Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6679655 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı dropoon

bugün 2 blok prekast bitsede kapalıda neşelensek

Çevrimdışı Yankee

Yeni açıktaki tabla betonlandı mı? Canlı yayından öyle gördüm sanki ama bilen var mı acaba  :alala:

Çevrimdışı Anıl

Yeni açıktaki tabla betonlandı mı? Canlı yayından öyle gördüm sanki ama bilen var mı acaba  :alala:
Hayır henüz betonlanmadı :)

Çevrimdışı WarrChief

bizim stadda boyle bir giriş olucakmı

evetse

bu kadar geniş olacakmı
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2014, 11:59:44 WarrChief ]

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

1. kat çıkış kapıları burada göründüğü gibi 17.sıradan itibaren başlayacak.
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2014, 12:22:44 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Vodafone Arena 23.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimiçi Necmi

Burada Neler olacağının tahminleri olanlar var mı ?
Taraftar dolaşım alanı @SDemirsoy tam köşeye alt kat köşe girişi konacak orda tribün diğer köşede olduğu gibi çatı kolonlarına bağlanacak esas merak ettiğim orta bölüm orda olmayan ama ortaya doğru koydukları kolonlar varya onlar aslında tribünlerin orta bölümünü tutması gereken kolonlardı ama yukarda filiz bırakılmadı :alala: bende ortayı merak ediyorum nasıl yapacaklar :D

Çevrimdışı Salih A.

merhaba arkadaşlar forumda kongre üyesi olan varmı referans olabilecek
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı FARUK

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7 twitter hesabından alıntıdır

Çevrimdışı FARUK

bu foto da aynı kişiden dün çekilmiş ama açı çok güzel

Çevrimiçi murat

Yanılmıyorsam biri var ama referans olarak kabul ederlermi bilemiyorum :kop:

Çevrimdışı Salih A.

Yanılmıyorsam biri var ama referans olarak kabul ederlermi bilemiyorum :kop:
abi muhalif değilse ben kabul ederim sıkıntı çıkarmam :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı WarrChief

abi muhalif değilse ben kabul ederim sıkıntı çıkarmam :)
twitterdan ergin aslana ulas

Çevrimdışı Tolga

Başkanın bu demeci Timsah Arenayı da hızlandırır gibime geliyor. Malum , Onlardan önce stadı açarsak kendilerine yediremezler.
kusura bakmayın ama şu bursayı fazla ciddiye alıyorsunuz stadı onlardan önce bitirsek ne olacak siz ciddiye aldıkça onlar tepemize çıkıyorlar bırakın ne yaparlarsa yapsınlar biz rekabet edeceksek fb ve gs ile olmalı bu.tamam onlar bizi kendilerine rakip olarak görebilir ama bizim için onların diğer anadolu kulüplerinden bir farkı yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SDemirsoy

Taraftar dolaşım alanı @SDemirsoy tam köşeye alt kat köşe girişi konacak orda tribün diğer köşede olduğu gibi çatı kolonlarına bağlanacak esas merak ettiğim orta bölüm orda olmayan ama ortaya doğru koydukları kolonlar varya onlar aslında tribünlerin orta bölümünü tutması gereken kolonlardı ama yukarda filiz bırakılmadı :alala: bende ortayı merak ediyorum nasıl yapacaklar :D
bende tam onu sordum aslında @Necmi Abi yani dolaşım alanı olduğunu biliyordum ama orda tribünün orta bölümünü tutacak kolonlar da filiz yok bişey  yok  :alala: acaba unuttular mı  :D yada çelik destek falan mı uygulayacak ama oda olmaz nolcak Necmi Abi  :icool:

Çevrimdışı attila_metu

Yeni açık üst kat testere kirişleri yapılmaya başlandığında stad artık iyice şekillenmeye başlayacak ve nasıl birşey olacağı ortaya çıkacak.

Çevrimdışı Deniz

Her kongre üyesi referans olamaz.Divan kurulu üyesinin referansı direk geçerlidir,kongre üyesinin de en az 5 yıllık üye olması ve ceza almamış yani sicili temiz üye olması gerekiyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

bu foto da aynı kişiden dün çekilmiş ama açı çok güzel
güzel fotoraf, bulutlarda çatı gibi olmuş.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

aynen deniz 5 yıllık ve temiz olması gerekiyor birde herkesi kabul etmiyorlar 2 tane buldum fakat 3 aydır askıda bekliyor klüple görüştüm referansları değiştirmenin faydalı olacağını söylediler
Abi forzada yüzlerce üye var onlara bir sor yardımcı olurlar .Ya da twitterdan bir bakın kongre üyeleri zaten profillerine yazıyorlar oradan iletişime geçebilirsin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba