Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6695702 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Eski açık üstte 7. ve 8. kirişler kritik kirişler betonlandıkları an üst kat sıra sayısı belli olacak  :busted_cop:

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Serkan7738

Dalga geçmiyorum, iki fikir var ortada mantıklı gelen için yorum yaptım.  :friendship:

Yok sen değil bazı arkadaşlar var onlar kendini biliyo :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi Necmi

aynen abi alacakları paraya dahil prekast+montaj şeklinde anlaşılmıştır. firmada bunu gözel alarak kendince uygun zaman olarak görüp getirmiştir yoksa firmada zarar etmek istemez kaldı ki klüp bu parayı ödeyecek olsa benim bildiğim fikret başkan o vinç stata gelmesin diye kendini kapıya zincirler :)
:kop: :kop: :kop: :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi

Yok sen değil bazı arkadaşlar var onlar kendini biliyo :D
ben ona karışmam....  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

ortaya bi bomba atıp kaçayım yoksa eski açık testereler direk yüksekliği artmadan sadece boyu uzatılarak eğimi azaltılarak çatıyı taşıyan sütunlaramı bağlanacak buda kapasite artışımı demek acaba (artışmı ne artışı )  :bandit: :bandit: :sevinc
hayal kurma derim çatıyı taşıyan kolonlara bağlanmayacak onuncu testere son ondan sonra içeri yönelecek :D düz bir hat izleyerek diğer köşeye kadar devam edecek @Serkan7738

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı attila_metu

Trabzonun kaba inşaat bitmiş gibi. Köşenin üst kısmı kalmış ve prekastlar.
Darısı bizim başımıza.

Çevrimiçi Necmi

futbolla ilgili yazacak bir şey bulamadında boş mesajmı atıyorsun :kop:

not: pardon video bende çıkmamış :D

Çevrimdışı sallapati

futbolla ilgili yazacak bir şey bulamadında boş mesajmı atıyorsun :kop:

not: pardon video bende çıkmamış :D

Başkan stadda abi , ilgili videoyu koydum

Çevrimdışı ozan062

Başkan stadda abi , ilgili videoyu koydum

necmi abi bizimle cok ugrasıyor bakma sen ona :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Oktay

oktaydan kalırsa :D
Geçende mangal yok dediniz stata tok geldik bide ne göreyim tavuklar köfteler sucuklar mangalda pişiyor  :evillol: :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Trabzonun kaba inşaat bitmiş gibi. Köşenin üst kısmı kalmış ve prekastlar.
Darısı bizim başımıza.
o biter ne var onda... Burada Hacıosmanoğlunun kuzeni var müteahhit. 3 tane apartman bitirdi onlardan evvel....
(Akyazıya stat demeyin)  :akuma:

Çevrimdışı ahmet türker

aynen abi alacakları paraya dahil prekast+montaj şeklinde anlaşılmıştır. firmada bunu gözel alarak kendince uygun zaman olarak görüp getirmiştir yoksa firmada zarar etmek istemez kaldı ki klüp bu parayı ödeyecek olsa benim bildiğim fikret başkan o vinç stata gelmesin diye kendini kapıya zincirler :)
eğer başkan, para boşa gitmesin diye kendini kapıya zincirlerse ,bende gidip onun yanına kendimi zincirlerim ,aslında bu iyi bir şey, inşallah öyledir. :)

Çevrimdışı salih

ahmetx -  abi buralarda mı gözükmedi bugün hiç yine stad karşılaştırmaları yapıyordur :) :)

Çevrimdışı Heisenberg

Çevrimdışı Deniz

bu yeni vincin maşallahı var tak tak takıyor prekastları  :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Benim bu stadin 42000den fazla açılacağına ümidim kalmadı artik.
Artmayacak zaten
41,903

Çevrimdışı Ertan-ANK

Bence baskan stadla ilgili konusmasin artik yeter!!!
Yine cikmis bitmesine en az 3 ay kalan kaba insaatin sonuna geldik bitmek uzere diyor hic akillanmiyor ya yorum yapma iste calismalr devam ediyor de gec git!

Birde her kotu sonucu biz stad yapiyoruza ve olimpiyat stadina bagliyor!Olimpiyat stadinin boyle olacagi belliydi ne bekliyorlardiki anlamiyorum!
Eskisehir macindan sonra bakanlik Olimpiyat stadini bakima aliyormus.Sizce nerde oynariz???

Çevrimdışı ahmet türker

Eski açık üstte 7. ve 8. kirişler kritik kirişler betonlandıkları an üst kat sıra sayısı belli olacak  :busted_cop:
en düşük 16 sıra olacak sevgili kardeşim sen 15 diye yazanlara aldırış etme.maketten saydığında 16 dan düşük sıra yok :)

Çevrimdışı ozan062

Artmayacak zaten
41,903
benim rakamım 45bin 300, bu civarlarda olmasını ben bekliyorum, fazlası olması zaten beklentimiz ama azı olmasın aman:D
daha restaurantlar, bu sauna olsun spor centerlar, moda merkezleri daha bunların kiraları daha tribün isimleri bunları cok merak ediyorum ben esas onunla stadımızın tadı cıkacak:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi