Her konuda plansız derken ciddi misin? Millet elde kalan yabancısını napacağını bilemezken bizim kontenjan fazlamız var. Basketbol da şube kapatmalar söz konusuyken belli bir disiplinle büyüyen bir takım var. Hentbol ilk defa avrupa çapında turnuvada. Stat projesi ortalamadan hızlı sadece bize göre yavaş. İlk planlama ile bugün arasında maliyet farkı vardır. Kuru değişti maliyetler arttı. Ama şu ana kadar fuzuli tek kuruş çıkmadı kulüpten. 51 milyon TL çatı maliyeti 105 milyon dolar yani işe başlarken 200 milyon TL bugün 255 milyon TL kalan inşaat gideri. Hangi eski yönetici ne demiş bırakın bunları sırf kur bile 50 milyon TL zarar ettirdi bize. Detay bilemeye gerek var mı? Basit hesap ortada. Bu stadı bir müteahhit alsa yüzde 25 daha artırdı maliyeti
Futbol şubesi 3 yıldır yeniden yapılanacak. Bekliyoruz. Güya her sene haziran aylarında transfer bitecekti. Her sene bjk'ye bir yerli futbolcu kazandırılacaktı. Örneğin koca yaz bir sağbek bulamadılar. Hala Altınsay'ın getirdiği Olcay ve Oğzuhan ile takım yürüyor. Bu şekilde plan program olmaz. Çok şey var yazacağım plansızlıkla ilgili hepsi dün gibi aklımda ama yeri değil. Errikson olayı, nene transferi, prosinecki..vs,vs uzar gider. Basketbol şubesı demişsin de şampiyon kadroyu dağıtan, oyuncuları 3-5 paraya "kolaylık" sağlayarak GS'ye gönderen kim? Hentbol şubesi zaten bir ekol bunun Fikret Orman ile falan ilgisi yok.
Benim derdim stadın maliyeti, kur farkı vs vs değil. Başkan önce x diyor stad maliyeti için, sonra y diyor. Bu nasıl iş? Fizibilitesi yapılmadı bu işin? Yoksa 1000m, 10m da yapılsa benim derdim değil. İş anlayışına karşıyım.