Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6696500 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

eses maçımız büyük ihtimalle başakşehir fatih terim stadında beyler

Kaynak?

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Serkan7738

@ZEKI abi eline sağlık ama cep tel ekranından hallice görünüyo resimler :)

Çevrimdışı ZEKI

arkadaslar cepten gonderdim bende ogrenecegim  :ebebe:

Çevrimdışı ahmet türker

arkadaslar cepten gonderdim bende ogrenecegim  :ebebe:
emeğin için sağol, sen bu kadarını becermişin , ben olsam bu kadarınıda beceremezdim :)

Çevrimdışı Oktay

@ZEKI  profil resmin bile yolladığın fotodan daha büyük :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2014, 16:28:52 Oktay ]

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI  profil resmin bile yolladığın fotodan daha büyük :evillol: :evillol:
tamam tek tek gonderiyorum o zaman

Çevrimdışı Oktay

buda başka bir internet sitesi ve yeniinönünün fotosunu kullanarak inşaat son hızla devam ediyo diyo :) :) :)
http://spor.internethaber.com/spor/super-lig/vodafone-arena-insaatinda-son-durum-204231.html

Çevrimdışı ahmet türker

paletli vinç prekastı bir saattir havada tutuyor tak şunu artık be kardeşim . :s20:  :s20:

Çevrimdışı umutdogan62

http://www.catider.org.tr/pdf/sempozyum7/15_%20Bildiri%20Orhon%20Alt_n.pdf

sitede vodafone arena (çatı)  hakkında bilgiler ve diğer statlarla kıyaslamalar yapılmış.
1
9
0
3JK

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ozan062

paletli vinç prekastı bir saattir havada tutuyor tak şunu artık be kardeşim . :s20:  :s20:

dunden beridir,, Skyscraper Simulator diye bir pc oyunu var,, tavsiye ederim orada santiye kosullarını ve bircok detayı anlıyabiliyoruz,, mesela bir makinayı oraya getiriyorsak bir kiralama bedeli oduyoruz,, peki biz bunu buraya getirdk ama hala o randımanı almıyorsan neden geldi o oraya diye sorarlar:D

deneme  :evillol:
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2014, 16:59:43 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ozan062

eveet,, sanırım 4 yada 5 basamak fark var yani necmi abininde dediği gibi bu 4 metreyi bile bulmuyor,, cokda alcak olmucak işte ne güzel

Çevrimdışı ZEKI

son bunlar
arkadaslar resize isini yeni ogreniyoruz tekrardan dolayi kusura bakmayin

Çevrimdışı ahmet türker

dunden beridir,, Skyscraper Simulator diye bir pc oyunu var,, tavsiye ederim orada santiye kosullarını ve bircok detayı anlıyabiliyoruz,, mesela bir makinayı oraya getiriyorsak bir kiralama bedeli oduyoruz,, peki biz bunu buraya getirdk ama hala o randımanı almıyorsan neden geldi o oraya diye sorarlar:D

deneme  :evillol:
benim korkum makina kiralayıp ,o makina orada gün geçiriyorsa ,klübün paralarına yazık olur ,ben emekli biriyim ,haftada 4 bira içeceksem 2 tane içiyorum sinemaya gideceksem gitmiyorum ,yaşantımdan kısarak ,  foma alıp klube destek oluyorum bu paraların heba olmamasını istiyorum..

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Eylül 2014, 17:21:13
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
benim korkum makina kiralayıp ,o makina orada gün geçiriyorsa ,klübün paralarına yazık olur ,ben emekli biriyim ,haftada 4 bira içeceksem 2 tane içiyorum sinemaya gideceksem gitmiyorum ,yaşantımdan kısarak ,  foma alıp klube destek oluyorum bu paraların heba olmamasını istiyorum..
Halkin takimi olmak boyle.bi şey herhalde sineğin kuyruğundan yağ cikaracaz artik , fikret başkan hepimize pazarlik yapmayi  tasarruf etmeyi alistirdi  :icool: :D :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Eylül 2014, 17:22:27
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
son bunlar
arkadaslar resize isini yeni ogreniyoruz tekrardan dolayi kusura bakmayin
Estağfurullah abi ne kusuru @ZEKI

Çevrimdışı ozan062

fikret baskanımız hakkında duyuru

Bilgi | Fikret Orman, bu akşam 21.30'da canlı yayında TRT Spor'da Futbol Arena'nın konuğu olacak.

sabahki baskanın ziyaretinden

[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2014, 17:25:39 ozan062 ]

Çevrimdışı Oktay

@ZEKI eline sağlık şimdi foto dediğin böyle olur  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

eveet,, sanırım 4 yada 5 basamak fark var yani necmi abininde dediği gibi bu 4 metreyi bile bulmuyor,, cokda alcak olmucak işte ne güzel
espanyolun stadı cornella el prat ta ust tribünlerin tamamı 16 sıra alt katlar 26 sıra çok ta güzel bir stad 41 000 kişilik .zannedersem 2009da yılın stadı seçilmiş.bizim stad çok güzel olacak değerli kardeşim :)

Çevrimdışı ozan062

espanyolun stadı cornella el prat ta ust tribünlerin tamamı 16 sıra alt katlar 26 sıra çok ta güzel bir stad 41 000 kişilik .zannedersem 2009da yılın stadı seçilmiş.bizim stad çok güzel olacak değerli kardeşim :)

evet kesinlikle abimm,, vallahi ben birkaç deneme yapmıstım bu animazyon programlarında bir türlü tutturamıyordum bu sekilde gerceğini gordugumuzde esas inceliği bütün detayları belli oluyor gayette hos yani o beklediğimiz "leş" goruntuden eser yok :ok: