Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694936 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Salih A.

@Necmi abi yakıtı firmalara klüp mi satıyor şimdi ?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ilhan

Arkadaşlar,  Mustafa bu gün taşınıyordu galiba foto çekememiştir.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Haldun

acıyorum valla mancini prandelli gibi adamlara geliyorlar buraya fransızlar yüzünden karizmayı çizdirip gidiyorlar

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı Anıl

en düşük 16 sıra olacak sevgili kardeşim sen 15 diye yazanlara aldırış etme.maketten saydığında 16 dan düşük sıra yok :)
Ahmet abi minimum 16 olacak biliyorum. Ben daha da artmasının peşindeyim :evillol: 7. ve 8. kiriş kritik o artış için bakalım ne olacak :)

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Ya aklima geldide..mabet stat kapasitesini koltuk ebatlarini kuculterek yapabiliriz demisdi..peki rakip tribün olan kisim olabilcek en kucuk ebat koltuklari koysak daha az yer vermis olmazmiyiz..öyle bir imkan varmi acaba..zaten derbiler haric dolmuyor.merak etim vallah

Çevrimdışı ilhan mansız

forumda süperlig başılığını bulamıyorum  :alala:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı Tolga

orası süperlig başlığı değil ki neyse takılalım
öyle ama biz burada değerlendirme yapıyoruz başka başlık var mı bununla ilgili bilgim yok açıkçası

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi minimum 16 olacak biliyorum. Ben daha da artmasının peşindeyim :evillol: 7. ve 8. kiriş kritik o artış için bakalım ne olacak :)
ah keşke olsa kardeşim ama bu kadarı da yeter hiç canını sıkma ,son derece modern harika stadımız olacak ,hepimiz iftahar edeceğiz . :)

Çevrimdışı Efe

Bu arada formalar gelmis tam olmasada kartal yuvasi kendine geldi forma alacaklara duyrulur :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

ah keşke olsa kardeşim ama bu kadarı da yeter hiç canını sıkma ,son derece modern harika stadımız olacak ,hepimiz iftahar edeceğiz . :)
Kesinlikle Ahmet abi :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

Bu arada konu dışı : Sn Fikret Orman TRTSPOR da Canlı Yayında

Çevrimiçi Kartal Ç

Bu arada konu dışı : Sn Fikret Orman TRTSPOR da Canlı Yayında

başkan zulümpiyatla ilgili üç beş bişey söyler umarım.

Çevrimdışı Tolga

başkan zulümpiyatla ilgili üç beş bişey söyler umarım.
o konuyla ilgili mutlaka soru sorulacaktır o da haliyle cevap verecektir

Çevrimdışı If Else

Trt3spor'da Fikret Başkan var. Sergen'in programında. İzlemek isteyenlere duyurulur.
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi yakıtı firmalara klüp mi satıyor şimdi ?
Evet başkan bunu kendi açıkladı :D

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZEKI

Sanki ilk yari maclair icin basaksehir yollari gozukuyor ama ikinci yari maclari icin bir sey demedi Baskan :D

Çevrimdışı Anıl

Eskişehirspor maçı Başakşehir'de oynanacak büyük ihtimal, güzel haber :ok:

Çevrimiçi Necmi

forumda süperlig başılığını bulamıyorum  :alala:
http://besiktasarena.com/index.php?topic=622.725 burdan devam edebilirsin renkli takımlara özel başlık açmıyoruz

Çevrimdışı Salih A.

Evet başkan bunu kendi açıkladı :D
helal olsun valla @ahmet türker abi senin eksilttiğin biralar boşa değilmiş :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...