Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6683115 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Önemli bir galibiyet aldık
Eskişehir maçını muhakkak Başakşehirde oynamalıyız

Çevrimdışı kyiv

beyler günaydın lcd ler veya klima lar geldi

Yavaş yavaş incenin incesi işlere mi başlanıyor yoksa?

Çevrimdışı quentine83

gerçi ikiside aynı fabrikadan çıkıyor ama gelenler beko olmalıydı.sponsor sonuçta...
İsmet Yarkın ONUR

Yavaş yavaş incenin incesi işlere mi başlanıyor yoksa?
hazır olan yerlerle ilgili çalışmalar başlayacak sanırım bekleyip göreceğiz :busted_cop:

gerçi ikiside aynı fabrikadan çıkıyor ama gelenler beko olmalıydı.sponsor sonuçta...
dışı arçelik içi beko sanırım :)

arçelik demek yenilik demek , yenilik demek arçelik demek  :evillol: :evillol: :evillol: aklıma hemen bu yeni geldi. akıllı stadyuma yakışan hareketler bunlar  :tabe: :tabe: :ok: :ok:
ben çelik arçelik ya sen kimsin neredensin  :sevinc :kop:

Çevrimdışı quentine83

eski açık en geç kasım 15 teslim edilir.numaralı aralık 15 te teslim edilir.yeni açık arka ile beraber ocak 15 te teslim edilir.ondan sonra gelsin çatı gelsin ince işler
vs...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ONUR KOLCU

BİLİC İN FUTBOL BİLGSİ TARSILMAZ BİR KONUDUR.

DÜN İYİ OYNAMADAN GÜZEL Bİ 3 PUAN ALDIK.. KAZANAMASAYDIK SUAN STAT İNŞAATI DURUR FİKRET ORMAN İSTİFA BİLİC İSTİFA . G.TORE , O SAHAN , DEMBA BA , SOSA HERKES İPE DİZİLİRDİ..

AMA KAZANINCA KÖTÜ BİLE OYNASAN KİMSE BİŞEY DEMİYOR.

ASTERAS MACINDA MUKEMMEL FUTBOL OYNAYIP KAZANAMADIGIMIZDA BUNU COK İYİ ANLADIM.. TOLGA YA KÖTÜ KALECİ DİYEN İNSANLAR TOPLULUGU TANIDIM..

TARAFTAR OLARAK İYİ B DURUMDA DEĞİLİZ.

(SEVİNMEK İÇİN SEVİYORUZ BU ARALAR DAHA FAZLA. )

Çevrimdışı scape_bjk

beyler günaydın lcd ler veya klima lar geldi
Muhtemelen ısıtma-soğutma ekipmanlarıdır.

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Merhaba arkadaşlar. Sizlere çok uzağım Afyon dayım. Belki etkinliklerinize katılamıyorum ama gözüm kulağım sizlerle ve Vodafone Arena da.....
TURSAN

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı berk_bjk

eski açık en geç kasım 15 teslim edilir.numaralı aralık 15 te teslim edilir.yeni açık arka ile beraber ocak 15 te teslim edilir.ondan sonra gelsin çatı gelsin ince işler
vs...

Eski Açık Kasım 15'e yetişir mi bilmem ama 31 Aralık'ta kaba bitecek bence. :icool:

Çevrimdışı Efe

Beton dökümu suruyor suan eski acik loca tablasi numarali loca tablasi ve yeni acik tablada demirciler calisyor yeni acik numarali birlesiminde ve numaralida yeni iskele ve kaliplar kuruluyor  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Merhaba arkadaşlar. Sizlere çok uzağım Afyon dayım. Belki etkinliklerinize katılamıyorum ama gözüm kulağım sizlerle ve Vodafone Arena da.....
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Eski Açık Kasım 15'e yetişir mi bilmem ama 31 Aralık'ta kaba bitecek bence. :icool:
Eski açık temel kızmını bayrama kadar görürsek, en fazla bir iki üst kiriş kalır en geniş alanı bitirmek üzereler zaten. çatı kolonlarının arkasında geniş alanlar betonlandı. son kısmında artık kalıpları örülüyor....

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Onur yine caps locku acik unuttu :evillol:

YOK KARDEŞİM BİZİM İŞYERİNDE CAPS LOCK KAPANMIYO HATA OLMAMASI İÇİN KÜÇÜK YAZMAK YASAK. :)

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Arkadaşlar bu eski açıktaki küçük vinç neden çalışmıyor. Prekastları takacak işçi mi yok. Bilgisi olan varmı...
TURSAN

Çevrimdışı SDemirsoy

Arkadaşlar bu eski açıktaki küçük vinç neden çalışmıyor. Prekastları takacak işçi mi yok. Bilgisi olan varmı...
Çalışıyordur belki kameradan gözükmüyor..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

iş yerin merak ettim doğrusu. hangi sektörde çalışıyorsun?

UCAK BİLETİ KESİYORUZ.. BAZI ARKADASLAR KÜÇÜK HARF YAZIYO SIKINTI OLUYOR

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

şuan kapali prekastlari takildigi icin eski acikta calisma yapmiyorlar kapali bitince tekrardan devam ederler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Afyon Kartalı

İki üç gündür paylaşılan resimlerde de ilerleme yok da ondan sordum...
TURSAN

Çevrimdışı kyiv

Arada kaçırmış olabilirim. Kapalının elektrik işine başlandı mı?Başlandıysa kablolar ne marka?

Çevrimdışı Afyon Kartalı

şuan kapali prekastlari takildigi icin eski acikta calisma yapmiyorlar kapali bitince tekrardan devam ederler

Teşekkürler...
TURSAN

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.