Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688857 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

fener maçı stadda 3000 kişi var, biz dağ başında daha fazla seyirciye oynuyoruz. forma reklamları da yok. Bizim yönetim gerçekten zor zamanlarda çok iyi iş çıkardı
Devlet passo yok diye bilet satılmasına izin vermedi onda öyle.Sadece kombinesi olanlar izleyebiliyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

Devlet passo yok diye bilet satılmasına izin vermedi onda öyle.Sadece kombinesi olanlar izleyebiliyor.
Futbol uçuruma gitti gidiyor. her sene kural dışı türlü oyunlarla futbola müdahale edip marka değeri oluşturduğunu sananlar düşünsün. Örneğin şansal düşünsün. bunları gördükçe aslında çok seviniyorum. bu reziller futbolun en sonunda içine ettiler.

Çevrimiçi Necmi

Yaş bence de zorunlu olmalı :claps:
Deniz burda kimseyi birşeylere zorlama taraftarı değilim zamanla burdaki samimi ortamı gören herkes kimliklerini yaşlarını açıklayacaklardır bizde her yaştaki Beşiktaşlı aynı değerdedir. Yaş isim avatar kullanmakta karşındakine senin bir birey olduğunu gösteren etkenler otomatik saygı çizgisi korunuyor

Çevrimiçi Necmi

eee hani 40000 kombine satmışlardı :D hem kombinesi olanda e bilete tabi değilmi biz kombine aldık ama passoda almak zorunda kalmadıkmı :alala:

Çevrimdışı ilhan mansız

eee hani 40000 kombine satmışlardı :D hem kombinesi olanda e bilete tabi değilmi biz kombine aldık ama passoda almak zorunda kalmadıkmı :alala:
:D fenerliler de artık oynanan tiyatronun farkındalar. yıllardır yüzmilyonlarca dolar harcanan piyasada başarı sıfır. sayısız rezillik var. güven kayboldu artık. bir sonraki naklen yayın ihalesinde marka değerini göreceğiz. gerçekelr acıdır maalesef  :alala:

Çevrimiçi murat

@ekrem86 @ysariusta elinize ayağınıza sağlık.yunus epey bir mesai harcadı :)

Çevrimdışı 64enes41

Abiler selamun aleyküm ben enes reşitoğlu kocaelide yaşıyorum stadın yapımını başka sitelerden takip ediyordum burayı gördüm hemen kayıt oldum
siz stadın yapımından bayaa anlıyorsunuz size bir sorum olucak kapalı 2. kat locaları böyle mi olacak pimapen camlar var 1.resim
2,resimde ise çerceve yok ful cam  ikincisi daha güzel bir bilginiz varsa paylaşırmısınz saygılar

Çevrimdışı Ardau

yine harika fotoğraflar.  :claps:
bu hafta işler gayet iyi gitti :claps:
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı ahmet türker

Abiler selamun aleyküm ben enes reşitoğlu kocaelide yaşıyorum stadın yapımını başka sitelerden takip ediyordum burayı gördüm hemen kayıt oldum
siz stadın yapımından bayaa anlıyorsunuz size bir sorum olucak kapalı 2. kat locaları böyle mi olacak pimapen camlar var 1.resim
2,resimde ise çerceve yok ful cam  ikincisi daha güzel bir bilginiz varsa paylaşırmısınz saygılar
:hosgeldin kardeşim. :)

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin hayır öyle olmayacak orası geçici yönetim ofisi olarak yapıldı daha sonra düzenlenecek :)

Çevrimiçi murat

aramıza  :hosgeldin
geçici süreyle ofis olarak kullanılacak sonra alttaki resimdeki gibi olacak.

Çevrimdışı 64enes41

eyvallah saolun abilerim artık bende sizin aranızdayım
geçici olması beni mutlu etti yoksa çok kötü gözüküyordu

Çevrimdışı dropoon

bugunkü fotolar harika, az ama öz herkese teşekkürler.

kale arkaları belli bi sıradan sonra alt kolonlarla ayakta duracak. dış sütünlardan sonra bi boşluk sonra tribün başlıyor yani. ancak sütun ve iç tribün taşıyıcı kolonlar yanlış görmediysem aynı hizada o yüzden görüntü dıştan yuvarlak içten kale arkası orta kısımlar düz devam edecek yanlışsam düzeltir abilerimiz

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ben genelde mobilden girdiğim için yaş şehir fotoğraf düzenlemedim.Biraz zor oluyor çok sorun olur mu 98 liyim kocaelideyim.Geçen sene kasım  aralıktan beri takip ediyorum Burdaki aile ortamı çok harika birlik beraberlik bozulmaz umarım.Artık bağımlılık oldu okuldan gelince ilk işim forum.Sürekli burdayım ama mesajla katılmıyorum çok.Hepinize emeklerinden dolayı çok teşekkürler.Üniversite de yanınıza gelmek dileğiyle. :)

Çevrimdışı serti67

bıtsın artık su stat ıcı tarftarın ruhuyla dolunca nası bı ses bı ortam olucak meraktan delı cıkıcam beton goremkten yolda mıkser arabası gorsem tasalyasım gelıııı:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

mustafanın tasınma ıslerı uzadı sanırım allah kolaylık versınn
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Fatih

fener maçı stadda 3000 kişi var, biz dağ başında daha fazla seyirciye oynuyoruz. forma reklamları da yok. Bizim yönetim gerçekten zor zamanlarda çok iyi iş çıkardı
Ben yanlis izliyorum galiba...Nasil 3000 kisi hocam... 10.000 rahat var...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi murat

Ben genelde mobilden girdiğim için yaş şehir fotoğraf düzenlemedim.Biraz zor oluyor çok sorun olur mu 98 liyim kocaelideyim.Geçen sene kasım  aralıktan beri takip ediyorum Burdaki aile ortamı çok harika birlik beraberlik bozulmaz umarım.Artık bağımlılık oldu okuldan gelince ilk işim forum.Sürekli burdayım ama mesajla katılmıyorum çok.Hepinize emeklerinden dolayı çok teşekkürler.Üniversite de yanınıza gelmek dileğiyle. :)
en azından avrpa maçlarında gelebilirsin.inşallah gönlüne göre olur.

Çevrimiçi murat

olimpiyata göre 3 bin sayabiliriz :D onlar birden bu ortamın içine düştüler bir sonraki maça kadar hallederler.

Çevrimdışı ilhan mansız

esas mesaj başkaydı. rakam o kadar önemli değil.

Çevrimdışı ZEKI

:hosgeldin onlar gecici ofis olarak kullanilacak

Çevrimdışı Deniz

Deniz burda kimseyi birşeylere zorlama taraftarı değilim zamanla burdaki samimi ortamı gören herkes kimliklerini yaşlarını açıklayacaklardır bizde her yaştaki Beşiktaşlı aynı değerdedir. Yaş isim avatar kullanmakta karşındakine senin bir birey olduğunu gösteren etkenler otomatik saygı çizgisi korunuyor
zorlama değil abi kardeş diyoruz o kadar konuşuyoruz sonra adam 45 yaşında çıkıyor ayıp oluyor  :D

Çevrimdışı Efe

Şimdi geceyi bekliyoruz bakalim beton hangi bolumlerde olacak takip çok zevkli :super: :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Resimler güzel Muhteşem Obitaş uçmuş 2. kat haftaya betonlar :) süper gidiyor işler Mustafa da resimleri bekliyoruz