Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681327 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yatoraya

beyler bizim elmadağ da inşaat isklesi çöktü bilenler için taksim divan oteli karşısı

gazeteler haberi vermeye başladı kardeşim sitelerinde.. inşallah böyle kazalar yaşanmaz hiç bir yerde.
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı smtcglr

Adaş geçmiş olsun. bi yarım saat önce vinç operatörü iniyodu zaten

Çevrimdışı Deniz

aman abi çalışmasın ciddi bir durum var şuan da olay yerine gidiyorum bende
ne durumu ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

10 kirişten sonra mı ayrılıyor kolonlarla kirişler?
Heralde 8 den sonraydi tam hatirmamiyorum @Necmi abiye soralim projeden bi baksın :icool: :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Suan stadta isler yuruyor herangini bi olumsuzluk yok ama aksama kadar yagmur gelecek islerde bitmis olur zaten 2 saate :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurt

Bu bağış mevzusu nedir sahi konusu geçmişken?
Ne konuda bağış yapılıyor?
burda satılan biletler için 25£ bilet parası alınıyor. bu para direk Tottenhama gidiyor sanırım.
25£da klübe bağış. işlem ücreti gibi. helali hoş olsun.
londrada mı yaşıyorsunuz burdan mı gideceksiniz?
buradan gideceğim ksmetse . iş için sık sık ingiltereye gidiyorum. bu sefer denk getirdim.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

burda satılan biletler için 25£ bilet parası alınıyor. bu para direk Tottenhama gidiyor sanırım.
25£da klübe bağış. işlem ücreti gibi. helali hoş olsun.buradan gideceğim ksmetse . iş için sık sık ingiltereye gidiyorum. bu sefer denk getirdim.

Helali hoş olsun da nereye gittiği önemli
Beşiktaşın kasasına gidiyorsa helali hoş olsun
Kıllanırım ben böyle mevzularda
Bağış makbuzunda açıklama var mı?

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Bugün prekast işi fazla olmamış galiba,ayrıca fotoğraflar için teşekkürler yeni açık sonunda birleşiyor.

Çevrimdışı Efe

Gelecek hafta ici carsamba persembe gibi paydos edilir 1 hafta bi calisma goremeyiz o gune kadar yapilan tablalar betonlanmali baya bi yol almis olacagiz 1 hafta sonra :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

Bugün prekast işi fazla olmamış galiba,ayrıca fotoğraflar için teşekkürler yeni açık sonunda birleşiyor.
aslında baya bi yukarı çıktı.bir haftaya kapalıyı teslim eder .ve gider.eski açık bitince de geri gelir sanırım...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı cmravclr

Wowturkey gurselvi25 nickli arkadaştan alıntıdır.

Çevrimdışı quentine83

bu arada musti gitti mi fotoya erken gidecekti ...?
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

teşekkürler abilerin en karizması kizmadim dimi konu dışına çıktık ama paylaşmak istedim
:alala: neki neye kızacağım birşeymi kaçırdım :D ben bu forumun öcüsü oldum galiba :bandit:

Çevrimdışı cmravclr

Devamı..

Wowturkey gurselvi25 nickli arkadaştan alıntıdır.

Çevrimdışı quentine83

wow daki arkadaşın fotolar düne aitmiş bu arada onu da belirtelim...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı f_madida

Helali hoş olsun da nereye gittiği önemli
Beşiktaşın kasasına gidiyorsa helali hoş olsun
Kıllanırım ben böyle mevzularda
Bağış makbuzunda açıklama var mı?
klup bu ise dikkat etmeli, galatasaray ceza aldi bu yuzden. tabi onlarin durumu biraz farkli ic saha maclari icin bilet fiyatini bagis gibi gosteriyorlar ama yine de bu bagis konusu hele hele bilet satin alma bedelinin yanina geliyorsa maliyenin takibine takilir...bir de umarim Besiktas'a bagis adi altinda bir takim aracilarin cebine gitmiyordur o para.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ahmetx

kule duvarı ile tribünler arasındaki camlı tavan kısımları burada net belli.
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2014, 17:03:41 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serti67

:alala: neki neye kızacağım birşeymi kaçırdım :D ben bu forumun öcüsü oldum galiba :bandit:
sonuçta formun abisisin ocusu degil konu dışına cikip formu meşgul etmeyelim dedim
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

bence kafaniz fazla güzelse üst kata cikmayin bence..o nasil bir dik Tribün   :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

klup bu ise dikkat etmeli, galatasaray ceza aldi bu yuzden. tabi onlarin durumu biraz farkli ic saha maclari icin bilet fiyatini bagis gibi gosteriyorlar ama yine de bu bagis konusu hele hele bilet satin alma bedelinin yanina geliyorsa maliyenin takibine takilir...bir de umarim Besiktas'a bagis adi altinda bir takim aracilarin cebine gitmiyordur o para.
ya bunun maliyeyle ne ilgisi var yurt dışı deplasman maçları biletleri bu şekilde satılır biletin zaten karşı tarafa ödenecek bir ederi var kulüp bu işden para kazanmayacakmı

Çevrimiçi Necmi

sonuçta formun abisisin ocusu degil konu dışına cikip formu meşgul etmeyelim dedim
abi olmak isteyen kim :D burda herkes eşit istediğimiz tek şey forumun kalite seviyesini belli bir çizgide tutabilmek bunuda ancak hep birlikte yapabiliriz :)

Çevrimdışı onurt

Direk olarak Beşiktaş Jimnastik Klübü Derneğine yapılmış gözüküyor bağış.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

kule duvarı ile tribünler arasındaki camlı tavan kısımları burada net belli.

abi senin gösterdiklerin stünlara yakin olan birde eski acikda duvara yakin olani var onun onusoruyoduk biz :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

abi senin gösterdiklerin stünlara yakin olan birde eski acikda duvara yakin olani var onun onusoruyoduk biz :super:
o kısımla ilgili net bir şey yok elimizde araştırmalar devam ediyor. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

mustafa_(87)

• Ziyaretçi