Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6690392 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı If Else

17-21 Eylül Genel Değişim (Görüntüyü Yakınlaştırabilirsiniz)
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı If Else

17-21 Eylül Kapalı-Numaralı-Yeni Açık Değişimi
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Efe

bursada mac abi ona girebilionmu  ?? :super:
istesem girerim ama bursa stadina gitmiyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

istesem girerim ama bursa stadina gitmiyorum
aman diyim tutamazsın kendini gol sevinci falan diye neme lazım.

Çevrimdışı If Else

21 Eylül @yeniinonustadi resimleri Genel Birleştirilmiş Hali

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

21 Eylül @yeniinonustadi resimleri Genel Birleştirilmiş Hali
Güzel bir calisma :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

bugun sagolsun @ysariusta,@ekrem86 ve @ScoDrummer bizi fotograflara doyurdu @If Else cok guzel calismalar tesekkurler
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 19:22:23 ZEKI ]

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Efe

Forumda herkes isimlerini şehirlerini ve yaşlarini yazarsa seviniriz bu şekilde daha samimi  bir ortam yaratıriz :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Emekleriniz için teşekkürler arkadaşlar,stad durmuş diyenlere şu 4 günlük gif'i göstermek lazım Türkiye'nin en hızlı stadını yapıyoruz adamlar tabii çekemiyorlar  :ok:

Çevrimdışı Caner

Çevrimdışı Burak Uzunoglu

Bir kac aydir takip'ten onra bende bir kayit olayim dedim artik zamani geldi.. :tabe:
Herkeze Selamlar cok güzel bir Forum kurulmus emege gecenler'e Tesekkürler, gercekten cok samimi bir yer burasi, aranizda bulunmaktan mutluluk duyuyorum. 11. Ayda Istanbul'da olacagim, inshallah bulusup Stadi hep beraber gezme imkanimiz olur :icool: :super:
Hamburg Black Eagles

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir kac aydir takip'ten onra bende bir kayit olayim dedim artik zamani geldi.. :tabe:
Herkeze Selamlar cok güzel bir Forum kurulmus emege gecenler'e Tesekkürler, gercekten cok samimi bir yer burasi, aranizda bulunmaktan mutluluk duyuyorum. 11. Ayda Istanbul'da olacagim, inshallah bulusup Stadi hep beraber gezme imkanimiz olur :icool: :super:

:hosgeldin

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı If Else

@If Else güzel işler yapıyorsun ellerine sağlık  :)

ıf else sanada teşekkürler kardeşim

Teşekkürler @Necmi ve @ahmet türker Abi. Benim de bu süreçte biraz katkım olursa ne mutlu.
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 19:11:39 If Else ]

Çevrimdışı saricasi

Bu localar apartman penceresi gibi olmuş diğer stadlar bole değil diye biliyorum.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı If Else

Bu localar apartman penceresi gibi olmuş diğer stadlar bole değil diye biliyorum.

Buralar geçici ofis olarak böyle yapılmış. Loca değil yani. Lansmandakine benzer olmasını bekliyoruz.

Çevrimdışı TØLGA

no panic :D loca degilmis onlar gecici ofis kurmuslar oraya  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Onlar gecici mabetle dolasirken yanindan gectik sadece ofis olarak kullanilacak simdilik stad acilmaya yakin yeniden yapilacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

numaralının orada birşey mi yakıyorlar yoksa ışık mı oradaki :iscrewy:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...