Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6679931 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Başkanımız Vodafone Arena'yı, Bursa Stadından önce açma gayreti içinde olduklarını söyledi. İnşallah bu gerçekleşir.

Boyle giderse once acariz zaten :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ZEKI

gunaydinlar bugun havada guzel, su kapalinin bir blogunun tamamini prekastlasalarda gorsek

Çevrimdışı ahmetx

Dünyada ilk 360 skorborda sahip olacak Atlanta stadı inşaata başladı,ah biz olacaktık onların yerinde gözün kör olsun parasızlık ah :s20:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

Son maçta yoktun Anlatsınlar beni  :evillol: @anilt
Biz Arsenal maçında boğaz patlatırken senin nerede olduğunu sorsam mı abi :evillol::evillol: @SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Biz Arsenal maçında boğaz patlatırken senin nerede olduğunu sorsam mı abi :evillol::evillol: @SDemirsoy
yok sorma sorma :D 

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ZEKI

ben sorayim @anilt nerdeydi Arenanin agasi :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Burada Neler olacağının tahminleri olanlar var mı ?

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Bende merak ediyorum. Orada kolon niye olmadığını... Gerçi altında da yok
TURSAN

Çevrimdışı SDemirsoy

Bende merak ediyorum. Orada kolon niye olmadığını...
nasıl bir şekil yapacaklar bayağıdır aklımda burası oranın gelişmesini bekliyorum

Çevrimdışı ZEKI

alttanda sutun gelmiyor sanki yoksa unuttular diyecegim, yapmadiklari sey degil.
Ama alttanda gelmiyor. orada testere kirilseri direkt arkadaki sutunlara baglayacaklar. Kapali kosesi gibi. @Necmi abi cevabini verir.

Çevrimdışı Deniz

deniz sabah sabah bana kahkaha attırdın ya helal olsun kardeşim  :ok:
Saolasin abi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı tayfun

koca oğlan çalışmaya başlamadı sanırım
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Anıl

Samet abi eğer yanılmıyorsam orası veya oranın bir üstü BJK TV locasına denk geliyor. Yani orası eğer ufak bir stüdyo gibi olacaksa o loca onun için biraz geniş bırakılmış olabilir. Ve LigTv ye falanda bir loca veriliyor maç öncesi yorumlar falan için. Eski stadda da müzenin orasıydı hatta stüdyo. O işaretlediğin yer ve bir üstü bunlar için ayrılmış olabilir :)

Çevrimdışı ACAB1903

O köşenin 2. katı BJKTV olacak.. 1. katın de ise localar vardı.. Ama neden kolonları pas geçtiler o köşede bende anlamadım..

Çevrimdışı ilhan

Arkadaşlar iş terindeki bilgisayarlarda  kısıtlama olduğu için canlı yayın izleyemiyorum. Ara sıra neler yapıldığından bahsedinde haberdar olalım, akşamı edemiyorum sonra.

Çevrimdışı Ozan E.

@ÇİÇEKDAĞLI senin için gönderiyorum. Yapilanlar hakkinda pek bilgim yok :)

Arkadaşlar iş terindeki bilgisayarlarda  kısıtlama olduğu için canlı yayın izleyemiyorum. Ara sıra neler yapıldığından bahsedinde haberdar olalım, akşamı edemiyorum sonra.
Kardeşim şu an durum bu