Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6687776 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

Abi ben de Ankara'dayim bana da haber verin müsait olursam katılırim :ok:
Tamam kardeş inşallah

Çevrimdışı iyimserure

şu çirkinliğe bak, tövbe yarabbim sen koru

Çevrimdışı Anıl

evett bende anayasa mahkemesine başvuracağım o kadar kötü stat ki yıksınlar bu nasıl proje yaaa
Bende bende :kop::kop:

Çevrimdışı BULUT10

trollerimiz gelmiş forumda eksik kalmamış :D

Çevrimdışı ilhan

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Fikret Orman yapımı devam eden Vodafone Arena Stadı’nın Türkiye’nin çevreci ilk stadyumu olduğunu belirtti. Yeşil İş 2014: Sürdürülebilir İş Buluşması’nda konuşan Orman “Vodafone Arena fotovoltaik sistem ile güneşten elektrik elde etme, çatı ve yapıya düşen yağmur suyunu depolayarak kullanma, yeşil bina sertifikalı yapı ürünlerinin kullanımı, klimalarda ozon dostu gaz kullanımlı cihazların seçimi, kapalı mekanlara yüzde yüz taze hava veren klima gibi pek çok yeniliğe ev sahipliği yapacak” dedi. (Kaynak Hürriyet)

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

LucaBrasi isimli arkadaşa fazla ağlamasından ve renkli olmasından dolayı şahsım tarafından San Mames stadında bir adet kombine kart hediye edilmiştir.Kombine Kart'ın kendisine ulaştırılması için ivedilikle kendisine ulaşabileceğimiz telefon numarasını ve açık adresini mesaj olarak göndermesini rica ediyorum.  :D

Çevrimdışı Salih A.

şu çirkinliğe bak, tövbe yarabbim sen koru
kombine ve forma alarak bu günaha ortak olmayın :) abi resim paylaşınca aklıma geldi kulelerin üstüne inş. güzel bir çay bahçesi veya rest. gibi birşey yapılır o manzarada çay içmek nasıl keyfili gelir insana
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

evett bende anayasa mahkemesine başvuracağım o kadar kötü stat ki yıksınlar bu nasıl proje yaaa

Abi ben Avrupa İnsan Hakları mahkemesini düşünmüştüm,biz Beşiktaş taraftarları bu kadar kötü bir stada layık değiliz  :D

Çevrimdışı Burak

Stat bittiği zaman Gaziler Büfe orada kalacak mı yine acaba?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yok orasını yakın zamanda yıkacaklar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

o konu biraz karışık henüz net değil Gazilerin Elinde Güzel bir proje var kartal çizimli falan ama netlik kazanmadı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

o konu biraz karışık henüz net değil Gazilerin Elinde Güzel bir proje var kartal çizimli falan ama netlik kazanmadı
Burdan ilgili bir arkadaş yıkılacağını söylemişti diye hatırlıyorum. Yanlış bilgi vermek istemem.  Yeni statta tam stadın girişine büfe veya o tarz bir yapı koymazlar diye düşünüyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ayayhan

Çevrimdışı yigitcan1903

Buyur Kap bildirimi. Burda ne stat ismi geçiyor ne isim hakkı. Sponsorluk adı geçiyor, burdan nasıl isim hakkı anlaşmasını çıkardınız anlamıyorum. Birisi kuyuya taş atıyor 10 kişi çıkarmaya uğraşıyor sonra. Somut verilerle gelin canımı yiyin. Aynı tarz anlaşmaları Biletix ile de yapıyorduk. Mali tabloları açıp bakarsanız Biletix adına temlik ettirdiğimiz miktarları filan görebilirsiniz.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=347439
@Serhat Akkaya
Bakma imkanım oldu elimdeki dokümana yalnızca "tribün sponsorluğu" yazıyor,evet.
İsimle ilgili bir şey yok
Zaten "passolig tribünü" diye bir şey de geçmemiş hiçbir yerde,büyük ihtimal siz haklısınız
Yalnız mevzu kuyuya taş atma mevzusu değil,Beşiktaş böyle meselelerden çok gol yedi ve mali meselelerde başkan dahil kimseye itimadım yok
Bunları kurcalamak elzem,hiçbiri babamın oğlu değil neticede

Çevrimdışı Afyon Kartalı

orasi donus bolumu o sekilde olmak zorunda yamuk degil

Ama dönüşe doğru değil tam ters tarafa. Neyse prekastlarda anlaşılır galiba.... Ben yanılıyorum gibi... inşallah öyledir...
TURSAN

Çevrimdışı lucabrasi41

LucaBrasi isimli arkadaşa fazla ağlamasından ve renkli olmasından dolayı şahsım tarafından San Mames stadında bir adet kombine kart hediye edilmiştir.Kombine Kart'ın kendisine ulaştırılması için ivedilikle kendisine ulaşabileceğimiz telefon numarasını ve açık adresini mesaj olarak göndermesini rica ediyorum.  :D
Büyük harfle yazıldığı için silindi
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2014, 14:26:05 Necmi ]

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı bangelero torpedo

:hosgeldin burdaki varlığın ve yazacağın mesajlar büyük katkıdır :ok:
Necmi, (aramızdaki yaş fakına rağmen sadece isminle hitap etmek istiyorum.)
Senin şahsında, bana karşılama mesajı gönderen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Ankaralı taraftarlarımızla programlara katılmayı isterim tabi ki, 4 yaşındaki taze kartal oğlumla katılırız imkanlar dahilinde.
Konu dışı belki, dilerseniz silerim bu mesajı ama, bir halısaha maçında üzerinde beşiktaş formalı birini görünce insan neden hemen yakın hissediyor o kişiyi kendine? Algıda seçicilik mi, azınlığız o yüzden mi, yoksa tüm Beşiktaşlılar sempatik ve iyi insanlar mı :)
BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞLI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN...

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Büyük harflerle yazıldığı için silindi

Gerçekçilik diyerek kendi kendinle çelişiyorsun bu forumda defalarca kez söylendi stadın yapılabileceği en iyi şekli bu.Anıtlar kurulunun verdiği kapasite izni belli,kulelerden yüksek bir şekilde tribün yapsak oraya taraftar sokamıyoruz 42bin'den fazla olduğu için.Pek de gerçekçi değilmişsin bence.
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2014, 14:28:32 Necmi ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Herkesin beğenisi farklıdır,beğenmeyen adama yüklenmeyin
Şahsen beğeniyorum stadımızı,ha eski açık aynı seviyede olsa daha iyi olur muydu,olurdu
Bana göre de kapasiteyi artıramamamız sıkıntı ama yapacak bir şey yok

Çevrimdışı Haldun

be
begenmediginiz stad ve begenmediniz eski açık hakkaten çok kötü gözüküyor helal olsun size

[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2014, 14:28:10 Necmi ]

Çevrimdışı metin06carsi

NOOLUYO YAA BEN GEÇEN HAFTA BU STADIN ŞEKLİNİN ŞEMALİNİN BOZUK OLDUĞUNU ASLINDA HİÇTE ÖYLE GÜRÜLTÜ KOPARILACAK BİR STAT YAPMADIĞIMIZI YAZDIĞIMDA BANA YÜKLENENLER ŞİMDİ ESKİ AÇIĞI ŞİKAYET EDİYOLAR ŞEMALAR FİLAN ÇİZİP HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIKLARINI SÖYLÜYOLAR ARKADAŞIM YAPARSIN SAN MAMES GİBİ BİR STAT ONDAN SONRA GÜRÜLTÜ KOPARIRSIN BURSADAN KONYADAN BİLE UFAK STAT YAPIYORUZ HEMDE ŞEKLİ ŞEMALİ KÖTÜ BİR STAT O ESKİ AÇIĞIN HALİ NE ÖYLE BİRAZ DAHA İNSELER YER SEVİYESİNE İNECEKLER BU STATIN YAPILINCA GELİR OLARAK DİĞERLERİNİ YAKALAYIP HATTA GEÇEBİLECEZ BUNUNLA SONUNA KADAR UMUTLANALIM VE MUTLU OLALIM ONA VARIM AMA YENİ STADIMIZIN HEM KAPASİTE HEMDE GÖRÜNÜM OLARAK BİZİ ÇOK MUTLU ETMEYECEĞİNİ KABUL EDELİM.

Size stat yapanda kabahat Demirören gibi yıllarca olmayacak projeleri gösterip her mayısta kazma vurma avuntusuyla yaşamak daha iyiydi değil mi? Stadımızı aynı yerine yapmanın bile ne kadar büyük bir iş olduğunun farkına varın varsın eski açık alçak olsun, varsın bu sezonda bitmesin 1 sezon daha dışarda oynayalım yıkılmaz denilen stat yıkıldı yapılmaz denilen stat hızla yükseliyor hemde bütün bunlar kulüp borç batağındayken yapılıyor bence büyük başarıdır bu yapılanlar.Ha tabiki gönül ister san mames gibi olsun ama yapılabilecek en iyisi şu an yapılan olduğuna eminim.

Çevrimdışı iyimserure

tamam biz de sana hak veriyoruz zaten, bu kadar insan bu forumda stadın ne kadar çirkin olduğunu konuşuyoruz 1 yıldır
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2014, 14:27:25 Necmi ]

Çevrimdışı Salih A.

abi gerçekci olmana ve beğenip beğenmemene eyvallah ama siyaseti sokmayalım işin içine beğenmeyebilirsin ama orası bu insanların yuvası gibi gördükleri bir yer kötü iğrenç bile olsa bunca insan sabırsızlıkla bu statı bekliyor heyecanla takip ediyor 55 yaşında ki adam oturup bir prekastın neden 2 saatte takıldığını kendine dert ediniyor kendin beğenme ama bunca insanın beğendiği bir şeyide aşağılayıp hakaret etme
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2014, 14:27:47 Necmi ]
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Burak Akay

bebegenmediginiz stad ve begenmediniz eski açık hakkaten çok kötü gözüküyor helal olsun size

günde 10 kere izliyorum tüylerim diken diken oluyor her seferinde
İyi Günde Kötü Günde