Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6701198 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak

Kırmızı dersin galatasaraya çekilir konu, mavi denir fenerbahçeye çekilir konu; biz Beşiktaş taraftarıyız diye siyahla beyazdan başka renk beğenemez miyiz veya daha uygun göremez miyiz? Bu kadar holiganlık yapmaya ne gerek var? İnsanları anlamak gerçekten zor...

Çevrimdışı Tolga

Zaten koltukların rengi siyah-beyaz olacak o kesin de nasıl bir dizayn olacak o merak konusu tabi.Bu arada az önce de yazdım kimse dikkat etmedi sanırım dragao stadı 50.000 kişilik fakat hiç öyle durmuyor daha küçükmüş gibi geliyor bana bir tek bana mı öyle geliyor yoksa  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmet türker

Amatörce bir çalışma yapmıştım...
harika olmuş eline emeğine sağlık değerli kardeşim  :claps:  :claps:

Çevrimdışı Altuğ

@lucabrasi41 konuşma üslubunu değiştirmezsen uzaklaştırılacaksın, kahvedeki arkadaşlarınla konuşmuyorsun burada.

Çevrimdışı Salih A.

yanlış hatırlamıosam mabet söylemişti tasarımlar üzerinde çalısılıyor diye hangisi begenilcek bakalım
lansman olcakmış gene öyle deniyor ne için bu lansman gene efe abi bir bilgin varmı stadın son halinimi görücez lansmanda
koltuk desenleriyle flen vs @Efe
vodafone klüp ile anlaşmasının boyutlarını 4 lansman da duyuracak ilk lansman statın sponsorluğu idi 2. lansman formalar üzerine 3. lansman vodafone nin çıkaracağı klübünde para kazanacağı uygulamalar ve hizmetler üzerine 4. lansman ise stat ın kullanımı üzerine yani vodafone calling istanbul kapsamında stat ta kimlerin konser ve defile  yapacaklarına dair ayrıca klüp doğuş ımg ile anlaşıp statın diğer organizasyonlar için kullanımı konusunda ciddi bir anlaşmaya varmıştı eğer konuşulduğu gibi birşey olursa istanbulun moda merkezi gibi birşey olacak statımız. birde sabahtan beri yapılan görsel tartışmasına gelince adamlar moda merkezi haline getirmeyi düşündükleri bir stat emin olun düz birşey olmaz
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ahmet türker

selamun aleyküm arkadaşlar foruma yenı üye oldum, üye olmadan önce az cok takıp etmeye calısıyordum.Forum cok ıyı emegi gecen herkese tesekkürler.

Umarım stadımız hiç bir emekcıye zarar gelmeden kısa sürede biter , dünyanın en güzel stadlarından biri olacagı kesın,dizayn , mimarlık bır yana stadımızın konumu yeter  :)
:hosgeldin  :)

Çevrimdışı Efe

yanlış hatırlamıosam mabet söylemişti tasarımlar üzerinde çalısılıyor diye hangisi begenilcek bakalım
lansman olcakmış gene öyle deniyor ne için bu lansman gene efe abi bir bilgin varmı stadın son halinimi görücez lansmanda
koltuk desenleriyle flen vs @Efe
Bi bilgim yok lansman olacaksa mabet haber verir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Bi bilgim yok lansman olacaksa mabet haber verir
yeni açık köşeye yanaşan püskürtücümü efe kardeşim :)

Çevrimdışı Efe

evt abi  :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

bir tek numaralı tabla kaldı, o da betonlandı mı hedefin tuttu efe kardeşim . :)

Çevrimdışı ahmet türker

Amatörce bir çalışma yapmıştım...
yeni çalışmalarınıda bekliyoruz sevgili kardeşim :)

Çevrimdışı murat

Kırmızı dersin galatasaraya çekilir konu, mavi denir fenerbahçeye çekilir konu; biz Beşiktaş taraftarıyız diye siyahla beyazdan başka renk beğenemez miyiz veya daha uygun göremez miyiz? Bu kadar holiganlık yapmaya ne gerek var? İnsanları anlamak gerçekten zor...
bu stad bizim stadımız olacaksa bizi anlatması bizi yansıtması bizden birşeyler taşıması gerekir.siyah ve beyaz ağırlıklı olmak zorunda kırmızı sadece makyaj gibi ufak bir şekilde yaznın kendisinde veya gölgesinde kullanılabilir.bir iki stad kırmızı stad güzel oldu diye kırmızı yapmak saçmalık olur.tt arenanın ki de kırmızı ama 5 para etmez bence önemli olan kaliteli yapılması.

Çevrimdışı Efe

bir tek numaralı tabla kaldı, o da betonlandı mı hedefin tuttu efe kardeşim . :)
Oda olacak galiba abi orda calismalar yoğun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Kırmızı diyince nden Galatasaray'a cekiliyor anlamis degilim  :alala: Bayragimizdaki kırmızı yi kimse niye dusunmez. KAldiki bizimde formalarimizda var. Ve ben kırmızı koltugu kabul edebilirim. Ama maviyi kabul etmem soz konusu olamaz. Bence en guzeli siyah alt kat, beyaz ust kat. Ve siyah uzerine kırmızı ile vodafone armasi yapilabilir. Cokda hos olur. Siyah uzerine beyaz BESİKTAS yazisi veya tersi de harika olur. Hatta golgelendirmede olursa tadindan yenmez

Çevrimdışı WarrChief

benden size zor bir soru
bir betonun diger bir betonla uyumlu hale gelmesi yani baska zamanda dokulmus olanla teknik terimini unuttum bu surec 25gün gibi bir süre alıyor
dolayısıyla diger stadlarda olan bizde uygulaması olmayan 4tarafın aynı anda yukselmemesi bizde bu betonlarınbirbirleriyle uyumlu olmasını sekteye ugratıyor
bizimgibi deprem riski tasıyan alanlarda boylesine bir detay nerde yer almalıdır?? bunu tabiki bilgili arkadaslardan ogrenmek isterim??

bozuk turkce varsa affola

ysariusta

• Ziyaretçi

@Burak bende kırmızı rengin bir yerlerde olacağını düşünüyorum. Vodafone kurumsal rengi bu aynı zamanda. Mesela loca çizgisi olabilir. Yanlız arkadaşlar kırmızı ve lacivert bir de sarıya tepki verdiler ki onlarda haklı. Bu renkler rakiplerin renkleri. Bizi anlatan bunlar. Zaten renkte değiller. Siyah tüm renkleri yutar,  beyaz tümünü harmanlar. Zıt kutuplardır ancak birlikte anlam bulurlar. Bence bu holiganlık değil.

Çevrimdışı If Else

Kardeşim, biz Beşiktaşlılar için dünyadaki en güzel renkler siyah ve beyazdır. Kırmızı ise onlardan sonra gelir. Bu nedenle, bizim için anlamı az olan kırmızı yada tamamen alakasız olan mavi gibi renkleri beğenmemizi beklememelisin. Sonuçta üstümüze giyeceğimiz t-shirt için renk seçmiyoruz. Beşiktaşımızın stadyumundan konuşuyoruz, tabiki siyah-beyaz kombinasyonu isteyeceğiz. Bu yüzden, Beşiktaşlı abilerini holiganlıkla suçlamadan önce bir nefes al ve düşün derim. 
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı murat

4 tribün birbirinden bağımsız yapılıyor herhangi bir depremde bütün halde olsa birbirine baskı yapar ve daha çok zarar görür.

Çevrimdışı WarrChief

Çevrimdışı metin06carsi

Uzun zamandır canlı yayını açmamıştım az önce açtım sanki kamera biraz dahamı netleşmiş banamı öyle geldi.

ysariusta

• Ziyaretçi

benden size zor bir soru
bir betonun diger bir betonla uyumlu hale gelmesi yani baska zamanda dokulmus olanla teknik terimini unuttum bu surec 25gün gibi bir süre alıyor
dolayısıyla diger stadlarda olan bizde uygulaması olmayan 4tarafın aynı anda yukselmemesi bizde bu betonlarınbirbirleriyle uyumlu olmasını sekteye ugratıyor
bizimgibi deprem riski tasıyan alanlarda boylesine bir detay nerde yer almalıdır?? bunu tabiki bilgili arkadaslardan ogrenmek isterim??

bozuk turkce varsa affola

4 tribün kendi başlarına bütünlük oluşturuyor. Hiç biri ötekine bağlanmıyor. Aralarında strafor gibi bir şey var. Bu da bina oturma yaparken ve olası bir depremde avantaj sağlıyor. Her biri ayrı salınım gösterip ötekine zarar vermiyor

Çevrimdışı Burak

Bende tamamen kırmızı olsun demiyorum ancak kırmızının, siyah ile beyazla güzel bir uyum oluşturduğunu düşünüyorum ve beraber kullanıldıklarında çok güzel bir görünüm elde edilebilir. Diğer yandan zaten tokinin ki gibi olacaksa koltuk kalitesi ne siyah yakışır ne kırmızı. Bir yandan da vodafone bu stata sponsor olduğu için bir yerlerde muhakkak kırmızı kullanılacaktır gibi geliyor bana.

Bence kırmızı koltuklar, üzerlerine beyaz yazılar; siyah korkuluklar, basamaklar ve tribün çıkışları güzel bir uyum oluşturur gibi.

Yanlış hatırlamıyorsam koltuk siparişleri verilmişti galiba zaten, bu saatten sonra biz ne kadar da konuşsak planlanandan değişiklik olmaz gibi. En iyisini mabet bilir  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı murat

Uzun zamandır canlı yayını açmamıştım az önce açtım sanki kamera biraz dahamı netleşmiş banamı öyle geldi.
gece biraz daha kaliteli gibi gözüküyor.

Çevrimdışı Burak

@Burak bende kırmızı rengin bir yerlerde olacağını düşünüyorum. Vodafone kurumsal rengi bu aynı zamanda. Mesela loca çizgisi olabilir. Yanlız arkadaşlar kırmızı ve lacivert bir de sarıya tepki verdiler ki onlarda haklı. Bu renkler rakiplerin renkleri. Bizi anlatan bunlar. Zaten renkte değiller. Siyah tüm renkleri yutar,  beyaz tümünü harmanlar. Zıt kutuplardır ancak birlikte anlam bulurlar. Bence bu holiganlık değil.

Maviyi bilmem ama kırmızı öncelikle bayrağımızın rengidir, diğer yandan da daha önceden de kullandığımız hala formalarda kullanmaya devam ettiğimiz bir renktir. Şimdi kırmızı forma çıkıyor diye yönetimi galatasaraylılıkla mı suçluyoruz  :bandit: Loca çizgilerinde reklam olarak zaten vodafone reklamları yer alır herhalde, o yüzden o kısım kırmızı olacaktır gibi  :)