluş savaşında en saflarda karşıyakalı sporcuların savaşması üzerinedir.

daha sonra kasımpaşa bu hakkı elde etmiştir. dönemin cumhurbaşkanı ismet inönü bu hakkı güreş ve halter gibi sporlarda aldığı başarıdan dolayı kasımpayaşa vermiştir.

beşiktaş ise 51 yılında yunanistan ile dostluk maçı yapmaya karar verilmiş fakat türk milli takımı kadrosu yoktur görev beşiktaşa verilir bir galatasaraylı ve bir de fenerbahçeli sporcu kadroya dahil edilerek maça çıkılır bazı kaynaklara göre 2-0 türkiye kazanır bazı kaynaklara göre 1-0 yunanistan. bunun üzerine bu hak elde edilmiştir ve ilk tescil ettiren kulüp beşiktaştır. ilk bu hakkı alan kulüp ise karşıyaka'dır..."

Çevrimdışı Salih A.

numaralıda ışık yanıyor kapalıda da yanıyorda onu bilemem numaralıda başkan şuan oturamaz daha ışığın yandığı bölüm yapılmadı :evillol:
adam stat bataklık iken geliyordu şuan ki hali onun için saray sayılır :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

Kardeş orda da fışkırtıcı var içeri girdi numaralı da üst taraflara beton döküyor

ilginç görmemişim fışkırtıcının oraya girdiğini foto olmadığı için nereye beton atıyor bilmiyoru ama orda bi perde vardı ona beton atılıyor olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Yazimi tekrar okumanizi tavsiye ederim :)
başkasının yazısının yanına ilave yapıp  alıntı yaptığının yazısıymış gibi alıntılıyor  ,geçenlerde bana da yaptı , yazılarınıza dikkat edin. :)

Çevrimdışı Efe

adam stat bataklık iken geliyordu şuan ki hali onun için saray sayılır :)

evt o yönden düşünürsen haklısın belkide ordadır gece 4 te falan geldiğini biliyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

ilginç görmemişim fışkırtıcının oraya girdiğini foto olmadığı için nereye beton atıyor bilmiyoru ama orda bi perde vardı ona beton atılıyor olabilir
:ok:

Çevrimdışı Salih A.

evt o yönden düşünürsen haklısın belkide ordadır gece 4 te falan geldiğini biliyorum :)
isteyen karşı çıkabilir... beşiktaşın dervişi süleyman seba  kitabında akaretlerle fulya inşaatı anlatılıyor hergün belgrad ormanında veya hava harp okulunun sahasında milne ile atreman yapılırken rahmetlinin sürekli gelip inşaatları kontrol ettiği günleri şimdi o yılların tekrardan canlı halini yaşıyorum ve bu inanılmaz sevindiriyor
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2014, 22:45:35 saliharik ]

Çevrimdışı Efe

gördüğüm kadarıyla yeni açıkta kolonlara beton atılıyor tablaya daha başlanmadı :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Mikser numaralinin orda nereler betonlaniyor perde beton mu ?

Çevrimdışı Efe

fışkırtıcının yönü belli olmuyor ışıklardan yeni açıkta ama sanki arkaya uzandı ya başlayacaklar yada başladı tabla mikserde orda beton veriyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Mikser numaralinin orda nereler betonlaniyor perde beton mu ?

büyük ihtimal ama net belli olmuyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

isteyen karşı çıkabilir... beşiktaşın dervişi süleyman seba  kitabında akaretlerle fulya inşaatı anlatılıyor hergün belgrad ormanında veya hava harp okulunun sahasında milne ile atreman yapılırken rahmetlinin sürekli gelip inşaatları kontrol ettiği günleri şimdi o yılların tekrardan canlı halini yaşıyorum ve bu inanılmaz sevindiriyor

neden karşı çıkalım tersine bizide çok sevindiriyor tabi sevinmeyenlerde var ayrı mesele başkan hergün stadta ve her yeri dolaşıyor en mükemmelini yaptırıyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı halvetifarazi

Kimseyi ayrıştırmayı sevmem ama Serdal Adalıcı tayfadan olduğu 100 metreden bağırıyor. O yüzden çok dikkate almamak lazım düşüncesindeyim. Saygı duyulması gerektiğini de düşünmüyorum.

Öncelikle kimsenin saygısına ihtiyacım yok. Bunu bilmeni isterim. Yazdığını okuyunca gerçekten güldüm ağzımdan bir kere serdal adalı kelimesi çıkmadan bu kanıya nasıl vardın anlamadım. Önyargılarından kurtulamadığın için Fikret Ormanı körü körüne desteklemene şaşırmadım. Yazdıklarımı okursan senin deyiminle neyci olduğumu anlarsın.

Çevrimdışı Salih A.

neden karşı çıkalım tersine bizide çok sevindiriyor tabi sevinmeyenlerde var ayrı mesele başkan hergün stadta ve her yeri dolaşıyor en mükemmelini yaptırıyor :ok:
efe seni zaten biliyorum :) sana demedim yanlış alıntılama oldu sanki sana cevap verirmiş gibi kusura bakma

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

koltuklar yine böyle olsun bence en güzeli...alt siyah üst Beyaz..siyah short Beyaz forma gibi..beyazda alt katlar tribün dolmadi mi cok göze batiyor..ve seyircisiz olan maclarda olcagini düsünürsek en ideali budur bence  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

koltuklar yine böyle olsun bence en güzeli...alt siyah üst Beyaz..siyah short Beyaz forma gibi..beyazda alt katlar tribün dolmadi mi cok göze batiyor..ve seyircisiz olan maclarda olcagini düsünürsek en ideali budur bence  :)
bence 1 siyah 1 beyaz olsun damalı bayrak gibi süper olur

Çevrimdışı Efe

bence koltuklar alt kat siyah üst kat beyaz olmalı ama tam tersi olacak gibi görünüyor inşallah bu şekilde olur :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

evt fışkırıtıcı yeni açığın arkasına doğru uzandı şimdi göründü kol :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sado

bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı Efe

beton dökülen yerler numaralı tahmin yeni açık kesin yeni inönü fotoso bügüne ait görmeyenler için :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı WarrChief

stadımıza ne olursa olsun hersey yakısır su asilliğe bak:)) o dev sutunlardan dolayı zaten hersey guzel gorunecektir sıkıntı yok :ok: