Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6687850 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Haldun

NOOLUYO YAA BEN GEÇEN HAFTA BU STADIN ŞEKLİNİN ŞEMALİNİN BOZUK OLDUĞUNU ASLINDA HİÇTE ÖYLE GÜRÜLTÜ KOPARILACAK BİR STAT YAPMADIĞIMIZI YAZDIĞIMDA BANA YÜKLENENLER ŞİMDİ ESKİ AÇIĞI ŞİKAYET EDİYOLAR ŞEMALAR FİLAN ÇİZİP HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIKLARINI SÖYLÜYOLAR ARKADAŞIM YAPARSIN SAN MAMES GİBİ BİR STAT ONDAN SONRA GÜRÜLTÜ KOPARIRSIN BURSADAN KONYADAN BİLE UFAK STAT YAPIYORUZ HEMDE ŞEKLİ ŞEMALİ KÖTÜ BİR STAT O ESKİ AÇIĞIN HALİ NE ÖYLE BİRAZ DAHA İNSELER YER SEVİYESİNE İNECEKLER BU STATIN YAPILINCA GELİR OLARAK DİĞERLERİNİ YAKALAYIP HATTA GEÇEBİLECEZ BUNUNLA SONUNA KADAR UMUTLANALIM VE MUTLU OLALIM ONA VARIM AMA YENİ STADIMIZIN HEM KAPASİTE HEMDE GÖRÜNÜM OLARAK BİZİ ÇOK MUTLU ETMEYECEĞİNİ KABUL EDELİM.
oldu teşekkürler.

Çevrimdışı Necmi

Sevgili Beşiktaşlılar Günaydın,
Stadımızın inşaatının Ankaradan sadece bu forumdan ve forumdaki fotograflardan izleyebilen kişilerdenim. Foruma katkısı olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim. Fotoğraf çeken, gif yapan, hızlandırılmış videoları hazırlayan, teknik birikimlerini ve anlık gözlemlerini paylaşan tüm taraftarlarımız; Sağolun... İstanbul dışındaki taraftarların yeni stadımızla ilgili güncel bilgi alabildiği tek site burası bence...
Bu forumu açıldığı ilk günden beri takip ediyorum, WOWdan ve donanımdan sonra buraya taşınıldığını an be an takip edenlerdenim. Her akşam evde günlük mesajları ve fotografları inceliyor, sabah işe gelince de gece boyu kaçırdığım gelişmeleri okuyorum. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim.
Foruma üye olma amacım dün bi arkadaşımızın 99 kişilik ziyaretci gurubunu üye olmaya davet etmesidir. Bu kadar uzaktan herhangi bir katkım olur mu foruma bilemiyorum. Ama stadımızda ilk üçlü çekilirken tribünde olmayı çok istiyorum ama orada olamasam da televizyon başındaki kalp çarpıntım ve duygu yoğunluğum sizlerle olacak...O anı özlemle bekliyorum tüm taraftarlarımız gibi ve en kısa zamanda bunun gerçekleşmesini istiyorum.
Hepinize sevgi ve selamlarımı gönderiyorum Ankaradan... Özcan

:hosgeldin burdaki varlığın ve yazacağın mesajlar büyük katkıdır :ok:

Çevrimdışı quentine83

NOOLUYO YAA BEN GEÇEN HAFTA BU STADIN ŞEKLİNİN ŞEMALİNİN BOZUK OLDUĞUNU ASLINDA HİÇTE ÖYLE GÜRÜLTÜ KOPARILACAK BİR STAT YAPMADIĞIMIZI YAZDIĞIMDA BANA YÜKLENENLER ŞİMDİ ESKİ AÇIĞI ŞİKAYET EDİYOLAR ŞEMALAR FİLAN ÇİZİP HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIKLARINI SÖYLÜYOLAR ARKADAŞIM YAPARSIN SAN MAMES GİBİ BİR STAT ONDAN SONRA GÜRÜLTÜ KOPARIRSIN BURSADAN KONYADAN BİLE UFAK STAT YAPIYORUZ HEMDE ŞEKLİ ŞEMALİ KÖTÜ BİR STAT O ESKİ AÇIĞIN HALİ NE ÖYLE BİRAZ DAHA İNSELER YER SEVİYESİNE İNECEKLER BU STATIN YAPILINCA GELİR OLARAK DİĞERLERİNİ YAKALAYIP HATTA GEÇEBİLECEZ BUNUNLA SONUNA KADAR UMUTLANALIM VE MUTLU OLALIM ONA VARIM AMA YENİ STADIMIZIN HEM KAPASİTE HEMDE GÖRÜNÜM OLARAK BİZİ ÇOK MUTLU ETMEYECEĞİNİ KABUL EDELİM.

hakkaten noluyaaa :alala: nerden çıktı şimdi bu olay durup dururken....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Caner

al abi bi snickers ye.

Çevrimdışı rubi_tobin

Rubi hocam yeni kameralar ne zaman devreye girecek bunun önü kapanmak üzere pek de birşey belli olmuyordu zaten bize bilgi verir misin

Buna şöyle bir cevap vemiştim, tekrar aynı cevabı vermek zorundayım.

Selam kardeşim,
Kamera konusunu hemen açıklayayım.
Şöyle ki;
Mevcut kameraya ek olarak 2 kamera daha ilave edilmesi planlandı.
Hatta 2 farklı kamera ile görüntü testi yapıldı.
Ancak kameralardan birinin konacağı yer bunun için yüksek bir kira talep etti.(Kullanılmaması için yapıldı sanırım.)
Diğer bölge de yemekhanenin orası olacaktı. Ancak orası da yayın için gerekli ve güvenli hat tesis edilememesi nedeni ile yapılamadı.
Şu durumda hattın (elektrik, interner v.s. tümü) güvenle çalışacağının garanti edilebileceği bir alan tespit edilir edilmez, konacak.
Çalışma alanının şantiye olması nedeni ile bu şartların oluşması çok zor oluyor.
Yoksa emin olabilirsin, kamera sayısını arttırmayı çok istiyoruz.
Üzülerek belirtmek isterim ki bu biraz zaman alacak.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı kaanzor

üye olun olun dediniz olduk :) hafta sonları ben de fotoğraf paylaşımında bulunabilirim an be an forumu takip ediyorum :ok:
:hosgeldin
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

gorelim kesinleşsin hersey bitsin ondan sonra "insanları yanlıs yonlendiremeyelim lütfen" i tartısalım...
Buyur Kap bildirimi. Burda ne stat ismi geçiyor ne isim hakkı. Sponsorluk adı geçiyor, burdan nasıl isim hakkı anlaşmasını çıkardınız anlamıyorum. Birisi kuyuya taş atıyor 10 kişi çıkarmaya uğraşıyor sonra. Somut verilerle gelin canımı yiyin. Aynı tarz anlaşmaları Biletix ile de yapıyorduk. Mali tabloları açıp bakarsanız Biletix adına temlik ettirdiğimiz miktarları filan görebilirsiniz.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=347439
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı lucabrasi41

fikret orman şu yazını okusa yemin ediyorum ıslak odunla kovalar seni :) büyük stat istiyorsan buyur olimpiyat statı varmı daha büyüğü?
Büyük harflerle saygısızca üslup yazıldığı ve siyasi içerik taşıdığı için için silindi
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2014, 13:37:05 Necmi ]

Çevrimdışı ayayhan

Çevrimdışı hzr3088

Büyük harflerle saygısızca üslup yazıldığı ve siyasi içerik taşıdığıiçin için silindi

stad alanını kentsel dönüşüm olarak projelendirip ondan sonra hadi iyisiniz çııkardık yapın stadınızı demek nasıl bir iyilik oluyo ben anlamadım?
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2014, 13:37:56 Necmi ]
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Deniz

Buna şöyle bir cevap vemiştim, tekrar aynı cevabı vermek zorundayım.

Selam kardeşim,
Kamera konusunu hemen açıklayayım.
Şöyle ki;
Mevcut kameraya ek olarak 2 kamera daha ilave edilmesi planlandı.
Hatta 2 farklı kamera ile görüntü testi yapıldı.
Ancak kameralardan birinin konacağı yer bunun için yüksek bir kira talep etti.(Kullanılmaması için yapıldı sanırım.)
Diğer bölge de yemekhanenin orası olacaktı. Ancak orası da yayın için gerekli ve güvenli hat tesis edilememesi nedeni ile yapılamadı.
Şu durumda hattın (elektrik, interner v.s. tümü) güvenle çalışacağının garanti edilebileceği bir alan tespit edilir edilmez, konacak.
Çalışma alanının şantiye olması nedeni ile bu şartların oluşması çok zor oluyor.
Yoksa emin olabilirsin, kamera sayısını arttırmayı çok istiyoruz.
Üzülerek belirtmek isterim ki bu biraz zaman alacak.
Evet bu cevabı görmüştüm sadece geçen zamanda bir gelişme oldu mu diye sormuştum.Teşekkürler
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Kırmızı alan yamuk mu yoksa yanılıyor muyum...
TURSAN

Çevrimdışı ilhan

@kanoxoz evet yapalım birşeyler bayramdan sonra Ankara grubu olarak  :busted_cop:
Tamamdır arkadaşlar bayramdan sonra görüşelim

Çevrimdışı rubi_tobin

Büyük harflerle saygısızca üslup yazıldığı ve siyasi içerik taşıdığı için için silindi

İyi de kentsel dönüşüm alanlarının tümü meskun mahaller. Stat çevresindeki yerleşimler ise tarihi cami ve saray, swissotel, gudupet plaza, evlendirme dairesi ve lunapark. Nereyi kentsel dönüşüm yapacaksın. Kentsel dönüşüme deprem toplanma alanlarına yapılan AVM'lerden başlasın.
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2014, 13:40:24 Necmi ]
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı ilhan

üye olun olun dediniz olduk :) hafta sonları ben de fotoğraf paylaşımında bulunabilirim an be an forumu takip ediyorum :ok:
:hosgeldin

ysariusta

• Ziyaretçi

stad alanını kentsel dönüşüm olarak projelendirip ondan sonra hadi iyisiniz çııkardık yapın stadınızı demek nasıl bir iyilik oluyo ben anlamadım?
Allah sevindireceği kulunun önce eşşeğini kaybeder sonra buldururmuş... Onun gibi düşün  :kop:

Çevrimdışı iyimserure

Hatta kombinenizi iade etmeyin size san mames barria'dan da bir kombine verelim dediler kabul etmedim. Dik durdum.  :bandit:
:lol:
iyi yapmışsın, san mames de çok çirkin bir stat zaten, ne kapasite ne de görünüm olarak mutlu olmuyorum ben o stadı görünce

Çevrimdışı berk_bjk

Bir gariplik var da öz yanılması olabilir.

Çevrimdışı Erol Akçınar

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Bir gariplik var da öz yanılması olabilir.

İnşallah öyledir.... Bu stat ömrümü yedi bir bitse ne güzel olacak...
TURSAN

Çevrimdışı Salih A.

bu resime göre süzeride eğimli yapmışlar :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

orasi donus bolumu o sekilde olmak zorunda yamuk degil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Tamamdır arkadaşlar bayramdan sonra görüşelim
Abi ben de Ankara'dayim bana da haber verin müsait olursam katılırim :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

evett bende anayasa mahkemesine başvuracağım o kadar kötü stat ki yıksınlar bu nasıl proje yaaa