Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682379 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

:aman: :aman: iyi geceler...@AdemG tesekkurler dostum...tabiki diger kardesleirmize ve abimize...

Çevrimdışı Efe

yoo eğlernce çok iyiydi kazanacağımızdan emindik :bandit:
:lol:

evt abi stresten bisiklete bindim gittim baya emindim bende :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

yok formayı kurtardık  yoksa uğursuz ilan edilecekti olan bizim formaya olacaktı :bandit:

Çevrimiçi murat

Eve vardım . :tabe: :D çok fark yemedim.bu gecenin en mutlusu zeki abi

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Efe

yok formayı kurtardık  yoksa uğursuz ilan edilecekti olan bizim formaya olacaktı :bandit:

iyi iyi ancak bu olurdu abi bu maçta sen formayıda kurtardın  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

iyi iyi ancak bu olurdu abi bu maçta sen formayıda kurtardın  :)
hiç sorma pis pis formaya bakıyorlardı :D

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Efe

hiç sorma pis pis formaya bakıyorlardı :D

forma güzel belki alırım bende geldiğimde bakıcam :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ardau

baya fotoğraf gelmiş :) elinize sağlık. eski açık tabla bu gece betonlanıyor. Yarın gece yeni açık tablayı bekliyorum.  :hiho:
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

ysariusta

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 22.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75

Eline sağlık

Çevrimdışı Necmi

forma güzel belki alırım bende geldiğimde bakıcam :)
FORMATION çıkarmışlar en üst kalite adidas ürünü :D sade ve bence çok hoş :tabe:

Çevrimdışı Ozan E.

FORMATION çıkarmışlar en üst kalite adidas ürünü :D sade ve bence çok hoş :tabe:

Çok yakışmış sana Necmi abi :) cok guzel duruyor forma. Keske kisa kollusu da ciksa alirim hemen

Çevrimdışı Necmi

güzel günlerde giy @Necmi abi
ilk giydiğim gün çok güzel geçti sizin ve Beşiktaşın sayesinde :)

Çevrimdışı Necmi

Çok yakışmış sana Necmi abi :) cok guzel duruyor forma. Keske kisa kollusu da ciksa alirim hemen
olimpiyata gitme isteği yok herhalde yoksa neden ince yapmışlar biraz kalın olsaydı boğazlı falan olsaydı derdin :evillol:

Çevrimiçi murat

uçtunmu :alala:
80 km/h hızı geçmedim.yollar boştu.bu arada olcaya yine sallamışlar :D

Çevrimdışı Efe

tablada beton sürüyor gölgeleri görünüyor fışkırtıcının :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

bizim localar neden dunyadakilerden farkli...cam degill...iyi bisey mi yapiyoruz :super:
 :sevinc
localar yapılmadıki daha :alala:

Çevrimdışı Deniz

bizim localar neden dunyadakilerden farkli...cam degill...iyi bisey mi yapiyoruz :super:
 :sevinc
Onlar loca değil hocam yönetim oraya yerleşecekmiş geçici süre muhtemelen misafirleri falan orada ağırlayacaklar.Geçici olarak kapatıldı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

fışkırtıcı ön taraflarda görünüyor artık sabaha kadar biteceğini umuyorum  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

fışkırtıcı ön taraflarda görünüyor artık sabaha kadar biteceğini umuyorum  :)
Beton araçları sıra oldu  :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ikay yusuf

hmmm...iyi o zaman..bizde sakat cok.kesin farkli biseyler olur dusundum...bu sefer sevindim ama.. :claps:
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Necmi

hmmm...iyi o zaman..bizde sakat cok.kesin farkli biseyler olur dusundum...bu sefer sevindim ama.. :claps:
Bizde sakat çokta o kadar sakatıda yoktur herhalde :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Necmi