Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694782 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı yigitcan1903

benim rakamım 45bin 300, bu civarlarda olmasını ben bekliyorum, fazlası olması zaten beklentimiz ama azı olmasın aman:D
daha restaurantlar, bu sauna olsun spor centerlar, moda merkezleri daha bunların kiraları daha tribün isimleri bunları cok merak ediyorum ben esas onunla stadımızın tadı cıkacak:))
Senin rakamın o da izin verecek mercilerin rakamı değil
Yoksa ben de isterdim artsın

Çevrimiçi Necmi

eğer başkan, para boşa gitmesin diye kendini kapıya zincirlerse ,bende gidip onun yanına kendimi zincirlerim ,aslında bu iyi bir şey, inşallah öyledir. :)
sen ne diyorsun Ahmet abi shell le anlaşmış ucuz yakıt alıyor stad içinde firmaların makinelere kamyonlarına piyasa fiyatından satıyormuş stadın yakınından dikkatli geçiyoruz maskeyi kafaya takıp bizi soymaya çıkabilir yada hiç olmasa bizede olmadık şeyler satabilir :evillol: hatta hayret ediyorum stad çevresinde resim çekenlerden nasıl para almıyor diye

Çevrimiçi Necmi

benim rakamım 45bin 300, bu civarlarda olmasını ben bekliyorum, fazlası olması zaten beklentimiz ama azı olmasın aman:D
daha restaurantlar, bu sauna olsun spor centerlar, moda merkezleri daha bunların kiraları daha tribün isimleri bunları cok merak ediyorum ben esas onunla stadımızın tadı cıkacak:))
@ozan062 bu yazıyı defalarca okudum ama hiç eleştiri bulamadım sen pc yi açık falan bıraktında bu yazıyı yeğeninmi yazdı senin yazdığına hayatta inanmam :alala: :kop: :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

sen ne diyorsun Ahmet abi shell le anlaşmış ucuz yakıt alıyor stad içinde firmaların makinelere kamyonlarına piyasa fiyatından satıyormuş stadın yakınından dikkatli geçiyoruz maskeyi kafaya takıp bizi soymaya çıkabilir yada hiç olmasa bizede olmadık şeyler satabilir :evillol: hatta hayret ediyorum stad çevresinde resim çekenlerden nasıl para almıyor diye
Abi deme öyle; ....'in aklına karpuz kabuğu düşürecen   :evillol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

@ozan062 bu yazıyı defalarca okudum ama hiç eleştiri bulamadım sen pc yi açık falan bıraktında bu yazıyı yeğeninmi yazdı senin yazdığına hayatta inanmam :alala: :kop: :kop:

:angryrazz:

işin içinden cıkılamayacak bir soru sorucaktım sana abi ama son anda vazgeçtim ama baska bir soru sorucam,, eski acıktaki o projelendirilen iki giriş vardıya noldu abi ona duruyormu,, yukarıdan çekilmiş fotolarda bakıyorum oraları betonlanmıs sanırım vazgeçilmiş ondan,
hemen bunu paylasmak istedim
yine bunu yapan arkadasımızın adını not almamısım ama tekrardan paylasmak istedim efsaneee
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2014, 19:43:25 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan mansız

Bence baskan stadla ilgili konusmasin artik yeter...
Yine cikmis bitmesine en az 3 ay kalan kaba insaatin sonuna geldik bitmek uzere diyor hic akillanmiyor ya yorum yapma iste calismalr devam ediyor de gec git.

Birde her kotu sonucu biz stad yapiyoruza ve olimpiyat stadina bagliyor.Olimpiyat stadinin boyle olacagi belliydi ne bekliyorlardiki anlamiyorum.
Eskisehir macindan sonra bakanlik Olimpiyat stadini bakima aliyormus.Sizce nerde oynariz???
hiç farketmez nerede oynarsak oynayalım takımın ve yönetimin arkasındayız. alt tarafı son 1 yıl bu da geçer.

ysariusta

• Ziyaretçi

hiç farketmez nerede oynarsak oynayalım takımın ve yönetimin arkasındayız. alt tarafı son 1 yıl bu da geçer.
Bu yıl çok kuvvetli bir ihtimal var ama şampiyonluk için. Yetişmeli stat hem takım için hem bizim için. Eczacılara yarıyor Olimpiyat 3 gündür sinüsler dolu kosinüsler boşaltımda  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

beşiktaşın menfaatine böyle şeyler yapıyorsa . :claps:  :claps: .onursal başkanımız  rahmetli sayın süleyman sebadan bayrağı çok iyi almış demektir :claps:

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Eylül 2014, 19:58:13
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Baskani stadda en fazla gören insan benimdir herhalde onunla geceleri öğlenleri gündüzleri çok karsilasip fotoğraf cektirdik ama ben de stad konusunda biraz daha gerçekçi tahminler vermesini bekliyorum doğrusu yoksa Besiktas baskaninin sözüne güven kalmaz ama endüstriyel futbolda da baskanin çakal olması gerekliliği diye bi şeyde var tabi ...

Çevrimdışı ahmet türker

:kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu yıl çok kuvvetli bir ihtimal var ama şampiyonluk için. Yetişmeli stat hem takım için hem bizim için. Eczacılara yarıyor Olimpiyat 3 gündür sinüsler dolu kosinüsler boşaltımda  :evillol: :evillol:
inşallah. bu son zor yıl. seneye ağaçlı yol bizi bekler. köyiçinden stada beraberce gideriz

Çevrimdışı Oktay

İsmail abi canın mı sıkkın dövecek gibi cevap vermişsin  :D
@aktar_ismail meşküldür ondan kısa cevap vermiştir :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2014, 20:24:20 Oktay ]

İsmail abi canın mı sıkkın dövecek gibi cevap vermişsin  :D
İşler yoğun fazla yazamıyorum @Deniz kusura bakma :)

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı Efe

Mustafa foto cekmeye gitsebile artik hava karariyor 1 haftaya karanlik olacak o saatler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Baskan hergun stadta oda biliyor bitmeyecegini ocakta stadin ama satilmasi gereken kombine ve localar var tesvik etemey calisiyor insanlari ne yapsin  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

2-0 oldu  :D saldır balkes  :evillol:  :sevinc
gsden bu sezon birşey olmaz onları çok ciddiye almayın asıl fbnin puan kaybetmesi lazım :) :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...