Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6687725 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Sadece loca ve viplerden 70 milyon tl gelir elde edilmis olimpiyat forma kombine sampiyonlar ligi gelirinide koyarsak 100 milyona yakin bir rakam cikar stadi baskanin suana kadar bu paralarla yaptigi ap acik ortada destek olan herkese tesekkur etmek gerek biraz daha destekle bu is olacak kombinelerin 2 katina cikmasi lazim formalarinda oyle :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı attila_metu

Bayrama kadar kırmızı, yeşil ve sarı ile gösterdiğim bölgelerden birinin tablasına başlansa süper olurdu.
Gerçi sarı kısmın kolonları betonlanmadı henüz.

Çevrimdışı ayayhan

süzer plazadaki bayan arkadaşımız kahvesini içtiyse ordan bi foto yollayabilir belki ??

Çevrimdışı Caner

Bayrama kadar kırmızı, yeşil ve sarı ile gösterdiğim bölgelerden birinin tablasına başlansa süper olurdu.
Gerçi sarı kısmın kolonları betonlanmadı henüz.

Kırmızı değil de, sarı ve yeşille gösterdiğiniz kısımlardan birine başlanmasını çok isterdim zaten 4-5 günde bitiyor tablası

Vodafone Arena 25.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı quentine83

bence yeni açıkta strateji hatası yapıldı.şuan sütunların oldugu bölgeyi yükseltiyorlar üsteli her tarafı da kapattılar.madem iş böyleydi arkada harcadıkları mesaiyi öne harcasalardı yeni açık sütunlarda dahil bitme noktasındaydı şimdi.nasıl ki şimdi ön bittikten sonra geçecekler arkaya o zamanda geçilirdi.ne değiştide öne eğildiler...baktılar ki arkadan gelerek yetişmeyecek...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

bence yeni açıkta strateji hatası yapıldı.şuan sütunların oldugu bölgeyi yükseltiyorlar üsteli her tarafı da kapattılar.madem iş böyleydi arkada harcadıkları mesaiyi öne harcasalardı yeni açık sütunlarda dahil bitme noktasındaydı şimdi.nasıl ki şimdi ön bittikten sonra geçecekler arkaya o zamanda geçilirdi.ne değiştide öne eğildiler...baktılar ki arkadan gelerek yetişmeyecek...

Arka taraf bu yukseklige cikmadan once baslayamadilar beton mikserleri sıkıntı olusturdu bazi bolgeler icin daha sonra on taraflara baslayabildiler :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Strateji hatasından çok bence başlangıçta çok ağır davrandılar ve şimdi bunu kapatmak için yoğun şekilde çalışıyorlar. İyimser tahminle Yeni açık en az 2 ay geriden geliyor stadın diğer bölümlerine göre. Bu yorumu yaparken ordaki hafriyatın geç kaldırıldığını da göz önüne aldım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Belki daha önce konuşulmuştur bu konu ama Obitaş'ın sitesinde Vodafone Arena ile ilgili bir tane bilgi yok :) Acaba bizim Obitaş çakma Obitaş mı?  :evillol: Bu kadar yavaş olmalarından anlamalıydık  :lol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Altuğ

:claps: :claps: :claps: :claps: hayirli ugurlu olsun desene seni de kaybediyoruz

Teşekkürler abi ama kaybolmam ben merak etmeyin :)

Çevrimdışı ahmet türker

Sevgili Beşiktaşlılar Günaydın,
Stadımızın inşaatının Ankaradan sadece bu forumdan ve forumdaki fotograflardan izleyebilen kişilerdenim. Foruma katkısı olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim. Fotoğraf çeken, gif yapan, hızlandırılmış videoları hazırlayan, teknik birikimlerini ve anlık gözlemlerini paylaşan tüm taraftarlarımız; Sağolun... İstanbul dışındaki taraftarların yeni stadımızla ilgili güncel bilgi alabildiği tek site burası bence...
Bu forumu açıldığı ilk günden beri takip ediyorum, WOWdan ve donanımdan sonra buraya taşınıldığını an be an takip edenlerdenim. Her akşam evde günlük mesajları ve fotografları inceliyor, sabah işe gelince de gece boyu kaçırdığım gelişmeleri okuyorum. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim.
Foruma üye olma amacım dün bi arkadaşımızın 99 kişilik ziyaretci gurubunu üye olmaya davet etmesidir. Bu kadar uzaktan herhangi bir katkım olur mu foruma bilemiyorum. Ama stadımızda ilk üçlü çekilirken tribünde olmayı çok istiyorum ama orada olamasam da televizyon başındaki kalp çarpıntım ve duygu yoğunluğum sizlerle olacak...O anı özlemle bekliyorum tüm taraftarlarımız gibi ve en kısa zamanda bunun gerçekleşmesini istiyorum.
Hepinize sevgi ve selamlarımı gönderiyorum Ankaradan... Özcan
:hosgeldin. :)

Çevrimdışı Salih A.

ziyaretçi arkadaşlar üye olanları vodafone arenada çalışmaya göndermiyorlar 85 ziyaretçi hey maşallah :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı quentine83

paletli vinç çalışıyor mu ben mi yakalayamıyorum hareketli anlarını...?
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı kaanzor

ziyaretçi arkadaşlar üye olanları vodafone arenada çalışmaya göndermiyorlar 85 ziyaretçi hey maşallah :)

Keşke gönderseler yıllık izin duruyo 1 hafta çalışırdık  :evillol: :evillol: :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı SDemirsoy

Yarında maça gelemicem heralde Samet abi yağmur yüzünden :bawling:
yahu niye şekermisin eriyecen biz ne ıslandık biliyon mu son maçta :D @anilt

Çevrimdışı Burak Akay

@kanoxoz evet yapalım birşeyler bayramdan sonra Ankara grubu olarak  :busted_cop:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Oktay

yahu niye şekermisin eriyecen biz ne ıslandık biliyon mu son maçta :D @anilt
hem yağmur yağdımmı açıktakileri kapalıya alıyolar  :icool:

Çevrimdışı BULUT10

üye olun olun dediniz olduk :) hafta sonları ben de fotoğraf paylaşımında bulunabilirim an be an forumu takip ediyorum :ok:

Çevrimdışı Efe

paletli vinç çalışıyor mu ben mi yakalayamıyorum hareketli anlarını...?
calisiyor kapali solda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

üye olun olun dediniz olduk :) hafta sonları ben de fotoğraf paylaşımında bulunabilirim an be an forumu takip ediyorum :ok:
:hosgeldin

Çevrimdışı Salih A.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

hem yağmur yağdımmı açıktakileri kapalıya alıyolar  :icool:
alsınlar tabi abi  :icool:

Çevrimdışı Deniz

Fikret Orman: "50 milyon doları buldu stadyumu yapılan harcama. Yolun yarısından çok ilerideyiz"
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin  :)