Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6683078 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı UU1903

@Necmi abi dun gittiginiz yerin adini ogrenebilir miyim? Reklam olur dersen ozelden de yazabilirsin  :)
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı yavvuzz

@Necmi abi dun gittiginiz yerin adini ogrenebilir miyim? Reklam olur dersen ozelden de yazabilirsin  :)

ÖZelden yazmasın bizde merak ettik :D

Çevrimdışı ilhan

BİLİC İN FUTBOL BİLGSİ TARSILMAZ BİR KONUDUR.

DÜN İYİ OYNAMADAN GÜZEL Bİ 3 PUAN ALDIK.. KAZANAMASAYDIK SUAN STAT İNŞAATI DURUR FİKRET ORMAN İSTİFA BİLİC İSTİFA . G.TORE , O SAHAN , DEMBA BA , SOSA HERKES İPE DİZİLİRDİ..

AMA KAZANINCA KÖTÜ BİLE OYNASAN KİMSE BİŞEY DEMİYOR.

ASTERAS MACINDA MUKEMMEL FUTBOL OYNAYIP KAZANAMADIGIMIZDA BUNU COK İYİ ANLADIM.. TOLGA YA KÖTÜ KALECİ DİYEN İNSANLAR TOPLULUGU TANIDIM..

TARAFTAR OLARAK İYİ B DURUMDA DEĞİLİZ.

(SEVİNMEK İÇİN SEVİYORUZ BU ARALAR DAHA FAZLA. )
Evet bende Tolga'ya kötü kaleci diyen o insan topluluğunu oluşturan bireylerden biriyim.  Dolayısıyla söz hakkı düştü  :evillol: Tolga iyi kaleci olabilir ama UEFA liginde ve Şampiyonluğa oynayan bi takımın kalecisi asla ve asla olamaz. Öğrenmesi gereken o kadar çok şey var ki, örnek mi? Yalnızca  bir tanesi, top oyuna nasıl sokulur.

Çevrimdışı ilhan

:hosgeldin
Merhaba arkadaşlar. Sizlere çok uzağım Afyon dayım. Belki etkinliklerinize katılamıyorum ama gözüm kulağım sizlerle ve Vodafone Arena da.....

Çevrimiçi Necmi

Kırmızı Barbekü reklamı olsa ne olur birine hayrımız dokunmuş olur @UU1903

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Evet bende Tolga'ya kötü kaleci diyen o insan topluluğunu oluşturan bireylerden biriyim.  Dolayısıyla söz hakkı düştü  :evillol: Tolga iyi kaleci olabilir ama UEFA liginde ve Şampiyonluğa oynayan bi takımın kalecisi asla ve asla olamaz. Öğrenmesi gereken o kadar çok şey var ki, örnek mi? Yalnızca  bir tanesi, top oyuna nasıl sokulur.

TEK YAPAMADIGI SEY TOPU OYUNA SOKMAK KİMSE 4 4 LÜK OLAMAYACAGINA GÖRE BENCE NORMAL. AYRICA TRABZONSPORUN ŞAMP. LGİNDE  OYNADIGI MAÇLARI İZLEMENİZİ TAVSİYE EDEBLİRİM.

Çevrimdışı Deniz

YOK KARDEŞİM BİZİM İŞYERİNDE CAPS LOCK KAPANMIYO HATA OLMAMASI İÇİN KÜÇÜK YAZMAK YASAK. :)
:)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ilhan

Bende çok merak ettim nezih bi yer, mahzuru yoksa bende öğrenebilir miyim?

Çevrimiçi Necmi

gunaydınlar stat ahalisi dogum gunu sabahına bursa galıbıyetıyle baslamak ta ayrı bı keyıffff
@serti67 Doğum günün kutlu olsun  :cook:

Vodafone Arena 22.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimiçi Necmi

Bende çok merak ettim nezih bi yer, mahzuru yoksa bende öğrenebilir miyim?
Kırmızı Barbekü yukarda yazmıştım :)

Çevrimdışı cagdas44

İyi günler Büyük BEŞİKTAŞ taraftarı :) geçtiğimiz 1 hafta boyunca edirne eskişehir gezmekten gelişmeleri görememiştim ama bir haftanın sonunda bitiyorum dedirtti stat :)

Ayrıca Beko-Arçelik ikilisi hakkında bilgi verelim, Beko üretici ve yurt dışı marka, Arçelik Beko'ya ürettirip kendi adı ile yurt içi ve yurt dışında satıyor ama pazarları farklı :)

Çevrimdışı ilhan

TEK YAPAMADIGI SEY TOPU OYUNA SOKMAK KİMSE 4 4 LÜK OLAMAYACAGINA GÖRE BENCE NORMAL. AYRICA TRABZONSPORUN ŞAMP. LGİNDE  OYNADIGI MAÇLARI İZLEMENİZİ TAVSİYE EDEBLİRİM.
TS'nin maçlarını izlememe gerek yok, Arsenal'den yediği golü hala çıkartamadım ki ben.

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı TURKahvesi

konudışı olarak bir şey sormak istiyorum (sonra gerekirse silin mesajımı)

2015-16 futbol sezonunun yabancı oyuncu kuralı ne şekildeydi?

Çevrimdışı Deniz

Arada kaçırmış olabilirim. Kapalının elektrik işine başlandı mı?Başlandıysa kablolar ne marka?
Başlandı.HES falandır herhalde onu sadece işi yapan firma bilir  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

gunaydınlar stat ahalisi dogum gunu sabahına bursa galıbıyetıyle baslamak ta ayrı bı keyıffff
doğum günün kutlu olsun :)

Çevrimiçi Necmi

Günaydın arkadaşlar, dünden bi kaç kare mevzular derin  :icool:
çok sinirlenmişim :evillol: beni anca hakem böyle yapar :bandit:

Çevrimdışı Volkan Başaran

konudışı olarak bir şey sormak istiyorum (sonra gerekirse silin mesajımı)

2015-16 futbol sezonunun yabancı oyuncu kuralı ne şekildeydi?

Henüz belli değil ama 6+2 (2 yedek) olacak gibi duruyor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ONUR KOLCU

TS'nin maçlarını izlememe gerek yok, Arsenal'den yediği golü hala çıkartamadım ki ben.

DUNYANIN EN İYİ KALECİLERİ NE GOLLER YİYOR OYLE 1 GOLE TAKILIP KALIRSAK NEUER GELSE FAYDA ETMEZ BİZİM TARAFTARA.

ysariusta

• Ziyaretçi

Vodafone forum mu açmış. Örnek olmaya devam... @Necmi Abi yi yönetime alsınlar bence

Çevrimdışı SDemirsoy

Vodafone forum mu açmış. Örnek olmaya devam... @Necmi Abi yi yönetime alsınlar bence
nerde abi ?

Çevrimdışı ilhan