Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688271 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

esas mesaj başkaydı. rakam o kadar önemli değil.
Passolig ve e-bilet hakkinda yapilan her yorumda hem fikirim buradaki arkadaslarimla... (NoPasaran haric) Ironiyi anlamamisim ozur dilerim.  :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı ZEKI

Şimdi geceyi bekliyoruz bakalim beton hangi bolumlerde olacak takip çok zevkli :super: :ebebe:
betonlama numaralida var galiba

Çevrimdışı ilhan mansız

Mesaj konu dışı olduğu için silinmiştir. Lütfen ilgili konu ve başlık içerisine mesajınızı gönderiniz.
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 22:58:14 Necmi ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Mesaj konu dışı olduğu için silinmiştir. Lütfen ilgili konu ve başlık içerisine mesajınızı gönderiniz.
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 22:58:41 Necmi ]

Çevrimdışı selçukaras

iyi akşamlar arkadaşlar.

kombine satışlarını hemen hemen her gün takip ediyorum, çok hızlı olmasa da azar azar satılıyor.
umarım en kısa sürede satışlar hızlanır ve biter. bu satışların bu kadar az olmasının hiç bir bahanesi olamaz.
her gün bu inşaatın hızından bahsediyoruz ve stadımızı kendi paramızla yaptığımızı söylüyoruz.
inşaat hızının en önemli gelir kalemi kombine satışları lütfen bunu her gün kombine almayan dostlarımızı iletelim.
benim 2 sorum olacak.
1- ben 419 nolu tribünden aldım bu forumdan 419 nolu tribünden alan var mı
2- 423 ve 408 nolu tribünler yani kale arkaları üst tribünlerdeki bu boşluklar ne için bilen var mı? 18 er koltukluk boşluklar var. ben kamera için olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Efe

betonlama numaralida var galiba
Evt abi disaridayim simdi baktim telefondan harika bi hiz var numaralida bayrama kadar bitmesin numarali :lol: obitascilarin yüregine iner valla  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Sanki eski aciktada bir tabla hazirlanmis bekliyor ama bugun ama yarin :D
Numaralida bayagi hizlandilar, loca katina basladilar bayrama kadar birinci loca kati yapilir diyorum.

Çevrimdışı hzr3088

stad bitsin, biz gidelim aşkımızı 90 dakikal boyunca beşiktaşa ilan edelim, şampiyonluk falan da beklemeyelim. biz şampiyon olamayız. Bu ligde bu iki tane şampiyonluk için tüm haysiyet ve şerefini satanların olduğu ligde şampiyonluk çok da önemi değik artık benim için.
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

ysariusta

• Ziyaretçi

@ekrem86 @ysariusta elinize ayağınıza sağlık.yunus epey bir mesai harcadı :)
Çekmek bi şey değilde yükleme meselesinde dertliyim ben....  :tabe: Bu arada bugün stadın orada Tur Otobüsü Şöförlüğü yapan bir abiyle tanıştım. Bazen çekiyorum otobüsü izliyorum inşaatı diyor. Hatta bazen yolcular varken yapıyormuş. Rehber durumu açıklamak zorunda kalıyormuş. Bir defasında da yolcular Japonmuş. Rehber, burası Beşiktaş Stadı, şöförümüz koyu Beşiktaşlıdır biraz izlemek istedi diye anlatırken yolcular İlhan Mansız'dan dolayı Beşiktaş'ı biliyorlar ve park edip hatıra resmi çekmeye başlıyorlar.  :lol: :lol: Abi epey dertliydi. Sİgarayı bırakmış gibiyim hayatımda kocaman boşluk oluştu, bir bitse de şu stadı şurada bir görsem diye anlattı. Bir kaç soru sordu, buradan öğrendiklerimle anlattım kendisine. Bakalım aklında tutabilirse oğluna söyleyip aramıza katılacaktı...

Çevrimdışı Tolga

[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 22:59:44 Necmi ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Bu düzen ancak sıradışı bir başkan ile yıkılır.

Çevrimdışı Deniz

Biz niye stad yapıyoruz?Emek hırsızları gelip kendini atsın diye mi?Bu lige 15000 kişilik toki stadları bile fazla.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Bu düzen ancak sıradışı bir başkan ile yıkılır.
:claps: hislerime tercüman oldun abi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 23:00:29 Necmi ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atakan eraslan

[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 23:00:51 Necmi ]

Çevrimdışı Necmi

zorlama değil abi kardeş diyoruz o kadar konuşuyoruz sonra adam 45 yaşında çıkıyor ayıp oluyor  :D
hımm :D sizin için öyle bir durumda var yaşını söylemeyen küçük muamelesi görür normaldir :evillol:

Çevrimdışı kyiv

Vodafone Arena da inşaat çalışmaları devam ederken bir taraftan da taraftar eğitilmeli. Rakibe, hakeme baskıyı nasıl yapacaksın nasıl gereksiz yerde laylaylom yapmayıp rakibi ve hakemi baskı altına almak 1. amacın olacak. Bütün bunlar öğretilmeli. Yoksa istediğimiz kadar konforlu, kapasiteli stat yapalım işe yaramayacak. Önce taraftar olarak rakibin ve hakemin elini ayağını titretmeliyiz.

Neyse...Daha önümüzde uzun bir zaman var mutlaka bu konularda gündeme gelmeli ve gelecektir de...

Çevrimdışı Deniz

hımm :D sizin için öyle bir durumda var yaşını söylemeyen küçük muamelesi görür normaldir :evillol:
:lol:

Çevrimdışı ilhan mansız

[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 22:52:40 Necmi ]

Çevrimdışı Deniz

[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 22:52:26 Necmi ]

Çevrimdışı atakan eraslan

[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 22:56:25 Necmi ]

Çevrimdışı Burak

Henüz kombinemi alamadım 18 yaşımı doldurmayı bekliyorum ama bir şey sormak istedim, eski açık üst kat ile alt kat arasında ki fark nedir? Hangisinden görüş daha iyi ve net olur?

Çevrimdışı ilhan mansız

[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 22:51:57 Necmi ]