Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688322 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjkfatih63

Kırmızı alan yamuk mu yoksa yanılıyor muyum...
orda yanındakı kolon yamuk olduğundan dolayı göz yanılması oluşuyr. dikkatli bakınca sıkıntı olmadığı gözüküyor.  :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

Büyük harfle yazıldığı için silindi
37 yaşında 43 yıllık Beşiktaşlı büyüğüm. Küçük harfle yazar mısın? Hayır hatadan dönmek fazilettir. Az önce mesajın büyük harfle yazıldı diye silindi işte. Tamam burayı karıştır. Görevin buysa amenna. Fakat buranın kültürü farklı. Bir fikir söyleyip sürekli tekrarlayarak kabullenen adamlar değiliz. (hanımlar alınmasın onlarda gayet mantıklı) Bunu yapan biri vardı 2 gün evvel New York'taymış fotoğraflarını gördük gazetelerde. Benim guzen şeer planlamacısıydı ondan duyduydum falan gibi bir tez ile en fazla güzel vakit geçirilir. Dikkate almamamız ondandır. Biraz daha rasyonel olmayı başarabilirseniz sizi de dinleriz. Ancak burada iftira atıp kaçarak bir yere varamazsınız. O planlar vardır. Ama bu stat inşaatı için Başkan 40 defa anlattı 1/5000 lik planları tekrar tekrar yaptılar. Ha zatı şahaneleri bu konudan yeterince nemalanmış ama sükse yapamamış olabilir. O da Beşiktaşlının doğasındandır. Sen semti tarumar edip stada izin verdim diye gerinemezsin arkadaşım.  :akuma:

Çevrimdışı quentine83

bebegenmediginiz stad ve begenmediniz eski açık hakkaten çok kötü gözüküyor helal olsun size

yalnız lansmanı izleyince bi daha aşık oldum haa... :sevinc
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı iyimserure

37 yaşında 43 yıllık Beşiktaşlı büyüğüm. Küçük harfle yazar mısın? Hayır hatadan dönmek fazilettir. Az önce mesajın büyük harfle yazıldı diye silindi işte. Tamam burayı karıştır. Görevin buysa amenna. Fakat buranın kültürü farklı. Bir fikir söyleyip sürekli tekrarlayarak kabullenen adamlar değiliz. (hanımlar alınmasın onlarda gayet mantıklı) Bunu yapan biri vardı 2 gün evvel New York'taymış fotoğraflarını gördük gazetelerde. Benim guzen şeer planlamacısıydı ondan duyduydum falan gibi bir tez ile en fazla güzel vakit geçirilir. Dikkate almamamız ondandır. Biraz daha rasyonel olmayı başarabilirseniz sizi de dinleriz. Ancak burada iftira atıp kaçarak bir yere varamazsınız. O planlar vardır. Ama bu stat inşaatı için Başkan 40 defa anlattı 1/5000 lik planları tekrar tekrar yaptılar. Ha zatı şahaneleri bu konudan yeterince nemalanmış ama sükse yapamamış olabilir. O da Beşiktaşlının doğasındandır. Sen semti tarumar edip stada izin verdim diye gerinemezsin arkadaşım.  :akuma:
+1903  :claps: :claps: :claps: :ok: :ok: :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

Yanlız ben daha yazmadan silmişler gene mesajını.  :nerd:

Çevrimdışı Deniz

Beyler cevap vermenize gerek yok artık beyefendi ne zaman bir mesaj atsa ortalık karışıyor iyi niyetle yazan birisi bunu yapmaz.İnatla büyük harfle yazıp inatla stada laf vurup inatla işi siyasete sürükleyen birisine nasıl laf anlatabilirsiniz ki yormayın tatlı canınızı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail stadımız maşallah tacın en üstümdeki pırlanta gibi ...sen katılıyomusun bu benzetmeme :D :D

Çevrimdışı SDemirsoy

yok Deniz çıkamadık daha  :D @Deniz

Hanımefendiye Teşekkürler..

Çevrimdışı lucabrasi41

burda kimse benim beşiktaşlılığımı sorgulayamaz herkes kendine göre beşiktaşlıdır benim suçum bu şekilsiz stadı beğenmeyip beşiktaşın daha büyük ve daha görsel daha şık bir stada sahip olmasını beklemek ise tamam ben suçluyum 

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı lucabrasi41

37 yaşında kim onu anlamadım arkadaşım

Çevrimdışı TALAT

"capslock" benim de dayıoğlu ihracatçılar meclisinde çalışıyo ondan aldığım bilgiye göre stadımız ırak a ihracat koşullarını taşımıyormuş.

merabayın bu arada
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Necmi

Necmi, (aramızdaki yaş fakına rağmen sadece isminle hitap etmek istiyorum.)
Senin şahsında, bana karşılama mesajı gönderen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Ankaralı taraftarlarımızla programlara katılmayı isterim tabi ki, 4 yaşındaki taze kartal oğlumla katılırız imkanlar dahilinde.
Konu dışı belki, dilerseniz silerim bu mesajı ama, bir halısaha maçında üzerinde beşiktaş formalı birini görünce insan neden hemen yakın hissediyor o kişiyi kendine? Algıda seçicilik mi, azınlığız o yüzden mi, yoksa tüm Beşiktaşlılar sempatik ve iyi insanlar mı :)
hiç sorun değil :D forum açıldığından beri kendimi çok yaşlı hissediyorum oğlunun güzel bir ömrü olsun genç kartalı öp benim yerime @bangelero torpedo

Çevrimdışı Necmi

"capslock" benim de dayıoğlu ihracatçılar meclisinde çalışıyo ondan aldığım bilgiye göre stadımız ırak a ihracat koşullarını taşımıyormuş.

merabayın bu arada
:hosgeldin  :alala:

Çevrimdışı Tolga

statta gördüğüm kadarıyla çalışmalar gene yoğun bir şekilde devam ediyor :) :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SDemirsoy

merabayın bu arada
:hosgeldin ırakla ne alaka anlayamadık  :alala:

Çevrimdışı ayayhan

bu koltuk ve merdiven rengi güzel arada bir kuşakta kırmızı olursa çilekli olur stad  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı TALAT

:hosgeldin ırakla ne alaka anlayamadık  :alala:
stada bi bok atma durumu var sandım ondan :). zaten sırf bazı zatlar kasten kötüleme yapıyor diye üye oldum. kusura bakmayın
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ZEKI

merabayın bu arada
:hosgeldin

Çevrimdışı ahmet türker

hiç sorun değil :D forum açıldığından beri kendimi çok yaşlı hissediyorum oğlunun güzel bir ömrü olsun genç kartalı öp benim yerime @bangelero torpedo
ben gelince biraz genç hissetmişindir. :)

Çevrimdışı Necmi

stada bi bok atma durumu var sandım ondan :). zaten sırf bazı zatlar kasten kötüleme yapıyor diye üye oldum. kusura bakmayın
yok espiriyi anladım :D vurgulamak için yaptım zaten  :tabe:

Çevrimdışı ahmet türker

merabayın bu arada
:hosgeldin  :)