Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6679176 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ama sallamışlar sanki her gün hortum oluyor
Valla Necmi abi son zamanlarda çok arttı. Ben eskiden bu kadar hortum olduğunu hatta hortum bile olduğunu hatırlamıyorum. Ağaç kalmadı koca şehirde. İstanbul'un durumu vahim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Herkese günaydın. Bol betonlu bir gün dilerim. İstanbul bile stad için yağmuru durduruyor. Gece yağsın gündüz devam :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Çalışmalar tam gaz baslamis eski acikta isciler kaliplarin uzerindekileria aliyorlar demir doseme devam edecek heralde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Günaydın arkadaşlar... İstanbul a yağmursuz stat da bol çalışmalı bir gün diliyorum herkese..
TURSAN

ysariusta

• Ziyaretçi

yanlız bir durum var biz çıkmıyoruz iniyoruz üst kat tribüne direk yol hizasından giriş var bir tek eski açıkta üst kat tribün için bir kat çıkacaksın diğerleri yol hizasında :D alt tribünlere iki kat iniş var
:alala: @Necmi Abi stattan eve gitmeyi düşünmüyorsun herhalde. Eve dönerken 2 kat çıkış var....  :ebebe:

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ahmett.67

Başkanımız Vodafone Arena'yı, Bursa Stadından önce açma gayreti içinde olduklarını söyledi. İnşallah bu gerçekleşir.

Çevrimdışı SDemirsoy

ysariusta

• Ziyaretçi

Başkanımız Vodafone Arena'yı, Bursa Stadından önce açma gayreti içinde olduklarını söyledi. İnşallah bu gerçekleşir.
o zaman 2 sene vaktimiz var  :kop: :kop:

Bir suçlusu da biziz o zaman o kadar beton dökülür mü stada  :naughty: :hiho:
deniz sabah sabah bana kahkaha attırdın ya helal olsun kardeşim  :ok:

Çevrimdışı Anıl

Bence de olur çünkü Bursa stadının 2015 ağustostan önce açılma ihtimali yok. Sindire sindire 50 ayda bitirecekler inşallah stadı :kop::kop:

Çevrimdışı SDemirsoy

stadı da onlardan önce açarsak vay hallerine :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Bence de olur çünkü Bursa stadının 2015 ağustostan önce açılma ihtimali yok. Sindire sindire 50 ayda bitirecekler inşallah stadı :kop::kop:
50 ayda 2 stat + bir yeni açık yaparız biz :D @anilt

Çevrimdışı Anıl

50 ayda 2 stat + bir yeni açık yaparız biz :D @anilt
Tüm stadı Çiçekler yaparsa 50 ayda 3 stad yaparız, Obitaş yaparsa 1 stad yaparız :evillol::evillol: @SDemirsoy

Çevrimdışı ahmett.67

stadı da onlardan önce açarsak vay hallerine :)
Başkanın bu demeci Timsah Arenayı da hızlandırır gibime geliyor. Malum , Onlardan önce stadı açarsak kendilerine yediremezler.

Çevrimdışı SDemirsoy

Tüm stadı Çiçekler yaparsa 50 ayda 3 stad yaparız, Obitaş yaparsa 1 stad yaparız :evillol::evillol: @SDemirsoy
olmadı şimdi :D  @anilt çekirdekçi taraftar seniiii

Çevrimdışı Deniz Sezgün

merdiven olduğu kesinde yürüyormu bilmiyorum :D sanırım asansörde var yoksa aziz yıldırım soyunma odalarına nasıl inipte hakemlere fırça atacak :alala:
Abi orada yürüyen merdiven olacaktır. Çünkü tablada düşük döşeme benzeri daha derin bir alan yaratmışlardı. Yürüyen merdiven motor bölümü için.

Çevrimdışı SDemirsoy

Başkanın bu demeci Timsah Arenayı da hızlandırır gibime geliyor. Malum , Onlardan önce stadı açarsak kendilerine yediremezler.
yok abi zannetmiyorum onlardan önce açacağımızı tahmin ediyorum inşallah :)

Çevrimdışı ahmett.67

[/quote
Bizim stat önce açılırsa, Türkiye'nin çatısı çelik halat gerdirme membran olan ilk stat bizimki olacak, Onların ki değil. :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Haydaaa yılların çekirdekçi taraftarı beni çekirdekçi taraftar yaptı  :ebebe::evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Acaba Bursa Stadını da Obitaş mı yapıyor  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

OBITAS YAPSA BURSA STADINI ŞİMDİYE BİTERDİ DAHA BETERİ VAR DEMEKKİ :)

Çevrimdışı SDemirsoy