Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6690385 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı If Else

17-21 Eylül Genel Değişim (Görüntüyü Yakınlaştırabilirsiniz)

Bu arada 4 günlük yapılan iş gayet iyi gibi duruyor. Ne dersiniz? Özellikle Efe hocam daha iyi takip ediyor. Yeni Açıkta çok geniş bir alan betonlanmış. Ayrıca uzun sütunları da betonlamaya başladılar.

Eski Açık ve Numaralıda da betonlanmaya hazır geniş bir alan bulunuyor.
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Efe

numaralının orada birşey mi yakıyorlar yoksa ışık mı oradaki :iscrewy:
ışık yakmislar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Bu arada 4 günlük yapılan iş gayet iyi gibi duruyor. Ne dersiniz? Özellikle Efe hocam daha iyi takip ediyor. Yeni Açıkta çok geniş bir alan betonlanmış. Ayrıca uzun sütunları da betonlamaya başladılar.

Eski Açık ve Numaralıda da betonlanmaya hazır geniş bir alan bulunuyor.
Evt is gayet iyi duzeyde bayrama kadar daha fazlasida olacak yeni acikta sutun sayisi 5 suan 10 taneyi gecek bayrama kadar baya iyi basladilar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Bir kac aydir takip'ten onra bende bir kayit olayim dedim artik zamani geldi.. :tabe:
Herkeze Selamlar cok güzel bir Forum kurulmus emege gecenler'e Tesekkürler, gercekten cok samimi bir yer burasi, aranizda bulunmaktan mutluluk duyuyorum. 11. Ayda Istanbul'da olacagim, inshallah bulusup Stadi hep beraber gezme imkanimiz olur :icool: :super:
:hosgeldin

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Herkese iyi akşamlar diliyorum. Fazla yazmayıp hoş sohbetinizi okuyarak zaman geçiriyorum uzun zamandır.Bir şey sormak istiyorum cevaplar için şimdiden teşekkürler.Sorum şu;

Eski ve yeni açık üst kat testere kirişlerinin hepsi sütunlara dayanacak mı?
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı TØLGA

Herkese iyi akşamlar diliyorum. Fazla yazmayıp hoş sohbetinizi okuyarak zaman geçiriyorum uzun zamandır.Bir şey sormak istiyorum cevaplar için şimdiden teşekkürler.Sorum şu;

yeni acikda ve eski acikda belli bir yere kadar sütunlara kadar dayaniyor bildigim kadariyla
Sonra kolonlara dayaniyor bellirli bir siradan sonra
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Bir kac aydir takip'ten onra bende bir kayit olayim dedim artik zamani geldi.. :tabe:
Herkeze Selamlar cok güzel bir Forum kurulmus emege gecenler'e Tesekkürler, gercekten cok samimi bir yer burasi, aranizda bulunmaktan mutluluk duyuyorum. 11. Ayda Istanbul'da olacagim, inshallah bulusup Stadi hep beraber gezme imkanimiz olur :icool: :super:

Çevrimiçi Necmi

hayır her iki tribünde sadece köşe dönüşleri çatı kolonlarına yaslanacak orta kısımlarda kendi taşıyıcı kolonları olacak @Sertaç Durgun

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı metin06carsi

Resim çeken, bilgi paylaşan, emeği geçen herkesin eline sağlık

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı quentine83

resim çeken tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler.elleri dert görmesin...onlar kendilerini bilirler.evet o gurur sizlere ait....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı saricasi

Onlar gecici mabetle dolasirken yanindan gectik sadece ofis olarak kullanilacak simdilik stad acilmaya yakin yeniden yapilacaklar
Hım anladım sağ ol.bir an korkmuştum, bole olcak diye.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ilhan mansız

fener maçı stadda 3000 kişi var, biz dağ başında daha fazla seyirciye oynuyoruz. forma reklamları da yok. Bizim yönetim gerçekten zor zamanlarda çok iyi iş çıkardı

Çevrimdışı TURKahvesi

Forumda herkes isimlerini şehirlerini ve yaşlarini yazarsa seviniriz bu şekilde daha samimi  bir ortam yaratıriz :eyes

Efe bu dile getirdiğin kaç zamandır aklımdaydı

özellikle yaş konusunda

kime nasıl tavır takınacağımız belli değil (büyüğümüze saygı küçüğümüze sevgi yaklaşımı açısından)

yaşını göstermeyen arkadaşlara sesleniyorum niye yaşınızı saklıyorsunuz  :alala:

ben şahsen forumun kurucularından biri olsam yaş şartını getirirdim  :D