Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694822 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

en alt resimdeki eski açığın yeni atılan tablanın kösesinde sutun yok. nasıl olacak merak ettim

aynı bu şekilde hocam

Çevrimdışı onrbrk

Alıntı
2020 avrupa kupasinda turkiye yok :)
Türkiye aday olmak istemedi,yoksa büyük ihtimal yarı final ve final maçı bize verilecekti...Devlet,2024 Avrupa şampiyonasını tek başına düzenlemek istiyor ve doğru olan yapıldı bence.
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2014, 14:13:44 onrbrk ]

Çevrimdışı BRK

Türkiye aday olmak istemedi,yoksa büyük ihtimal yarı final ve final maçı bize verilecekti...Devlet,2024 Avrupa şampiyonasını tek başına düzenlemek istiyor ve doğru olan yapıldı bence.
aaah anladim, bir ara turkiye katilmak istiyordu o yuzden

Çevrimiçi Necmi

http://haber1903.com/Besiktas-30461-iste_arenanin_durma_nedeni.html

Bu haberi maksatlı bir şekilde çıkaran her kimse Allah belasını versin. en sonunda bunu da söylettiniz.
lingi buraya yapıştırarak onlara hizmet etmiş oluyorsun birde üstüne hitlerini yükseltiyorsun :bandit:

Çevrimdışı TURKahvesi

@emregozubek hocamdan alıntıdır.Ellerine,emeğine sağlık :)

ilk fotoya hayran kaldım

stadımızın heybetini,ihtişamını ortaya koymakta

bir jipe bakın bir de dış sütunların heybetine (kafanızda canlandırın)

yaklaşık olarak 8 m. deniz seviyesinin altına yapılan bir şahaser niteliğinde yapı oluşturulmakta gerçekten inanılmaz  :super:

Çevrimdışı yigitcan1903

Tuğrulla ilgili satır yazamayanların stat durdu haberini siteye şak diye yapıştırmaları da manidar

Çevrimdışı mesut

inşaat durdu haberine şimdi twitter'dan bakıyorum da bu habere inanıp twit adam bir sürü insan var. yahu aç bi canlı yayını izle bak bakalım durmuş mu ya da ne bileyim üşenme de interneti biraz kurcala biraz  haber doğru mu değil mi diye ama yok. haber1903'e ve sorgusuz sualsiz her şeye inanan taraftara çok sinir oluyorum.

Çevrimdışı attila_metu

Arkadaşlar şu "... Arena" tabirine bir tek ben mi alışamadım acaba.
Bir arena furyası başladı tt arena, timsah arena, vodafone arena...
Eskiden mis gibi stadyum, stad denirdi. Buralar futbol stadyumu, arena değilki.
Keşke yeni stadımızın adı "vodafone arena" değil de "Beşiktaş Vodafone Stadı" olsa.

ysariusta

• Ziyaretçi

inşaat durdu haberine şimdi twitter'dan bakıyorum da bu habere inanıp twit adam bir sürü insan var. yahu aç bi canlı yayını izle bak bakalım durmuş mu ya da ne bileyim üşenme de interneti biraz kurcala biraz  haber doğru mu değil mi diye ama yok. haber1903'e ve sorgusuz sualsiz her şeye inanan taraftara çok sinir oluyorum.
Haber Akşam Gazetesinin haberi... Akşamın facebook sayfasından gerekli eleştiriyi yaptım. Dediğin gibi masa başı haberi yapacaksın maden aç masandaki PC'yi internete bak

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi resimde belirttiğim alana prekastlar takılırken, kule vincin paletliye engel olma gibi bir durumu olur mu  :alala:
yandan takar :) istediği tarafa dönüyor tank gibi düşün namlu yerine bomu var altındaki dişliler tareti her yöne 360 derece döndürüyor

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Beton dökümü dün geceden beri devam ediyor kaç m3 dökülecek bilen varmı ?

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar şu "... Arena" tabirine bir tek ben mi alışamadım acaba.
Bir arena furyası başladı tt arena, timsah arena, vodafone arena...
Eskiden mis gibi stadyum, stad denirdi. Buralar futbol stadyumu, arena değilki.
Keşke yeni stadımızın adı "vodafone arena" değil de "Beşiktaş Vodafone Stadı" olsa.
iki kelimede eş anlamlı kelime bildiğim kadarıyla stadyum yunancadan gelme arena italyancadan gelme bir kelime stadyum daha çok sportif aktivitelerinin yapıldığı alan demek arena spor müzik tiyatro vs aktivitelerinin yapıldığı alanlar oluyor bizim stadımızda moda müzik spor gibi değişik aktivitelerin yoğun kullanılacağı bir alan olacağı için arena kelimesi daha çok uyar

Çevrimdışı Burak

yandan takar :) istediği tarafa dönüyor tank gibi düşün namlu yerine bomu var altındaki dişliler tareti her yöne 360 derece döndürüyor

Aman abi bir çarpışma, kaza filan olmasında. Bir dr o kule vincin fazla işi yok artık herhalde ne zaman kaldırılır o

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta baya alan var betonlanacak daha eski acik duruyor bu gecede tam kapasite beton olacak anlaşılan :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Efe

Baskan baklavaları getirmis stadı bitirin diyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Baskan baklavaları getirmis stadı bitirin diyor
Yanındaki çok daha önemli... Malum ilk seçimde rakiplerdi. Adalı ile bir mutabakat olmayabilir ama diyalogda olması iyi. Zaten Başkan diplomasi konusunda başarılı.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

yok yönetime muhalif kanatta değilsin sen tüm hayata muhalifsin :kop: alıştık artık :alala: yanlız söylediklerini birde anlasam varya, hem burda muhalefet yapmak yasak değilki küfür hakaret rencide edici kelime kullanmak yasak eleştirinide bir Beşiktaşlı gibi yapacaksın o zaman sıkıntı olmuyor insanlar genelde küfür ve hakareti eleştirmek sanıyor :)

hahaha:D zaten anlasılmadıgı için  hala buradayım :D sırrım budur belkide :iblush: ,, bilinc altına atıslar yapıyorumdur en ufak bir sıkıntıda hepiniz benden oluyormussunuz  :kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2014, 15:39:35 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

eses maçımız büyük ihtimalle başakşehir fatih terim stadında beyler