Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688332 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı rubi_tobin

Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı WarrChief

heyy ziyaretcilerrr

gelin sizde bakın hep aynı kişiler konusuyor gelin soru sorun katkı yapın arkadaslar

bana numaralı cok cabuk biticek izlenimi veriyor sanırım 200 kişi oraya aktarıldı??

Çevrimdışı Deniz

Vodafone Arena'da bir an
Rubi hocam yeni kameralar ne zaman devreye girecek bunun önü kapanmak üzere pek de birşey belli olmuyordu zaten bize bilgi verir misin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

@bangelero torpedo :hosgeldin

Günaydın Beşiktaş Arena ailesi  :) yarın zor bir deplasmanım var kız istemeye gidiyoruz seyirci desteğine ihtiyacım var  :bandit:
hayırlı uğurlu olsun altuğ kardeşim ,kalbim seninle. :)

Çevrimdışı WarrChief

eveet

yiğitcanın dediği gibi

-Passolig tribün sponsorluğu (2013-2019) 6 milyon dolar

üzüldüm :bawling: nedn çnk 6yıllık :( bu kadar ucuz olmamalıydı:(

Çevrimdışı Deniz

eveet

yiğitcanın dediği gibi

kaynak nedir hocam ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

paletli vinç çalışıyor mu ben mi yakalayamıyorum hareketli anlarını...?
çalışıyor da elinin ucuyla,değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı bjkfatih63

arkadaşlar yağmurlarda yavaş yavaş başlıyor artık. kaba inşaat ne kadar hızlı gitse iyi olur  :alala:

Çevrimdışı Salih A.

eveet

yiğitcanın dediği gibi

passo ile tribün sponsorluğu yapmadık adımıza bilet satış anlaşması yaptık buna karşılık 6 milyon dolar aldık
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

eveet

yiğitcanın dediği gibi

Hocam tribün isim hakkı sponsorluğu değil bu. Yanlış anlaşılıyor. aynı anlaşmayı gs'da yaptı herhangi bir tribün isim hakkı vermedi. Sadece Passolig kullanımı ve statta bilboard v.b reklam ürünlerinin sergilenmesi adı altında yapılan bir anlaşma.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

passo ile tribün sponsorluğu yapmadık adımıza bilet satış anlaşması yaptık buna karşılık 6 milyon dolar aldık
Aynen öyle. Biletix yerine passolig geldi. Durum bundan ibaret..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı melih

eveet

yiğitcanın dediği gibi

Passolig 6 yıl durur mu ?

Passolig ten dolayı takımlar kaç 6 milyon dolar zarar ediyor yıllık.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı WarrChief

kaynak nedir hocam ?

http://www.cnbce.com/yasam-ve-teknoloji/spor/fikret-orman-dan-uefa-aciklamasi

asagıda yazıyor

arkadaslar stadyum gelirlerinden birisi diytor
tribün ismi oalrak kaldıki yiğitcanda bunun sozlesmesine bakıyor ve oyle oldugunu soylemişti demekki yanlıs anlasılma falan değil,biz nasıl biletixten para aldık belli bir yıl için ama onun adı bu değildi hatırlatırım

arkadasımızın paylastıgı bu arastırmada catıdaki encok ozellii barındıran Brasilia Stadyumundan sonra biziz
kaldıki fiyat performansa baktıgımızda hakikaten farkımız belli olyuro

http://www.catider.org.tr/pdf/sempozyum7/15_%20Bildiri%20Orhon%20Alt_n.pdf
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2014, 12:55:55 WarrChief ]

Çevrimdışı Anıl

yahu niye şekermisin eriyecen biz ne ıslandık biliyon mu son maçta :D @anilt
Sen değilsin tabi üniversiteye hazırlanan :akuma::D

Çevrimdışı ayayhan

ya bu konuda yasalar uygulanıyor klüplerin seçim hakkı yok, fenerde kabul etti , klüp düzeyince bu konuyu tartışmak zaman kaybı sadece

Çevrimdışı Serhat Akkaya

http://www.cnbce.com/yasam-ve-teknoloji/spor/fikret-orman-dan-uefa-aciklamasi

asagıda yazıyor

arkadaslar stadyum gelirlerinden birisi diytor
tribün ismi oalrak kaldıki yiğitcanda bunun sozlesmesine bakıyor ve oyle oldugunu soylemişti demekki yanlıs anlasılma falan değil,biz nasıl biletixten para aldık belli bir yıl için ama onun adı bu değildi hatırlatırım
Burda Kap bildirimini paylaşmıştım. Tekrar ve altını çizerek söylüyorum isim hakkı anlaşması değil. Aynı anlaşmayı GS'da yaptı aynı şartlarda ve aynı paraya. GS'ın herhangi bir tribününe PASSOLİG ismi verildiğini gördünüz mü? İnsanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Salih A.

passo işin bahanesi taraftarın satın aldığı passo sayısı 60 bin lerde olimpiyata kimse gitmek istemiyor ha keza başakşehirde aynı akşam 6 da 7 de işten çıkıp maça gitmek insanlara zulüm gelliyor ayrıca passo dan biz karlıyız olimpiyatta maç ortalamamız 10 bini bile bulmuyor ama karşılığında 6 milyon dolar aldık avrupa maçları zaten bunun dışında.

Çevrimdışı quentine83

paletli vinç kapalının üstlerini en sona bırakacak sanırım.köşelere doğru kademelerin alçalacak olmasından dolayı bakalım nasıl bir görüntü çıkacak ortaya...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı lucabrasi41

NOOLUYO YAA BEN GEÇEN HAFTA BU STADIN ŞEKLİNİN ŞEMALİNİN BOZUK OLDUĞUNU ASLINDA HİÇTE ÖYLE GÜRÜLTÜ KOPARILACAK BİR STAT YAPMADIĞIMIZI YAZDIĞIMDA BANA YÜKLENENLER ŞİMDİ ESKİ AÇIĞI ŞİKAYET EDİYOLAR ŞEMALAR FİLAN ÇİZİP HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIKLARINI SÖYLÜYOLAR ARKADAŞIM YAPARSIN SAN MAMES GİBİ BİR STAT ONDAN SONRA GÜRÜLTÜ KOPARIRSIN BURSADAN KONYADAN BİLE UFAK STAT YAPIYORUZ HEMDE ŞEKLİ ŞEMALİ KÖTÜ BİR STAT O ESKİ AÇIĞIN HALİ NE ÖYLE BİRAZ DAHA İNSELER YER SEVİYESİNE İNECEKLER BU STATIN YAPILINCA GELİR OLARAK DİĞERLERİNİ YAKALAYIP HATTA GEÇEBİLECEZ BUNUNLA SONUNA KADAR UMUTLANALIM VE MUTLU OLALIM ONA VARIM AMA YENİ STADIMIZIN HEM KAPASİTE HEMDE GÖRÜNÜM OLARAK BİZİ ÇOK MUTLU ETMEYECEĞİNİ KABUL EDELİM.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

NOOLUYO YAA BEN GEÇEN HAFTA BU STADIN ŞEKLİNİN ŞEMALİNİN BOZUK OLDUĞUNU ASLINDA HİÇTE ÖYLE GÜRÜLTÜ KOPARILACAK BİR STAT YAPMADIĞIMIZI YAZDIĞIMDA BANA YÜKLENENLER ŞİMDİ ESKİ AÇIĞI ŞİKAYET EDİYOLAR ŞEMALAR FİLAN ÇİZİP HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIKLARINI SÖYLÜYOLAR ARKADAŞIM YAPARSIN SAN MAMES GİBİ BİR STAT ONDAN SONRA GÜRÜLTÜ KOPARIRSIN BURSADAN KONYADAN BİLE UFAK STAT YAPIYORUZ HEMDE ŞEKLİ ŞEMALİ KÖTÜ BİR STAT O ESKİ AÇIĞIN HALİ NE ÖYLE BİRAZ DAHA İNSELER YER SEVİYESİNE İNECEKLER BU STATIN YAPILINCA GELİR OLARAK DİĞERLERİNİ YAKALAYIP HATTA GEÇEBİLECEZ BUNUNLA SONUNA KADAR UMUTLANALIM VE MUTLU OLALIM ONA VARIM AMA YENİ STADIMIZIN HEM KAPASİTE HEMDE GÖRÜNÜM OLARAK BİZİ ÇOK MUTLU ETMEYECEĞİNİ KABUL EDELİM.
ben de sana katılıyorum arkadaşım çok kötü bir stad ortaya çıkıyor, o kadar kötü ki geçen hafta gittim kombinemi iade etmek istediğimi söyledim, ne biçim stat yapıyorsunuz alın başınıza çalın diye. Sen de öyle yap bence kombinen varsa, paranla rezil olacaksın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

tamam hocam :D

Çevrimdışı WarrChief

Burda Kap bildirimini paylaşmıştım. Tekrar ve altını çizerek söylüyorum isim hakkı anlaşması değil. Aynı anlaşmayı GS'da yaptı aynı şartlarda ve aynı paraya. GS'ın herhangi bir tribününe PASSOLİG ismi verildiğini gördünüz mü? İnsanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen.

gorelim kesinleşsin hersey bitsin ondan sonra "insanları yanlıs yonlendiremeyelim lütfen" i tartısalım...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben de sana katılıyorum arkadaşım çok kötü bir stad ortaya çıkıyor, o kadar kötü ki geçen hafta gittim kombinemi iade etmek istediğimi söyledim, ne biçim stat yapıyorsunuz alın başınıza çalın diye. Sen de öyle yap bence kombinen varsa, paranla rezil olacaksın..
Hatta kombinenizi iade etmeyin size san mames barria'dan da bir kombine verelim dediler kabul etmedim. Dik durdum.  :bandit:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Salih A.

fikret orman şu yazını okusa yemin ediyorum ıslak odunla kovalar seni :) büyük stat istiyorsan buyur olimpiyat statı varmı daha büyüğü?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu ne ya cocuk gibi bi yazı neresi kötü stadın siz ne sanıyorsunuz  cocuk oyuncagımı bu ?

olabilecek şartlarda en iyis yapılıyor.. burda böyle şeyler yazıp can sıkmanın mantıgı ne ayrıca. kimsenin şikayetci oldugu yok.. gayet ŞIK bi stad ortaya cıkıyor.
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2014, 13:15:58 onur4563 ]